Αποστολέας Θέμα: Paypal και capital controls  (Αναγνώστηκε 33991 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
Paypal και capital controls
« στις: Ιούλιος 28, 2015, 08:06:59 μμ »
Εικαζω (λεω εικαζω μιας και δεν εχω προσπαθησει να αγορασω τον τελευταιο μηνα αλλα απο οτι εχω διαβασει) οτι το pp δεν διενεργει συναλλαγες με χρεωση πιστωτικης η/και direct debit καρτων Ελληνικων Τραπεζων.
Γνωριζει καποιος εαν μπορουμε να αγορασουμε μεσω pp κανοντας χρηση του πορτοφολιου του pp   δηλαδη με τα χρηματα που εχει μεσα ο pp λογαριασμος μας και δεν τα εχουμε κανει topup στον λινκαρισμενο τραπεζικο μας λογαριασμο?
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Paypal και capital controls
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 28, 2015, 09:50:57 μμ »
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω να γινεται.
Εγω εχω 50 ευρω μεσα και δεν μ'αφηνε να ανοιξω τιποτα.
Σαν να ειχε μπλοκαρει.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 28, 2015, 09:55:45 μμ »
Ωραίο θέμα!

Θα μπορούσε ίσως το ερώτημα να επεκταθεί σχετικά με το πότε υπάρχει πρόβλεψη για πλήρη επαναλειτουργία του paypal;

Αποσυνδεδεμένος CentaurStraps

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 28, 2015, 10:43:55 μμ »
Με τα χρήματα που έχουμε στο paypal (paypal balance) φυσικά και μπορούμε να κάνουμε αγορές. Δεν μπορούμε όμως ακόμη να χρησιμοποιήσουμε πιστωτική κάρτα αν το paypal balance είναι μηδεν (εκτος φυσικά αν η πιστωτική ανηκει σε τράπεζα εξωτερικού).

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 28, 2015, 11:50:56 μμ »
Με τα χρήματα που έχουμε στο paypal (paypal balance) φυσικά και μπορούμε να κάνουμε αγορές. Δεν μπορούμε ..

Ειναι σιγουρο αυτο?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 29, 2015, 05:44:53 πμ »
Εγω κανοντας,check out (και μετα pay) with paypal account,μου βγαζει αυτη την προταση:

At this time,we are unable to process your request
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 29, 2015, 08:02:07 πμ »
Αγόρασα πρόσφατα λουρί με το PP με χρήματα που είχα μέσα, δεν έχω καμία κάρτα συνδεδεμένη!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος CentaurStraps

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 29, 2015, 08:38:43 πμ »

Ειναι σιγουρο αυτο?

To χρησιμοποιώ καθημερινά.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 29, 2015, 08:50:15 πμ »
Αγόρασα πρόσφατα λουρί με το PP με χρήματα που είχα μέσα, δεν έχω καμία κάρτα συνδεδεμένη!
και πώς βαζεις χρηματα στο wallet του pp, αν δεν εχει από πριν μεσα?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 29, 2015, 08:57:55 πμ »
Προφανώς, τα χρήματα υπάρχουν από προηγούμενες συναλλαγές.

Αν όχι, μπορεί κανείς να πουλήσει κάτι, το αντίτιμο να μπει στον λογαριασμό του pp και να υπάρχει διαθέσιμο για αγορές.

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,833.msg308150.html#msg308150

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 29, 2015, 09:02:56 πμ »
και πώς βαζεις χρηματα στο wallet του pp, αν δεν εχει από πριν μεσα?
Για παράδειγμα τώρα αν αναρτήσω μια πώληση στο wus και πληρωθεί μέσω PP μπορώ να κάνω αγορά με αυτά τα χρήματα εφόσον δεν γίνουν withdraw (νομίζω ότι τώρα δε γίνεται λόγω capital controls αλλά δεν έχω δοκιμάσει)!

edit: εννοώ δε γίνεται withdraw λόγω capital controls
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 29, 2015, 12:19:57 μμ από omegasnik »
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 29, 2015, 12:17:52 μμ »

Για παράδειγμα τώρα αν αναρτήσω μια πώληση στο wus και πληρωθεί μέσω PP μπορώ να κάνω αγορά με αυτά τα χρήματα εφόσον δεν γίνουν withdraw (νομίζω ότι τώρα δε γίνεται λόγω capital controls αλλά δεν έχω δοκιμάσει)!
:)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 29, 2015, 12:24:30 μμ »
Δεν υπάρχει πρόβλημα να ξοδέψεις από PayPal Balance τα χρήματα αυτά δεν είναι στην Ελλάδα οπότε...

Αποσυνδεδεμένος manwlhs

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 29, 2015, 02:27:35 μμ »
Αν κάποιος έχει μηδενικό balance στην paypal και επείγεται για κάποια συναλλαγή με το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης Bitcoin.
Αγοράζει bitcoins απο ένα ανταλλακτήριο στην Ελλαδα και το στέλνεις όπου θες χωρίς πρόβλημα μιας και η ενέργεια όλη γίνεται εκτός ελέγχου τραπεζών.
Προϋπόθεση να δέχεται ο πωλητής bitcoins και φυσικά να ξέρεις τι ακριβώς κανείς.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 21, 2015, 02:00:33 μμ »
Bump στο θέμα: τις προάλλες τσίμπησα κάτι natos... κανα 25άρι έουρα... ολα καλά!

Τώρα θέλω να τσιμπήσω κάτι δέρματα, περισσότερα χρήματα, αλλά πάπαλα -μου βγάζει αυτό το μήνυμα για την πιστωτική που έχω συνδεδεμένη με το paypal.

Τι σταδιάλα γίνεται τελικά;
Υπάρχει τρόπος;;; βοηθήστεμε... πιστεύω ότι καταλαβαίνετε το πρόβλημα που υπάρχει όταν δε μπορώ να τραφώ με λουριά...είναι μεγάλο το πρόβλημα... δε μπορώ να σκεφτώ κανονικά... να ανασάνω... χικ...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 21, 2015, 02:10:42 μμ »
Bump στο θέμα: τις προάλλες τσίμπησα κάτι natos... κανα 25άρι έουρα... ολα καλά!

Τώρα θέλω να τσιμπήσω κάτι δέρματα, περισσότερα χρήματα, αλλά πάπαλα -μου βγάζει αυτό το μήνυμα για την πιστωτική που έχω συνδεδεμένη με το paypal.

Υπάρχει τρόπος;;; βοηθήστεμε... πιστεύω ότι καταλαβαίνετε το πρόβλημα που υπάρχει όταν δε μπορώ να τραφώ με λουριά...είναι μεγάλο το πρόβλημα... δε μπορώ να σκεφτώ κανονικά... να ανασάνω... χικ...

:yes:

Γιωρίκα, είδες σε τι τιμές κατέβηκε κάτι που σου άρεσε;
http://www.distefanostraps.com/prodotto.asp?idprodotto=67&idprodottolistino=10&idcategoriab=12&width=&length=&buckle=&idcolore=#caratteristiche

(τι μήνυμα σου βγάζει; για ξαναπροσπάθησε..νομίζω λειτουργεί κανονικά  ;) ).

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 21, 2015, 02:45:29 μμ »

Τα ίδια κι εγώ Γιώργη και είχα γράψει ξανά όταν έκανα αγορές.......ψώνισα από ρολόι και λουράκια μέχρι αξεσουάρ κινητού, τις τελευταίες ημέρες θέλω να πάρω κάτι μπαταρίες και ένα καλώδιο hdmi (συνολική αξία αντικειμένων 10 ευρώ) και από προχτες που προσπαθώ δεν με αφήνει να ψωνίσω από κανέναν πωλητή.....(ο πάροχος της κάρτας αρνήθηκε το άιτημά σας..... κλπ κλπ το μνμ που βγάζει στα αγγλικα...)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 21, 2015, 03:20:10 μμ »
Πρέπει να δοκίμασα κατομπενηνταφορές Σπύρο!
Τίποτα...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 21, 2015, 06:33:45 μμ »
Επειδή το θέμα είναι σούπερ ενδιαφέρον, παραθέτω τι βρήκα αντιγράφοντας επί λέξει από άλλο φόρουμ:

"Εκδόθηκε σήμερα το νέο δελτίο τύπου (1.10.2015) της ΕΕΤ, στο οποίο περιλαμβάνονται οι τελευταίες μεταβολές και, ειδικά, το θέμα της μεταφοράς έως 500€ στο εξωτερικό ανά μήνα και ανά Customer ID.

Στην ερώτηση 19 αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις μεταφοράς και υπάρχουν links για τις αποφάσεις των Επιτροπών που δημοσιεύτηκαν χθες 30.9.2015 σε ΦΕΚ. Σύμφωνα με την απόφαση 770/30.9.2015, ορίστηκε το μηνιαίο όριο των 40 εκατ. € για όλες τις τράπεζες το οποίο κατανεμήθηκε για κάθε τράπεζα όπως φαίνεται στην απόφαση, με τη μερίδα του λέοντος (9,46 εκατ) στις 4 συστημικές.

Οι τράπεζες υποχρεούνται να ενημερώνουν την Επιτροπή, κάθε μήνα, για το συνολικό αριθμό και τα συγκεντρωτικά ποσά των εξερχομένων εντολών.

Το συμπέρασμα από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι, σε κάθε (συστημική) τράπεζα, μόνο (9460/0,5 = ) 18920 πελάτες μπορούν να στείλουν στο εξωτερικό έως 500€/ανά μήνα, από σήμερα".

Πηγή: http://www.insomnia.gr/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/page-115

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 02, 2015, 12:28:21 μμ »
Προσπαθώ 2 μέρες τώρα να πάρω ένα εργαλείο για αφαίρεση των μπαρετών από Αγγλία, ΗΠΑ και Χονγκ Κονγκ και τρώω πόρτες από Paypal και 3 κάρτες........... κάποια άλλα παραδοσιακά μαγαζιά δεν παίρνουν καν την παραγγελία για Ελλάδα........τι γίνεται ρε φ@ύστη μου ;!;!