Αποστολέας Θέμα: IWC pilot mark XVII  (Αναγνώστηκε 7167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Mike-arg

• Επισκέπτης
IWC pilot mark XVII
« στις: Αύγουστος 07, 2015, 01:02:17 μμ »
Ένα ακόμα ερώτημα, το IWC pilot mark XVII, ποιοτικά είναι όντως κορυφή, πολυ όμορφο ρολόι κλπ..  αυτό που πραγματικά θα ήθελα να μάθω, καθώς και να πάρω γνώμες είναι το αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για έναν μηχανισμό ETA based που φοράει ο συγκεκριμένος πιλότος. Δεν λέω ότι τα ETA είναι κακοί μηχανισμοί για να μην παρεξηγηθώ, απλά ρωτάω αν όντως αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για έναν ETA based μηχανισμό. Τώρα αν ήταν τα μισά λεφτά δεν θα ρωτούσα καν αν αξίζουν για έναν ETA μηχανισμό...

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: IWC pilot mark XVII
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 08, 2015, 09:43:15 πμ »
Ένα ακόμα ερώτημα, το IWC pilot mark XVII, ποιοτικά είναι όντως κορυφή, πολυ όμορφο ρολόι κλπ..  αυτό που πραγματικά θα ήθελα να μάθω, καθώς και να πάρω γνώμες είναι το αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για έναν μηχανισμό ETA based που φοράει ο συγκεκριμένος πιλότος. Δεν λέω ότι τα ETA είναι κακοί μηχανισμοί για να μην παρεξηγηθώ, απλά ρωτάω αν όντως αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για έναν ETA based μηχανισμό. Τώρα αν ήταν τα μισά λεφτά δεν θα ρωτούσα καν αν αξίζουν για έναν ETA μηχανισμό...

Ευχαριστώ.
Αν και έχει κάνει αρκετές τροποποιήσεις απότι έχω διαβάσει , η προσωπική μου και υποκειμενική γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει , το θεωρώ αρκετά υπερτιμημένο αλλά μάρκετιν είναι αυτό τι να κάνουμε !!

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 08, 2015, 10:50:56 πμ »
Αν και έχει κάνει αρκετές τροποποιήσεις απότι έχω διαβάσει , η προσωπική μου και υποκειμενική γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει , το θεωρώ αρκετά υπερτιμημένο αλλά μάρκετιν είναι αυτό τι να κάνουμε !!

Κοιτα ποιοτικά το ρολοι ειναι εξαιρετικό... Με το ματ φινίρισμα κλπ και η ποιότητα του ατσαλιού ειναι το κατι αλλο, οπως και το κατραν και δείκτες.... Τωρα όσον αφορά τον μηχανισμό η αληθεια ειναι οτι με προβληματίζει...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 08, 2015, 11:16:03 πμ »
Όλα αυτά έχουν συζητηθεί ad nauseum. Ούτε οι inhouse αξίζουν τόσα που πωλούνται. Μπορείς, αν θέλεις, να κάνεις μια απόπειρα να βρεις (lol) ένα Mark XI με cal. 89.
Αλλιώς, αν σου αρέσει το ρολόι, πάρ' το και φόρα το να το ευχαριστηθείς. Κουβαλάει την ιστορία και την ωρολογιακή βαρύτητα του μοντέλου.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 08, 2015, 11:40:49 πμ »
Οι εταιρείες είτε in house φοράνε είτε eta το ιδιο ποσοστό κέρδους εχουν οποτε εσυ το ιδιο ακριβά θα πληρώσεις κάτι που αξιζει πολυ λιγότερα στη παραγωγή,Απο εκει και πέρα καλύτερες μηχανές απο την 2892  για τη συγκεκριμένη κατηγορία ,χρήση απο άποψη αξιοπιστίας,αντοχής  και τα λοιπά δεν υπάρχουν πολλές.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 08, 2015, 11:44:13 πμ »
Η εταιρεία είναι από τις κορυφαίες, το μοντέλο μύθος κι η ποιότητα ανάλογη. Αν σου αρέσει στον καρπό σου, προχωράς.

Sent from Linux smartphone
This post contains 100% recycled electrons

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:09:09 μμ »
Η εταιρεία είναι από τις κορυφαίες, το μοντέλο μύθος κι η ποιότητα ανάλογη. Αν σου αρέσει στον καρπό σου, προχωράς.

Sent from Linux smartphone

φιλε μ ολα αυτα που λες ισχυουν εννοειται, σκεψου ομως οτι εναν ETA2892 τον αγοραζεις μεσα σε αλλη μαρκα με λιγοτερα λεφτα αρκετα λιγοτερα... ειδαλως σαν ρολοι το mark xvii ειναι του γουστου μου, και μ αρεσει παρα πολυ απο τους δεικτες, το κατραν και το πολυ ποιοτικο ατσαλι..

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
IWC pilot mark XVII
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:14:10 μμ »
Άμα ηταν του γούστου σου, θα προχωρούσες στην αγορά του και δεν θα εκανες ερωτήσεις για την μηχανη του και την αξία της.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:16:07 μμ »
φιλε μ ολα αυτα που λες ισχυουν εννοειται, σκεψου ομως οτι εναν ETA2892 τον αγοραζεις μεσα σε αλλη μαρκα με λιγοτερα λεφτα αρκετα λιγοτερα... ειδαλως σαν ρολοι το mark xvii ειναι του γουστου μου, και μ αρεσει παρα πολυ απο τους δεικτες, το κατραν και το πολυ ποιοτικο ατσαλι..
Φίλε μου μονο το μπρασελέ της iwc ειναι πιο ακριβό απο τα ρολόγια της όποιας άλλης μάρκας λες.

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:22:11 μμ »
Άμα ηταν του γούστου σου, θα προχωρούσες στην αγορά του και δεν θα εκανες ερωτήσεις για την μηχανη του και την αξία της.

το μαθαινει κανεις για τον εσωτερικο του ορολογιου ειναι μια απολαυση, που καθε αλλο βαρετο δεν ειναι, και ειδικοτερα στην περιπτωση που κανεις θελει να επενδυσει σε ενα ρολοι που εμφανισιακα ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν μπορει να αγνοησει και την καρδια του ορολογιου, που παιζει καθοριστικο ρολο στην σωστη λειτουργεια του μηχανισμου. Τωρα εσυ αν βλεπεις μονο το απ'εξω ενος ρολογιου και πας και το αγοραζεις χωρις να δινεις καμια βαρυτητα στον μηχανισμο του, γουστο σου και καπελο σου... δεν κανουμε ολοι το ιδιο ομως οσο και αν μας αρεσει εμφανισιακα ενα ρολοι.
επειδη ειναι του γουστου μου για αυτο θελω να μαθω περισσοτερα πραγματα
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2015, 01:34:09 μμ από Mike-arg »

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:25:20 μμ »
Φίλε μου μονο το μπρασελέ της iwc ειναι πιο ακριβό απο τα ρολόγια της όποιας άλλης μάρκας λες.
απο τη zenith δεν ειναι ομως πιο ακριβα... και εγω αυτη λεω..οντως ομως ειναι ακριβο το μπρασελε της IWC ομως αυτο δεν εχει καμια σχεση με το αν ενας μηχανισμος αξιζει τα λεφτα του ή οχι... παντα υποκειμενικα

ΥΓ. προτιμω δερματακι :)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:32:36 μμ »
Σε εξιτάρει η ζενίθ?Παρε ζενίθ..σε εξιτάρει η iwc?Παρε iwc..Δε σε εξιτάρει κανένα και σκεφτεσαι μονο <<ορθολογικά>> ποιο ειναι <<καλύτερο>> ?μη παρεις τιποτα..Για να δώσεις τόσα λεφτα για ενα καλο ρολόι οταν την ώρα τη βλέπεις παντού πάνω απο ολα πρεπει να υπαρχει η κ@@λα γι αυτο που θα παρεις.Στην ερώτηση σου για τη μηχανή του iwc σου είπα και πριν  πως ειναι απο τις καλύτερες.Το κόστος ενος ρολογιου δεν ειναι μονο στη μηχανή....
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2015, 01:38:22 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:35:53 μμ »
το μαθαινει κανεις για τον εσωτερικο του ορολογιου ειναι μια απολαυση, που καθε αλλο βαρετο δεν ειναι, και ειδικοτερα στην περιπτωση που κανεις θελει να επενδυσει σε ενα ρολοι που εμφανισιακα ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν μπορει να αγνοησει και την καρδια του ορολογιου, που παιζει καθοριστικο ρολο στην σωστη λειτουργεια του μηχανισμου. Τωρα εσυ αν βλεπεις μονο το απ'εξω ενος ρολογιου και πας και το αγοραζεις χωρις να δινεις καμια βαρυτητα στον μηχανισμο του, γουστο σου και καπελο σου... δεν κανουμε ολοι το ιδιο ομως οσο και αν μας αρεσει εμφανισιακα ενα ρολοι.

κόψε το τρολάρισμα και τα μαθήματα περί μηχανών και τις νουθεσίες για το αν αγοράζουμε ρολόγια μόνο από την εξωτερική εμφάνισή τους και δεν δίνουμε σημασία για τις μηχανές τους.....

Η IWC είναι τεράστια μάρκα, με απίστευτη ιστορία και τα ρολόγια της είναι ποιοτικά και προσεγμένα και μέσα κι έξω και φυσικά πληρώνεις και το ανάλογο τίμημα για να τα αποκτήσεις...

ψάξου λοιπόν για  κανά hommage,  που το καλύτερο που θα έχει θα είναι η ETA (ελβετική και όχι κινέζικη) μηχανή του...

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:42:57 μμ »
Σε εξιτάρει η ζενίθ?Παρε ζενίθ..σε εξιτάρει η iwc?Παρε iwc..Δε σε εξιτάρει κανένα και σκεφτεσαι μονο ορθολογικά ποιο ειναι <<καλύτερο>> ?μη παρεις τιποτα..Για να δώσεις τόσα λεφτα για ενα καλο ρολόι οταν την ώρα τη βλέπεις παντού πάνω απο ολα πρεπει να υπαρχει η κ@@λα γι αυτο που θα παρεις.Στην ερώτηση σου για τη μηχανή του iwc σου είπα και πριν  πως ειναι απο τις καλύτερες.Το κόστος ενος ρολογιου δεν ειναι μονο στη μηχανή....
σαφως και πρεπει να υπαρχει καυ@@λα οπως λες και εσυ, την ωρα την βλεπουμε παντου, και ασε που μονο για να βλεπεις την ωρα δεν το αγοραζεις.. αλλα ουτε και οτι μας περισευουν και δεν ξερουμε τι να τα κανουμε, ισι ισα κανουμε πολλες θησιες για να αποκτησουμε ενα τετοιο... οσον αφορα για την IWC σαφως ειναι και απο τισ καλυτερες και αν δεν φορουσε ETA δεν θα ρωτουσα αν τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις... θα μπορουσε να εχει In house και τα in house της IWC ειναι κορυφη.. μιας και εχουν γνωστοι μου τοσο καιρο και ειναι κορυφοι. Εννοειται δεν εξαρταται η τιμη μονο απο τoν μηχανισμο.. και η ποιοτιτα τοy MARK XVII ειναι τρομερη οπως ειπα και πιο πανω... αλλα δεν μπορει κανεις να αγνοησει τον μηχανισμο...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:43:29 μμ »
Το ρολόι σε τέτοιες τιμές είναι ένα κόσμημα που απλά τυχαίνει να λέει την ώρα...

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:48:57 μμ »
κόψε το τρολάρισμα και τα μαθήματα περί μηχανών και τις νουθεσίες για το αν αγοράζουμε ρολόγια μόνο από την εξωτερική εμφάνισή τους και δεν δίνουμε σημασία για τις μηχανές τους.....

Η IWC είναι τεράστια μάρκα, με απίστευτη ιστορία και τα ρολόγια της είναι ποιοτικά και προσεγμένα και μέσα κι έξω και φυσικά πληρώνεις και το ανάλογο τίμημα για να τα αποκτήσεις...

ψάξου λοιπόν για  κανά hommage,  που το καλύτερο που θα έχει θα είναι η ETA (ελβετική και όχι κινέζικη) μηχανή του...

δεν καταλαβαινω το υφος σε ενα φορουμ που φτιαχηκε για να λυνουμε τις αποριες μας οσον αφορα τα ρολογια και προφανως να ρωταμε και να μαθαινουμε ακομα και αυτονοητα πραγματα, αν σου φανηκε γελιο ή αυτονοητο αυτο που ρωταω και αν δεν θελεις να απαντησεις σε καποιο θεμα δεν χρειαζεται να το κανεις, θα υπαρξουν αλλοι που θα απαντησουν μια χαρα.. γιατι αν ειναι να το κανεις με το υφος αυτο καλυτερα μην απαντας.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 08, 2015, 01:57:35 μμ »
κόψε το τρολάρισμα......μετά από τόσα χρόνια στα φόρα τα έχω δει (σχεδόν) όλα και το κυριότερο να διαβάζω πίσω από τις λέξεις των ποστ...

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 08, 2015, 02:03:02 μμ »
κόψε το τρολάρισμα......μετά από τόσα χρόνια στα φόρα τα έχω δει (σχεδόν) όλα και το κυριότερο να διαβάζω πίσω από τις λέξεις των ποστ...

το ιδιο λεω και γω, και κοψε το υφακι. Εσυ ειπες οτι αν το γουσταρα δεν θα ρωτουσα. δλδ αν ειναι να μην ρωταμε πριν αγοραζουμε κατι τοτε σε τι χρησιμευει το φορουμ αυτο, σε ρωταω πες μου?... μονο να βαζουμε φωτος απο την αγορα ρολογιου?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 08, 2015, 03:00:55 μμ »
Μπαίνεις για να ρωτήσεις αλλά ήδη έχεις απαντήσει.
Παίρνεις απαντήσεις αλλά δε σε ικανοποιούν μιας κι έχεις ήδη κατασταλάξει.
Ρωτάς ως άπειρος αλλά εκφέρεις γνώμη ως έμπειρος.
Γνωρίζεις την ποιότητα της ΙΒεΤσέ (και του ατσαλιού της!) αλλά αγνοείς την ποιότητα της ΕΤΑ.
Είσαι νέος στο φόρουμ και την λες στον Πάνο των 11000 -έντεκα χιλιάδων- αναρτήσεων.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/-q49NEW3CzA" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-q49NEW3CzA" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Mike-arg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 08, 2015, 03:26:41 μμ »
Μπαίνεις για να ρωτήσεις αλλά ήδη έχεις απαντήσει.
Παίρνεις απαντήσεις αλλά δε σε ικανοποιούν μιας κι έχεις ήδη κατασταλάξει.
Ρωτάς ως άπειρος αλλά εκφέρεις γνώμη ως έμπειρος.
Γνωρίζεις την ποιότητα της ΙΒεΤσέ (και του ατσαλιού της!) αλλά αγνοείς την ποιότητα της ΕΤΑ.
Είσαι νέος στο φόρουμ και την λες στον Πάνο των 11000 -έντεκα χιλιάδων- αναρτήσεων.

Άσε το τρολλαρισμα, την λέω σε αυτούς που μ την λένε και δεν παν να έχει και 1000000 δημοσιεύσεις ε και? ποσος με μοιάζει ...  Στην δική σου όμως περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση γιατί δεν αξίζει ο κόπος.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2015, 04:57:12 μμ από Mike-arg »