Ψηφοφορία

PAM 210
12 (40%)
Ω P.O. 42
18 (60%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 30

Αποστολέας Θέμα: PAM 210 για Ω P.O. 42 new ?  (Αναγνώστηκε 38056 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: PAM 210 για Ω P.O. 42 new ?
« Απάντηση #100 στις: Αύγουστος 28, 2015, 09:24:38 μμ »
Ο κύριος υπαίτιος για το πάχος στο νέο PO, είναι το ανοιχτό καπάκι ;)

Φιλικά Γιώργος
Αυτό επίσης είναι τεράστιο λάθος για μένα. Το κλειστό καπάκι με το σκαλισμα  ήταν υπέροχο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αύγουστος 28, 2015, 09:25:21 μμ »

Τελικά, το ύψος είναι το πρόβλημα ή το βάρος;

Για μένα και τα δύο. Πήρα και λουράκι να το φοράω αλλά δεν. Τεσπα. Γουστα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αύγουστος 28, 2015, 09:46:33 μμ »
Κάνε την υπέρβαση και πήγαινε για το τιτάνιο...

150gr με το μπρασελέ...πιο ελαφρύ, δεν γίνετε ;D

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αύγουστος 28, 2015, 09:48:13 μμ »
Κάνε την υπέρβαση και πήγαινε για το τιτάνιο...

150gr με το μπρασελέ...πιο ελαφρύ, δεν γίνετε ;D

Φιλικά Γιώργος

Έχεις ρολόι που δεν κυκλοφορεί;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αύγουστος 28, 2015, 09:50:21 μμ »

Για μένα και τα δύο. Πήρα και λουράκι να το φοράω αλλά δεν. Τεσπα. Γουστα

Καλά, λες! :up:

Ευτυχώς, στα ρολόγια μπορούμε να έχουμε όλοι διαφορετικές απόψεις και να είναι όλες σωστές!
Δυστυχώς, δεν συμβαίνει και αλλού..

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αύγουστος 28, 2015, 10:11:03 μμ »
Το 45αρι που εχω,  δεν μου εχει δημιουργησει ποτε καποιο προβλημα για να αισθανθω οτι ειναι αβολο ρολοι. Θεωρω πως παρολο που ειναι βαρυ και μεγαλο δεν του φαινεται καθολου.και να συμπληρωσω πως εχω και μικρο καρπο!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αύγουστος 28, 2015, 10:15:35 μμ »
Το 45αρι που εχω,  δεν μου εχει δημιουργησει ποτε καποιο προβλημα για να αισθανθω οτι ειναι αβολο ρολοι. Θεωρω πως παρολο που ειναι βαρυ και μεγαλο δεν του φαινεται καθολου.και να συμπληρωσω πως εχω και μικρο καρπο!
Απόστολε, το δικό σου είναι και με την 8500, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 28, 2015, 10:53:12 μμ »
Ναι το κεραμικό

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 28, 2015, 11:27:13 μμ »
το ΡΟ με την 2500 είναι πιο λεπτό σε σχέση με το νέο 8500.
Το νέο 42χιλ 8500 φαίνεται πολύ ψηλό σε σχέση με το υπόλοιπο ρολόι. Το 45χιλ 8500 κρύβει καλύτερα (όχι ολικά) το ύψος του. Να το πω αλλιώς το 45αρι (8500) φαίνεται πιο συμμετρικό σε σχέση με το 42αρι (πάντα 8500)

Πάνο, την λύση του GMT την απορρίπτεις; ίσως είναι λίγο πιο ψηλό από το απλό, όμως ίσως αποτελεί ιδανική επιλογή ως προς το μέγεθος. Το μπλε-πορτοκαλί είναι πολύ ωραίο. Μειονέκτημα το υψηλό κόστος
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 28, 2015, 11:52:32 μμ »

Πάντως, το ρολογάκι αυτό μπορεί σε γενικές γραμμές να πούλησε καλά και να το βλέπει κανείς αρκετά συχνά στο δρόμο, αλλά στο φόρουμ αδικήθηκε και δεν είχε την τύχη που του άξιζε.

Έπρεπε να το είχε πάρει στα χέρια του κανένας μερακλής (π.χ. σαν τον Πάνο) να το έχει τζάμι, να του αλλάζει συνεχώς λουράκια, να του πετάει κανένα υπέροχο ΟΕΜ mesh, να του αλλάζει το insert με το επίσης υπέροχο πορτοκαλί (ιδίως στο μοντέλο με το πορτοκαλί dial) και θα βλέπαμε αν θα το πούλαγε κανείς από όσους το πήραν...
Ήταν ένα φθηνό ρολόι με πολλά χαρίσματα.
Πολλά περισσότερα, από τα αντίστοιχα του επιπέδου τιμής του.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αύγουστος 29, 2015, 12:03:30 πμ »
Σε πληροφορώ Σπύρο ότι στο τσακ δεν το είχα πάρει .

Εδώ με το παλιό μου 312

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 29, 2015, 12:12:06 πμ »
Σε πληροφορώ Σπύρο ότι στο τσακ δεν το είχα πάρει .

Εδώ με το παλιό μου 312

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Στα χέρια σου αν ερχόταν στις μέρες του το po, η ωμέγα θα πούλαγε άλλο ένα 20% πάνω από όσα πούλησε.
Πολύ-πολύ συντηρητικά..

Και εμείς θα καμαρώναμε υπέροχα αποτελέσματα! :)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 29, 2015, 12:19:10 πμ »
~1900 ευρω, για άψογο ρολόι μικρότερο απο έτους με μπρασελέ, τότε που τα 1900 ήταν και σχετικά εύκολη υπόθεση , ήταν σα να κλέβεις εκκλησία, αλλά τι να πρωτοπαρεις, όταν το μεσαίο σου όνομα δεν ειναι "υιόςπαρταόλα".....

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 29, 2015, 01:37:30 πμ »
Παναγιώτη αυτό το σκέφτεσαι:

Που είναι και diver look και πολύ πιο λεπτό από το ΡΟ και πιο αρμονικό (κατά τη γνώμη μου) στα 42 περίπου mm και με νορμάλ ύψος.
Και έχει και το κουκλί με το τιτάνιο:

Αν θυμάμαι καλά 5,300 retail το ατσάλι και 7,300 το τιτάνιο.

Ρίξε και σε αυτό μία ματιά όταν κατέβεις για χάζεμα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο !

In any case, καλό ψάξιμο :up:

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 29, 2015, 01:46:54 πμ »
Aυτό δεν έχει ημ/νια που ειπε πως του χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αύγουστος 29, 2015, 06:42:17 πμ »
Πάντως, το ρολογάκι αυτό μπορεί σε γενικές γραμμές να πούλησε καλά και να το βλέπει κανείς αρκετά συχνά στο δρόμο, αλλά στο φόρουμ αδικήθηκε και δεν είχε την τύχη που του άξιζε.

Έπρεπε να το είχε πάρει στα χέρια του κανένας μερακλής (π.χ. σαν τον Πάνο) να το έχει τζάμι, να του αλλάζει συνεχώς λουράκια, να του πετάει κανένα υπέροχο ΟΕΜ mesh, να του αλλάζει το insert με το επίσης υπέροχο πορτοκαλί (ιδίως στο μοντέλο με το πορτοκαλί dial) και θα βλέπαμε αν θα το πούλαγε κανείς από όσους το πήραν...
Ήταν ένα φθηνό ρολόι με πολλά χαρίσματα.
Πολλά περισσότερα, από τα αντίστοιχα του επιπέδου τιμής του.
Δεν ξερω εδω αλλα εξωτερικο πουλησε παρα πολυ!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αύγουστος 29, 2015, 07:07:51 πμ »
η διαφορά πάχους μεταξύ 300 και ΡΟ είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Πρέπει να είναι μικρότερη από 1 χιλ. Νομίζω το ΡΟ είναι 15,1χιλ και το 300 είναι 14,6χιλ, κάπου εκεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά ήταν πολύ μικρή η διαφορά. Απλά το 300 έχει λεπτά πλαινά κάσας και κρύβει το ύψος του. Αν παρατηρήσει κανείς από πλάι το 300 θα δει ότι τα πλαινά της κάσας φαίνονται λεπτά, όμως ταυτόχρονα κάτω από τα πλαινά της κάσας εξέχει πολύ η μηχανή του ρολογιού. Το 300 κάθεται ψηλά στον καρπό ακριβώς γι' αυτό το λόγο και επιπλέον γιατί τα lugs είναι μακρυά και ευθεία. Χώρια που με τα γυαλισμένα μεσαία τμήματα του μπρασελέ, σε καθημερινή χρήση θα γεμίσει γρήγορα σημάδια
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αύγουστος 29, 2015, 07:24:09 πμ »
Κάθησα και διαβασα ολο το θέμα και τις απαντήσεις που εχουν δωθει.

Θα.συμφωνήσω σε όλα αλλα θα παραθέσω και την δική μου γνώμη μιας και ημουν.κατοχος PO 45.5 με την 2500 μηχανη και το σκαλιστο καπακι.
Το Ωμεγα το ειχα για.καθημερινό ρολόι. Ειμαι 1.80 και 86 κιλα. Κανω δουλειά γραφείου και δεν με ειχε προβληματίσει ποτε σε πουκάμισα και βάρος/ογκο. Η αρχη ηταν λιγο δύσκολη μεχρι να το συνηθίσω αλλα.μετα η συμπόρευση ήταν αριστη.

Μετα μπηκε το 312 αναμεσα μας και το PO εμεινε στο συρτάρι. Για 6 μηνες δεν το έβγαλα να το δω... το πανερι μου.ειχε/εχει παρει τα μυαλά και το φοραω καθε μέρα. Με τα OEM λουριά ειτε με τα θηρια aftermarket. Εδω το μέγεθος προβληματίσει. Υπαρχουν στιγμές που νθωθω λιγο αβολα..ειδικα με λουρι ammo το.ρολοι δυσκολα χωραει μεσα στο πουκαμισο. Αλλα δεν με ενοχλει. Ειναι μια.σχέση μοναδικη και αμφίδρομη.
Αν ηταν ενα ρολοι που θα ηταν ελαφρυ, μικρο, λεπτο κλπ κλπ θα το φορουσα και θα το ξεχνουσα.

Για εμενα μην πάρεις το Ωμεγα. Ο λογος που φορας το πανερι σου λιγες φορες ή μαλλον οχι καθημερινα ειναι οτι εχεις και αλλα ρολογια. Αν θελεις να παρεις το Ωμεγα να το πάρεις. Απλα να αντικαταστήσει το καθημερινό σου ρολόι διοτι για αυτη την χρηση το θελεις.
Δυστυχώς το PO δεν το εχω ποια αλλιως ευχαριστως να στο εδινα για ενα μηνα να δεις την συμβιωση μαζι του αν και ηταν το 45ρι.

Καλη επιτυχία σε οτι επιλέξεις.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Αύγουστος 29, 2015, 09:03:53 πμ »

η διαφορά πάχους μεταξύ 300 και ΡΟ είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Πρέπει να είναι μικρότερη από 1 χιλ. Νομίζω το ΡΟ είναι 15,1χιλ και το 300 είναι 14,6χιλ, κάπου εκεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά ήταν πολύ μικρή η διαφορά. Απλά το 300 έχει λεπτά πλαινά κάσας και κρύβει το ύψος του. Αν παρατηρήσει κανείς από πλάι το 300 θα δει ότι τα πλαινά της κάσας φαίνονται λεπτά, όμως ταυτόχρονα κάτω από τα πλαινά της κάσας εξέχει πολύ η μηχανή του ρολογιού. Το 300 κάθεται ψηλά στον καρπό ακριβώς γι' αυτό το λόγο και επιπλέον γιατί τα lugs είναι μακρυά και ευθεία. Χώρια που με τα γυαλισμένα μεσαία τμήματα του μπρασελέ, σε καθημερινή χρήση θα γεμίσει γρήγορα σημάδια

Μμμ... τι να πω. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σίγουρα δεν αμφισβητούνται, αλλά το 300 που το έχω φορέσει αρκετές φορές δε σου δίνει την αίσθηση ψηλού ρολογιού.
Το μόνο που με προβλημάτισε είναι τα lugs που είναι 21-άρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην εύρεση after market λουριών :(

Από ΡΟ πρόσφατα είχα δοκιμάσει το GMT. Πολύ ψηλό για την περίμετρο του (43-άρι αν δεν κάνω λάθος). Αλλά λογικά το GMT είναι λίγο πιο ψηλό αποπ το κανονικό, σωστά;

Το βασικό είναι αυτό με την ημερομηνία, που το είχα ξεχάσει ως προαπαιτούμενο...

Sent from my i-phone, using my fingers

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αύγουστος 29, 2015, 09:39:44 πμ »
Μμμ... τι να πω. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σίγουρα δεν αμφισβητούνται, αλλά το 300 που το έχω φορέσει αρκετές φορές δε σου δίνει την αίσθηση ψηλού ρολογιού.
Το μόνο που με προβλημάτισε είναι τα lugs που είναι 21-άρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην εύρεση after market λουριών :(

Από ΡΟ πρόσφατα είχα δοκιμάσει το GMT. Πολύ ψηλό για την περίμετρο του (43-άρι αν δεν κάνω λάθος). Αλλά λογικά το GMT είναι λίγο πιο ψηλό αποπ το κανονικό, σωστά;

Το βασικό είναι αυτό με την ημερομηνία, που το είχα ξεχάσει ως προαπαιτούμενο...

Sent from my i-phone, using my fingers

Άγγελε σωστά, το gmt είναι ακόμη πιο ψηλό. Νομίζω πρέπει να είναι το ύψος περίπου όσο ο ΡΟ χρονογράφος 9300. Τα 21χιλ lugs ναι, δυσκολεύουν την εξευρεση λουριών. όμως υπάρχει κάτι ακόμη που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη: τα μακρυά lugs πιθανόν θα αφήνουν μεγάλο κενό μεταξύ κάσας και λουριού. Προσωπικά εμένα κάτι τέτοιο δεν με ενθουσιάζει