Αλλαγή τζαμιού σε VISETTI PE 620 .Mου έπεσε από το τραπεζάκι και απευθείας ράγισε το γυαλί .Δεν ξέρω αν δικαιολογείται αυτό ή το γυαλί ήταν ελαττωματικό (έχω και 1 χρόνο εγγύηση).Πόσο θα κοστίσει περίπου η αντικατάσταση?Αξίζει να το επισκευάσω στο servise της VISETTI ή σε ένα οποιοδήποτε επισκευαστή?
Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες, η εγγύηση καμιάς εταιρίας δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από ατυχήματα κλπ βλάβες η ζημιές για τις οποίες ευθύνεται ο κάτοχος.....από εκεί και πέρα το ρολόι από το λίγο που είδα γκουγκλάροντας δεν εχει κάποιο περίεργο (σε σχήμα και γωνίες) κρύσταλλο η κάποια ειδική επίστρωση (απλό mineral είναι), οπότε βρες εναν καλό τεχνίτη έξω και υπολόγισε περί τα 20 ευρώ συνολικό κόστος (10 το τζάμι και άλλα τόσα η εργασία), απλά θα τονίσεις ότι θες στο ρολόι να γίνει και ένας έλεγχος στεγανότητας (με εκτύπωση από το ανάλογο μηχάνημα) πριν στο παραδώει έτσι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακόμη κι όταν πλένεις τα χέρια σου.
Τελειώνοντας να αναφέρω οτι καλό θα είναι
πριν πληρώσεις κατά την παραλλαβή του ρολογιού να ελέγξεις εξονυχιστικά το καντράν του (πίσω επιφάνεια του νέου τζαμιού και επιφάνεια καντράν) σε καλό φωτισμό για δαχτυλιές, κόκκους σκόνης κλπ παρατράγουδα που θα σου χαλάσουν την διάθεση....τις συγκεκριμένες ατασθαλίες τις έχω δει και σε ακριβότερα ρολόγια μετά από διάφορες εργασίες όπου ο τεχνίτης δεν φρόντισε να καθαρίσει σωστά το τζαμάκι και να φυσήξει καντράν και εσωτερικό κάσας πριν δέσει το ρολόι, σε αυτή την περίπτωση θα του το αφήσεις πάλι εκεί να το καθαρίει καλά (να ελέγξει πάλι στεγανότητα εννοείται) έτσι ώστε να το παραλλάβεις όπως ακριβώς ήταν πριν πάθει την πτώση.
Καλή συνέχεια και καλά ποστ.