Μετα την προσφατη απομακρυση απο το μαντρι του navi και 2-3 αλλες κινησεις που εχουν γινει και καποιες αλλες που αναμενονται να γινουν,ελπιζω να ειμαι ετοιμος για την επομενη κινηση.
Οπως εχω πει σε συναντησεις και συζητησεις,η σκεψη μου ειναι (μαλλον για να ακριβολογω ηταν),η συλλογη μου να περιλαμβανει αποκλειστικα πανερια.
Να φυγουν σιγα-σιγα τα υπολοιπα ρολογια (εκτος 1,το πολυ 2 ειδικου ενδιαφεροντος) και να ερθουν στη θεση τους τα αγαπημενα μου.
Ετσι λοιπον εφυγε ο James Bond ( Planet Ocean), το Monaco,τα 3 Tag F1, το Navi,το Red Arrows και καποια μικρα ακομα.
Μεχρι τωρα το πλανο προχωραει βασει σχεδιου,ηρθαν στη θεση τους τα pam 389 & pam 587 ,να προστεθουν στα ηδη υπαρχοντα και να συμπληρωθει η πενταδα-ομαδα.
Κανονικα το πλανο λεει η συνεχεια να αφορα παλι ενα πανερι και μαλιστα το 001,boutique edition.
Εδω λοιπον αρχιζει ο προβληματισμος.
Απο τη μια με εχει ψιλοεκνευρισει το γεγονος οτι με τρεναρουν οι ιταλοι,επρεπε να το εχω ηδη παραλαβει εδω και καιρο.Αφου στη θεση του 587,επρεπε να εχω παρει το 001.Ενταξει,δεν μου βγηκε σε κακο,αλλα με χαλαει η ασυνεπεια.
Τωρα λοιπον,τον επομενο μηνα,πρεπει να το παραλαβω,αλλα ακομα δεν μου απαντανε να μου προσδιορισουν το χρονο.
Απο την αλλη,ολο και κερδιζει χωρο στο μυαλο μου,μεσα στα 1-2 ρολογια εκτος πανεραι (δεν υπολογιζω φυσικα το submariner του Πετρη) που θα ηθελα να υπαρχουν,να βρει χωρο ενα ROLEX.
Βεβαια δεν θελω να εκτοξευθει το μπατζετ,οι εποχες ειναι δυσκολες.
Για να ακουσω καμμια ιδεα.