Με της παρουσιάσεις δεν ειμαι καλός,δεν εχω άλλωστε της τεχνικές γνώσεις για να εμβαθύνω...λίγα πράγματα λοιπόν...με κάποιες πρώτες εντυπώσεις...
Αναζητούσα ενα ρολοι που ασφαλώς να ειναι ποιοτηκό,να προσφέρετε για καθημερινή χρήση και εαν χρηαστει να εχει και έναν επίσημο χαρακτήρα....
Το χρηματα που ειχα την δυνατότητα να κινηθώ δεδομένου και της εποχής είταν εως 1000 ευρω...
Οσο και αν το έψαξα ολοι οι δρόμοι κατέληγαν στο Longines Conquest Automatic!!!!
Ασφαλώς ΕΤΑ ελβετικό μηχανισμο,κρύσταλλο σαπφειρου,βιδοτη κορόνα και εξαιρετικη στεγανότητα!
Διαστάσεις 41mm αλλα φενετε μεγαλητερο και προσωπικά εχει τέλεια εφαρμογή στον καρπό μου.
Αρχική τιμη 1040 αγορα 750 μετα απο πολυ ψάξιμο αφού η εκπτώσεις που μου εκαναν δύσκολα υπερέβαιναν το 15% πράγμα που με παραξένεψε έντονα...(η συνήθεις απάντηση είταν δεν μπορούμε να κάνουμε μεγαλητερη εκπτωση στην συγγεκριμενη μάρκα...)...αυτη την περίοδο θα περίμενα μεγαλητερη γεναιοδωρία απο τους πωλητές...
Με αρκετή υπομονή ομως τελος καλα ολα καλα...
Εν κατακλείδι ειναι ενα ρολοι που με αφήνει απόλητα ικανοποιημένο και θεωρω οτι αξίζει τα χρηματα του εως το τελευταίω ευρω!