Σύνολο ψηφοφόρων: 30
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εσύ τέκνον Βρούτε;Νόμιζα ότι το θέμα του λιτού, σκληροτράχηλου, καταδυτικού, εμείς το είχαμε "κλείσει" με το NAVITIMER Sent from my i-phone, using my fingers
καταδυτικα σαν το navi αλλα και το top gun δεν υπαρχουν.
moonwatch... Φιλικά Γιώργος
σοφα λογια γιωργο. ο απολυτος δυτης.
Στο 2:50´, η πολύ χρήσιμη αυτή λειτουργία: https://m.youtube.com/watch?v=HnDF8uwEn-cBtw, κοίτα στο βίντεο πόσο λεπτό καρπό έχει ο reviewer και πως του πηγαίνει το 45,5.Καλά θα του πήγαινε και το 42 - ίσως και καλύτερα.Αν πρόκειται για ψηλό άτομο, το 45,5 θα του πηγαίνει τέλεια, ενώ το 42 θα είναι "κοριτσίστικο" επάνω του.Η περιφέρεια του καρπού και μόνο, δεν λέει κάτι..
Τώρα που το σκέφτομαι κατέληξα να έχω μόνο ένα καταδυτικό το blackbay lol
εάν περάσεις από κέντρο πάμε να τα δούμε μαζί και τα δύο!
ΡΕ συ πανο θα το μετανιώσεις το 45.5. Είναι τούβλο. Δεν παίζει για καθημερινό. Μην κρίνεις από τα λίγα λεπτά εκεί που θα το δεις. Αν δεν έχεις μπράτσο και όχι καρπό, είναι πολύ κουραστικό.
Εκτός αν πάρει το τιτάνιο που είναι πανάλαφρο...Ή έχει αποκλειστεί σε προηγούμενο thread και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?
Πόση είναι η διαφορά στο βάρος στα ατσάλινα 42 και 45,5, γνωρίζουμε;Νομίζω μικρή και κάπου έχω διαβάσει, αμελητέα.
Δεν τον έχω δει να πάει προς τιτανιο. Μου φαίνεται ότι ξεφεύγει σε τιμή πάντως το τιτανιο.