Αποστολέας Θέμα: Που θα βρώ την καλήτερη τιμή για IWC  (Αναγνώστηκε 11746 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexIWC

• Just Registered
    • Προφίλ
Που θα βρώ την καλήτερη τιμή για IWC
« στις: Αύγουστος 12, 2008, 03:36:26 μμ »
Καλησπέρα και congrats για το forum!

είμαι πολύ ΝΕΟΣ στα ρολόγια αλλά αρνούμε να πάρω οτιδιποτε αλλο εκτος απο το Portuguese Automatic  (7 days). εκτος απο ενα πολυ καλο μηχανισμο που εχω διαβάσει οτι έχει απλα είμαι ερωτευμένοσ μαζι του εμφανισιακά...Λοιπόν περιμένω τις πολυτιμεσ συμβούλές σας για τίμές και σε ποιά καταστήματα να κοιτάκσω για μεγαλήτερη έκπτωση (γιατι ειμαι λίγο off buget)

ευχαριστώ πολύ!

Αλεξ.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Που θα βρώ την καλήτερη τιμή για IWC
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 12, 2008, 06:42:38 μμ »
Καλώς όρισες Alex και καλή διαμονή.

Πολύ εντυπωσιακό το 7 days και με καλό μηχανισμό. Όποιο κι αν επιλέξεις από αυτή τη σειρά, στο χέρι "γράφει" πολύ ωραία.

Από τιμές, πάνω κάτω τα πράγματα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Η έκπτωση που μπορείς να πετύχεις σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο πολύ δύσκολα υπερβαίνει το 20%. Εδώ Αθήνα τουλάχιστον.

Ωστόσο, το μέλος alexspy έχει αναφέρει ότι η αγορά της Ρόδου είναι πολύ πιο ελαστική στο θέμα της έκπτωσης.
Επίσης, στείλε ένα PM στο μέλος Warover. Νομίζω έχει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη έκπτωση στην Κρήτη.
Υπάρχει και ένα άλλο μέλος που μπορεί να βοηθήσει με τα IWC, το οποίο δεν μπορώ να ονομάσω γιατί δεν έχω τέτοιο δικαίωμα. Αν διαβάσει το post σου, θέλει και μπορεί, θα σου στείλει PM φαντάζομαι.

Αποσυνδεδεμένος alexIWC

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 12, 2008, 06:58:42 μμ »
ευχαριστώ πολύ!!!!

ελπιζω αυτο το μελος που δεν μπορεις να αναφερεις να με "λυπιθεί" :smt102 και να με PM.

οποιος αλλοσ εχει σχετικές πληροφορίες είναι ευπροσδεκτος.

θα μάθω τι παίζει με ρόδο (είναι η κοπέλα μου απο εκεί) και θα ενημερωσω.

ευχαριστώ και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 12, 2008, 07:04:00 μμ »
ελπιζω αυτο το μελος που δεν μπορεις να αναφερεις να με "λυπιθεί" :smt102 και να με PM.

Ο .......  ;D είναι πολύ εντάξει παιδί και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. No worries. Αρκεί να μπορεί.

θα μάθω τι παίζει με ρόδο (είναι η κοπέλα μου απο εκεί) και θα ενημερωσω.

Άμα είναι η κοπέλα σου από κει, ακόμα καλύτερα. Δεν έχει παρά να κάνει μια έρευνα αγοράς.

Να πω και το άλλο just in case. Αν έχεις κανά γνωστό Αμερική μεριά, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Με την ισοτιμία € - $ εκεί που είναι, συμφέρει ασυζητητί.

Αποσυνδεδεμένος alexIWC

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 12, 2008, 07:18:25 μμ »
ναι το ξερω για αμερική και έχς και γνώστο αλλα δεν θέλω να έχω προβλήματα γνησιότητας.... σίγουρα ομώς θα το ψάξω και αυτό

Ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 12, 2008, 07:22:52 μμ »
ναι το ξερω για αμερική και έχς και γνώστο αλλα δεν θέλω να έχω προβλήματα γνησιότητας.... σίγουρα ομώς θα το ψάξω και αυτό

Ευχαριστώ!!

Τι προβλήματα γνησιότητας; Να το πάρει από Authorised Dealer με κουτιά, χαρτιά, εγγύηση και τα συναφή.
Μπες στο site της IWC και δες, κάπου έχει dealers ανά την Αμερική.

Αποσυνδεδεμένος alexIWC

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 12, 2008, 07:25:44 μμ »
ναι έλεγα μεσο site που κανουν και ειδικές τιμές.... μεσο auth dealer συμφέρει και παλι?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 12, 2008, 07:37:00 μμ »
ναι έλεγα μεσο site που κανουν και ειδικές τιμές.... μεσο auth dealer συμφέρει και παλι?

Αυτοί που λες είναι οι επονομαζόμενοι gray dealers. Αν παρέχουν εγγύηση και κάρτα γνησιότητας, δεν έχεις πρόβλημα. Σ' αυτούς η έκπτωση φτάνει σε ορισμένα ρολόγια και το 30%.
Μέσω AD συμφέρει και πάλι γιατί έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με μικρότερη έκπτωση μεν αλλά συν το κέρδος από την ισοτιμία, είναι προφανές ότι, ναι, και πάλι συμφέρει.

Αποσυνδεδεμένος ronjon

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 12, 2008, 08:30:45 μμ »
γεια σε ολους, και εγω ενδιαφερομαι παρα πολυ για αυτο το ρολοι, επειδη ομως η τιμη ειναι αρκετα υψηλη ελεγα να το παραγγειλω απο το time of switzerland , http://www.timeofswitzerland.com/IWC-Portuguese-Automatic-7-Day-Power-reserve-5001-09_e.cfm , τι λετε εσεις? ειναι καλο το site? σε περιπτωση που χρειαστω service τι γινεται?

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 12, 2008, 08:37:35 μμ »
Να το ψάξεις μέσω usa
(αφού δεις τι παίζει πρώτα εδώ, υπάρχουν και πολλά μέλη στο site που μπορούν να σε βοηθήσουν)
και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με εγγυήσεις-γνησιότητα*...

και εγώ θα απέφευγα το online (λόγω τελωνείου κυρίως), αλλά ο γνωστός σου θα πρέπει να ξέρει λίγο την αγορά για να πετύχει καλή τιμή.

καλά ψώνια, το ρολόι είναι σούπερ!

*έχω αγοράσει 2 iwc από αμερική πρόσφατα και ήταν όλα οκ

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 12, 2008, 08:39:50 μμ »
γεια σε ολους, και εγω ενδιαφερομαι παρα πολυ για αυτο το ρολοι, επειδη ομως η τιμη ειναι αρκετα υψηλη ελεγα να το παραγγειλω απο το time of switzerland , http://www.timeofswitzerland.com/IWC-Portuguese-Automatic-7-Day-Power-reserve-5001-09_e.cfm , τι λετε εσεις? ειναι καλο το site? σε περιπτωση που χρειαστω service τι γινεται?

αγαπητέ, καλωσήλθες... !

πρόσεξε την αγορά από ελβετία, γιατί καραδοκεί τελωνείο (= +30% στην τιμή)

Αποσυνδεδεμένος ronjon

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 12, 2008, 09:09:36 μμ »
αγαπητέ, καλωσήλθες... !

πρόσεξε την αγορά από ελβετία, γιατί καραδοκεί τελωνείο (= +30% στην τιμή)

καταλαβα...οποτε Ελβετια την ξεχναμε εκτος αν το παρω ο ιδιος απο εκει. θα περιμενω μηπως καποιος φιλος του forum δωσει καποια πληροφορια οσον αφορα αλλες επιλογες, σε ευχαριστω

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 12, 2008, 09:23:12 μμ »
σίγουρα μπορείς να πετύχεις μια καλή έκπτωση και εδώ, στην ελλάδα... αρκείς να το ψάξεις λίγο!

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 13, 2008, 11:48:42 πμ »
Συμφωνώ με τον Aerial. Ψάξε το στην Ελλάδα αλλά μην αγχώνεσαι και πολύ γιατί μάλλον το US είναι μονόδρομος όσο αφορά την τιμή...
Αν δεν σε πειράζει δες και μεταχειρισμένα στο Αμερικα  ;)