0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Γεια σου φίλε.Το μέγεθος του ρολογιού, παίζει ρόλο?Επίσης, έχεις δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό ή η αγορά πρέπει να γίνει αποκλειστικά από Ελλάδα?
καλημέρα, το μεγεθος λογικα 42-44, απο εξωτερικο τι χρειαζεται? δεν μπορω να κάνω κατάθεση αν έχω το invoice ?Πιθανων να μπορω να βρω ακρη μεσω της εταιρειας μου αλλα έχω και τον αδερφο μου Αγγλια οποτε μαλλον ειμαι ΟΚ
Και δεύτερο χέρι lld, θα σου πρότεινα σε αυτο το budget Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ θα παράγγελνα ένα armida a7 με τα μισά από τα λεφτά που διαθέτεις...! Έχω το a1 και είναι τρομερό ρολόι...! Αμα έγραφε κάποια άλλη μάρκα πάνω θα κόστιζε πολύ περισσότερο...! https://youtu.be/I-489feiE_w
Φίλε μου δεν γνωρίζω τι γράφει ο καθένας για τα armida και φυσικά ούτε μετοχές έχω στην εν λόγω εταιρεία..! Άλλωστε τυχαία το πήρα το a1 και περισσότερο για πλάκα...! Αλλά επειδή έχουν περάσει πολλά ρολόγια από τα χέρια μου.. από σχετικά φτηνά μέχρι πολύ ακριβά(TAG... fortis b42.. rolex ds.. κλπ.. κλπ...) έχω να πω ότι το a1 είναι φανταστικό ρολόι και πολύ τίμιο για τα λεφτά του...! Μου αρέσει τόσο που λέω να αγοράσω και το a7 εάν δεν προβω μέχρι τα Χριστούγεννα στην αγορά του μεγάλου μου πόθου... rolex sub hulk...!Αυτά...
να κάνω μια σούμα για να μην το κουράζω άλλοOris Small Seconds Date Diver.........700-900Ε κλασική αξία Steinhart Apollo............................550Ε με τον μπρασελε τιτανίου αν κ γκουμουτσα μ αρέσει που μπορείς να παίξεις με το στεφάνι κ να του βάλεις ένα σωρό λουράκια, λογικά θα αργήσω να το βαρεθω. Halios Delphin...............................650Ε (αλλά με χαλάει η μηχανή του)