Αποστολέας Θέμα: Seiko sportura kinetic perpetual  (Αναγνώστηκε 3022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emperor4her

• Just Registered
    • Προφίλ
Seiko sportura kinetic perpetual
« στις: Οκτώβριος 27, 2015, 10:59:18 πμ »
Καλημέρα, έχω το παραπάνω ρολογακι που είχα πάρει από μέλος του forum εδώ και πραγματικά ακόμη και μετά από τόσο καιρό δεν χορταινω να το φοραω!
Μια ερωτηση έχω μόνο, θα έπρεπε να αλλάξει ώρα αυτόματα προχτες σαββατο ή δεν περιλαμβάνεται στις λειτουργίες του?
Πάντως, όταν το βγάζω για πανω απο 24ωρο επανέρχεται έπειτα κανονικά!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko sportura kinetic perpetual
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 11:11:09 πμ »
Αν θυμάμαι καλά από θερινή σε χειμερινή και αντίστροφα δεν αλλάζει, απλά την ημερομηνία κρατάει πάντα σωστή και ώρα ότι του βάλεις εσύ.

Το manual του δεν το έχεις;
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 12:01:19 μμ »
κανένα δεν αλλάζει που να μην είναι ραδιοελεγχόμενο ή που να έχει gps...γιατί απλά δεν ξέρει που βρίσκεσαι...σε άλλα μέρη δεν υπάρχει αλλαγή ώρας πχ.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 12:26:46 μμ »
Ώπα ώπα μισό... Και μένα είναι ράδιο και Αθήνα δεν πιάνει... αλλά λόγω ότι του πέρασα Αθήνα και συντεταγμένες άλλαξε μόνο του... παρόλο που δεν συγχρονίζει...

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 12:36:26 μμ »
Ώπα ώπα μισό... Και μένα είναι ράδιο και Αθήνα δεν πιάνει... αλλά λόγω ότι του πέρασα Αθήνα και συντεταγμένες άλλαξε μόνο του... παρόλο που δεν συγχρονίζει...

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ίδιο λέμε, για να αλλάξει αυτόματα πρέπει να ξέρει που είσαι...τα R/C ή GPS που έχουν συντεταγμένες ξέρουν ότι είσαι Αθήνα. Το ότι πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα είναι άλλο θέμα

Αποσυνδεδεμένος emperor4her

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 12:55:33 μμ »
Αν θυμάμαι καλά από θερινή σε χειμερινή και αντίστροφα δεν αλλάζει, απλά την ημερομηνία κρατάει πάντα σωστή και ώρα ότι του βάλεις εσύ.

Το manual του δεν το έχεις;
το εχω το manual αλλα στο εξοχικο μου!

το ίδιο λέμε, για να αλλάξει αυτόματα πρέπει να ξέρει που είσαι...τα R/C ή GPS που έχουν συντεταγμένες ξέρουν ότι είσαι Αθήνα. Το ότι πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα είναι άλλο θέμα
Σωστο αυτο με το gps δεν το ειχα σκεφτει! τι εννοεις να το βαλω χειροκινητα? απλα το πηγα μια ωρα πισω. μπορω να το ρυθμισω καπως να αλλαζει μονο του? το leap year τι ειναι?

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 01:08:42 μμ »
Το δικό σου δεν έχει τρόπο να του βάλεις συντεταγμένες για να ξέρει που είσαι ώστε να αλλάζει αυτόματα.

Κάποια έχουν (αυτά με gps ή radio control) αλλά όπως λέει και ο batman στο δικό του δεν πιάνει σήμα οπότε έβαλε χειροκίνητα ότι βρίσκεται Ελλάδα.

Εν τέλει μόνο χειροκίνητα αλλάζει το δικό σου ώρα.

Το leap year είναι δίσεκτο έτος και φέτος είμαστε 1 χρόνο πριν το δίσεκτο του '16. Άρα το δικό σου θα πρέπει εσωτερικά να το βάζεις στο leap year +3 (δίσεκτο + 3 έτη). Για αυτό θέλεις σίγουρα το manual.

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 07, 2015, 04:09:15 μμ »
Το δικό σου δεν έχει τρόπο να του βάλεις συντεταγμένες για να ξέρει που είσαι ώστε να αλλάζει αυτόματα.

Κάποια έχουν (αυτά με gps ή radio control) αλλά όπως λέει και ο batman στο δικό του δεν πιάνει σήμα οπότε έβαλε χειροκίνητα ότι βρίσκεται Ελλάδα.

Εν τέλει μόνο χειροκίνητα αλλάζει το δικό σου ώρα.

Το leap year είναι δίσεκτο έτος και φέτος είμαστε 1 χρόνο πριν το δίσεκτο του '16. Άρα το δικό σου θα πρέπει εσωτερικά να το βάζεις στο leap year +3 (δίσεκτο + 3 έτη). Για αυτό θέλεις σίγουρα το manual.

Το αυτο. Και αντε βαλε και καμια φωτο φορεμενο γιατι το εχουμε νοσταλγησει  :smt003