Εντάξει, εκεί στα δυόμιση το πολύ...
Αλλά και πάλι, κάτσε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα τους επόμενους μήνες (ίσως ξαναφύγω Ασία μόνιμα).
Το ΜΒ είναι εντάξει, αλλά και πάλι θα το βρεις από retail κανάλι και θα το πληρώσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Το dial του είναι λίγο 'κάπως'.
Τα Γερμανικά (Stowa, Archimede, Steinhart) είναι μία λύση αλλά έχω ένα, οπότε καλή είναι μία αλλαγή. Στα 500-600 Ευρώ πήγα να το κάνω μεσοβδόμαδα (μόνο το Archimede έχει τόσα), αλλά για τα 1,300 που έχει το Stowa, χμμμ...
Τα regulators έχουν δυόμιση και πάνω αλλά μην όντας σίγουρος αν θα το συνηθίσω οπτικά και δεδομένης της σχετικά ψηλής τιμής για τη σχετικά συμβατική μηχανή (αν και τροποποιημένη), δεν αξίζει.
Το Πανέρι είναι μία πάρα πολύ καλή λύση, μπορώ να το βρω πρώτο/δεύτερο χέρι εδώ ή Σιγκαπούρη σε πολύ καλή τιμή. Δεν είναι ακριβό για αυτά που δίνει. Ομορφιά η δυνατότητα αλλαγής των straps, η κορώνα έχει το στυλ που μου αρέσει, άρα μιλάμε ότι η συγκεκριμένη λύση είναι πολύ ταιριαστή/δένει με αυτά που θέλω (δεδομένου και του ότι κάποια στιγμή θα προστεθεί ένα κουρδιστό Καλατράβα, πάλι με small secs sub-dial).
Τα υπόλοιπα, Ζένο κλπ., να τα δω σιγά-σιγά σε δεύτερο πλάνο, έως ότου δούμε και τί θα γίνει εδώ...