Αποστολέας Θέμα: Timex T5K359, ιδιαίτερο λουράκι, δε βρίσκω.  (Αναγνώστηκε 2569 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cgioris

• Just Registered
    • Προφίλ
Timex T5K359, ιδιαίτερο λουράκι, δε βρίσκω.
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 12:42:40 μμ »
Παιδιά καλησπέρα, κατ'αρχήν πολύ χαίρομαι που σας βρήκα. Χάλασε το λουράκι μου από το ρολόι του θέματος, και όσο κι αν εψαξα, δε μπόρεσα να βρω κάτι και αυτά που βρήκα κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ το ρολόι το πήρα 30 ευρώ. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε που μπορώ να βρω λουράκι; Δε με ενδιαφέρει να είναι γνήσιο, και το ebay μου είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Timex T5K359, ιδιαίτερο λουράκι, δε βρίσκω.
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 12:55:28 μμ »
Παιδιά καλησπέρα, κατ'αρχήν πολύ χαίρομαι που σας βρήκα. Χάλασε το λουράκι μου από το ρολόι του θέματος, και όσο κι αν εψαξα, δε μπόρεσα να βρω κάτι και αυτά που βρήκα κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ το ρολόι το πήρα 30 ευρώ. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε που μπορώ να βρω λουράκι; Δε με ενδιαφέρει να είναι γνήσιο, και το ebay μου είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ!

Kαλησπερα κι απο μενα και καλως μας ηρθες.
Σου ευχομαι καλη παραμονη και καλα ποσταρισματα.
Απο ebay προς το παρον τουλαχιστον δεν γινονται αγορες.οποτε πρεπει μαλλον να κοιταξεις στην εγχωρια αγορα.
Βεβαια ενα λουρακι της προκοπης δεν στοιχιζει πολυ κατω απο τα λεφτα που το βρηκες.
Μαγαζια στην Αθηνα υπαρχουν με λουρακια πχ ο Δησιος. Αλλα και σε ολα τα ρολογαδικα υπαρχουν λουρακια.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος cgioris

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 01:14:44 μμ »
Ευχαριστώ πάρα πολύγια την άμεση απάντηση, δεν έχω πρόβλημα με τα capital controls, απλά συνήθως από (π.χ. Κίνα) τα μικρο-δέματα μαζί με το κόστος αποστολής βγαίνουν φθηνότερα από ότι να τα παραγγείλω από την Ελλάδα. Απλά το λουράκι του είναι λίγο ιδιαίτερο και σε 2 ρολογάδικα που πήγα δε μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν.  :)

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 01:21:06 μμ »
Το ρολόι σου είναι αυτό της φώτο από κάτω; Αν ναι τότε δύσκολο να βρεις οτιδήποτε aftermarket να του ταιριάξεις.....μόνο κανα παρόμοιο rubber που θα σφαχτεί (δηλαδή να γίνει πατέντα και να μικρύνει το επάνω μέρος του για να εφαρμόσει στο μικρό κενό των lugs) αλλά έτσι όπως θα δείχνει το ρολόι μετά δεν αξίζει τον κόπο....η πάρε το δικό του λουράκι η πάρε άλλο ένα ίδιο ρολόι και κράτα το παλιό για ανταλλακτικά (τι να δώσεις 20 τι να δώσεις 30 ευρώ).

''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος cgioris

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 05:32:35 μμ »
Ναι φίλε μου, αυτό είναι δυστυχώς. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πως την πάτησα έτσι; Αν πάρω το casio SGW-100-1V,  θα μπορώ να βρω λουράκι ή πάλι θα πρέπει να αγοράσω καινούριο; Το λέω επειδή γενικά είμαι ατσούμπαλος και τα κόβω εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2015, 07:40:42 μμ »
Ναι φίλε μου, αυτό είναι δυστυχώς. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πως την πάτησα έτσι; Αν πάρω το casio SGW-100-1V,  θα μπορώ να βρω λουράκι ή πάλι θα πρέπει να αγοράσω καινούριο; Το λέω επειδή γενικά είμαι ατσούμπαλος και τα κόβω εύκολα.

Δύσκολο κι αυτό το ρολόι από λουράκι όπως βλέπεις παρακάτω.....μόνο το δικό του κι αυτό θα το βρεις εφόσον το ρολόι δεν είναι πάνω από 2 ετών από την κυκλοφορία του, μετά από εξωτερικό και αν (και πατέντα λουράκι το συγκεκριμένο επίσης δεν....)

''Γιώργος''