Αποστολέας Θέμα: Tυχαιο; Δεν νομιζω.  (Αναγνώστηκε 8093 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Tυχαιο; Δεν νομιζω.
« στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:44:51 πμ »
Ειναι τα πανερια τα καλυτερα ρολογια;τα πιο καλοκατασκευασμενα; τα πιο ομορφα;E! ακομα κι εγω …... οχι θα απαντησω. ;)
Rolex,IWC,Patek Philippe,Jaeger lecoultre,Zenith,Omega,Breitling,και πολλες αλλες,ειναι εταιρειες με ονειρικα ρολογια,ρολογια που αποτελουν το ιερο δισκοποτηρο για πολλους ρολογοφιλους σε ολο τον κοσμο.

Ειναι οι Alfa Romeo τα καλυτερα αυτοκινητα;τα πιο στιβαρα;τα πιο γρηγορα;E! ακομα κι εγω…..οχι θα απαντησω ;) (στο τετραγωνο).
Mercedes,BMW,Jaguar,Porsche,Aston Martin,FORD,VW,RR,Ferrari,Lambo και πολλες αλλες,ειναι εταιρειες με ονειρικα αυτοκινητα,supercars,αυτοκινητα που ολοι θα ηθελαν να οδηγησουν και να παρκαρουν στο γκαραζ τους.

Τι κοινο λοιπον εχουν τα πανερια και οι Alfitses ,περαν του οτι δεν ειναι η κορυφη στο ειδος τους; :noidea:

Το παθος ρε παιδια που διακρινει τους ''υποστηρικτες'' τους,την τρελλα που καυβαλανε οι ''οπαδοι'' τους!!
Paneristi & Alfisti !!!
Η τρελλα (με την καλη εννοια  ;) ) σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια!!!
Παθος που δεν εμφανιζεται σε αλλα,καλυτερα,''προιοντα'',τα οποια αντιμετωπιζονται με την πραγματικη τους υποσταση,δηλ. σαν προιοντα.
Σε αντιθεση οι απανταχου paneristi & alfisti λατρευουν τα παιχνιδια τους,δημιουργουν σχεση ζωης μ αυτα,ειναι κομματι τους.
Ισως ευθυνεται το γεγονος οτι και οι δυο εταιρειες προερχονται απο μεσογειακη χωρα με εντονο ταπεραμεντο,ανθρωπους με παθος,ανθρωπους τελειως διαφορετικους απο τους ψυχρους δυτικοευρωπαιους.Ισως εχουν κάτι ιδιαίτερο σαν προϊόντα,ιςως .....κι εγω δεν ξερω τι.
Μη ξεχναμε οτι και η Ferrari ,ιταλικη ειναι.Any way,οτι και αν συμβαινει,ειμαι χαρουμενος που μπορω να πω:

Forza Alfa Romeo-Viva Panerai!!!
Viva Panerai-Forza Alfa Romeo!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 28, 2015, 12:59:07 πμ από gerogian »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Tυχαιο; Δεν νομιζω.
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 28, 2015, 01:04:45 πμ »
Ξέχασες την pizza, τον espresso και την MONICA  :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 28, 2015, 08:19:30 πμ »
Πάει ετουτος. Δοκίμασε το καινούργιο αέριο για το ιατρείο του.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 28, 2015, 10:20:56 πμ »
Πάει ετουτος. Δοκίμασε το καινούργιο αέριο για το ιατρείο του.

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Πίνουμε καφέ με τη Λιτσα και της το διάβασα.
Η απάντηση της (οπως λενε στο Αγρίνιο) :

""Πας εσυ,έκοψες καπίστρι "

Καλο ειναι αυτο που μου ειπε;  :noidea: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 28, 2015, 10:21:58 πμ »
Από γυναίκες είναι και γαμω τα σχόλια. Γουστάρουν ξεκαπιστρωτα ρεμαλια λολολολ
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:11:41 πμ »
Πάει αυτός...λάλησε

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:24:15 πμ »
Καλά τα λέει ο doctor.
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Και τα δύο προϊόντα (Alfa, Panerai) έχουν σαν κοινό παρονομαστή το ότι φτιάχνονται από τους γείτονες, οι οποίο αν μη τι άλλο διακρίνονται για το πάθος τους ! Και φυσικά και για το design τους...
Ορίστε και το χαρακτηριστικότερο δείγμα Ιταλικού παθιασμένου design:

Και παρεπιπτόντως, έχετε ακούσει ποτέ για Ελβετίδα super-duper-model-ηθοποιό?
Αχαχαχαχαχαχαχα να σας πω και ένα με τον Τοτό !

Αποσυνδεδεμένος Omega.S

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:05:43 μμ »
Καλησπέρα αγαπητέ gerogian, καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Τυχαίο όχι, οπαδικό όμως, ναι.
Βλέπω πως το υπέροχο φόρουμ έχει 3 ιερά πράγματα: Panerai, Alfa και ΑΕΚ.

Θα διαφωνήσω, αγαπητέ gerogian. Το πάθος είναι παντού. Και τι εννοώ.
Στο τόπι για παράδειγμα είναι τόσο απλά όπως τα λέτε. Είμαι κι εγώ ένας άρρωστος γαύρος και δεν βλέπω μπροστά μου. Όμως, στα ρολόγια και στα μηχανοκίνητα, πιστεύω πως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στα μεν ρολόγια, δεν μπορώ και δεν θέλω να διαθέσω μερικές χιλιάδες ευρά, έτσι για νεοπλουτίστικο καπρίτσιο, που (ίσως) σέρνει η αυτόφωτη γενιά μου, και να τα βαφτίζω και ως πάθος. Στα δε μηχανοκίνητα είναι ακόμα πιο απαγορευτικά τα πράγματα. Δεν αποκτώ πάθος εάν δεν περάσω από πολλές “σχολές”, εάν δεν έχω καβαλήσει τον διάολο τον ίδιο. Πώς θα γίνω οπαδός μιας εταιρείας αν πρώτα δεν έχω λιώσει τα κόκαλά μου και δεν έχουν καρφωθεί τα σφραγίσματα στο κούτελο, με πολλές πολλές κούκλες; (προσωπικά πάντα, θα πω πως, αν έχω καβαλήσει και ψυχρόαιμα, ε, η απάντηση θα είναι απλή).

Τέλος, θυμάμαι μόνο τα σκληρά μαθήματα, π.χ. στις μηχανές, έχω πικράνει κόσμο και κοσμάκη, μπορεί να γελάω με άσχετες φατσούλες τύπου: Ναύπλιο-Αθήνα με 4βάλβιδα τερατάκια, όμως, ένα τεράστιο όμως, με έχουν πατήσει κάτω σαν σκατό (τυπάκι με σανδάλι και βερμούδα, έβλεπα στροφή και ήθελα να κλαίω / εγώ με ιταλικό εργαλείο κι αυτός με φτωχό Ιάπωνα). Αν λοιπόν κάνω σούμα τα παραπάνω θα έλεγα: Ρολόγια = πάθος συλλέκτη με παχύσαρκο πορτοφόλι, διαφορετικά μένω στα κινέζικα ingesoll και στην ασχετοσύνη μου / Μηχανοκίνητα = ανελέητο καμάκι κι όχι προξενιό με κληρονομικό χάρισμα.

Η Ferrari είναι ποίηση, δεν μπορεί να μπει σε καμία μα καμία λίστα / η Maserati όμως μπορεί...

Σημ. Προς Θεού, όλα τα παραπάνω δεν είναι ριπές για κανέναν φίλο που διαβάζει. 

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:11:21 μμ »

Στο τόπι για παράδειγμα είναι τόσο απλά όπως τα λέτε. Είμαι κι εγώ ένας άρρωστος γαύρος και δεν βλέπω μπροστά μου. Όμως, στα ρολόγια και στα μηχανοκίνητα, πιστεύω πως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στα μεν ρολόγια, δεν μπορώ και δεν θέλω να διαθέσω μερικές χιλιάδες ευρά, έτσι για νεοπλουτίστικο καπρίτσιο, που (ίσως) σέρνει η αυτόφωτη γενιά μου, και να τα βαφτίζω και ως πάθος. Στα δε μηχανοκίνητα είναι ακόμα πιο απαγορευτικά τα πράγματα. Δεν αποκτώ πάθος εάν δεν περάσω από πολλές “σχολές”, εάν δεν έχω καβαλήσει τον διάολο τον ίδιο. Πώς θα γίνω οπαδός μιας εταιρείας αν πρώτα δεν έχω λιώσει τα κόκαλά μου και δεν έχουν καρφωθεί τα σφραγίσματα στο κούτελο, με πολλές πολλές κούκλες; (προσωπικά πάντα, θα πω πως, αν έχω καβαλήσει και ψυχρόαιμα, ε, η απάντηση θα είναι απλή).

Τέλος, θυμάμαι μόνο τα σκληρά μαθήματα, π.χ. στις μηχανές, έχω πικράνει κόσμο και κοσμάκη, μπορεί να γελάω με άσχετες φατσούλες τύπου: Ναύπλιο-Αθήνα με 4βάλβιδα τερατάκια, όμως, ένα τεράστιο όμως, με έχουν πατήσει κάτω σαν σκατό (τυπάκι με σανδάλι και βερμούδα, έβλεπα στροφή και ήθελα να κλαίω / εγώ με ιταλικό εργαλείο κι αυτός με φτωχό Ιάπωνα). Αν λοιπόν κάνω σούμα τα παραπάνω θα έλεγα: Ρολόγια = πάθος συλλέκτη με παχύσαρκο πορτοφόλι, διαφορετικά μένω στα κινέζικα ingesoll και στην ασχετοσύνη μου / Μηχανοκίνητα = ανελέητο καμάκι κι όχι προξενιό με κληρονομικό χάρισμα.

Η Ferrari είναι ποίηση, δεν μπορεί να μπει σε καμία μα καμία λίστα / η Maserati όμως μπορεί...

Για τη Μόνικα φυσικά δε νομίζω να έχεις κάποια ένσταση, σωστά ?

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:14:58 μμ »

Μα τι είναι αυτά που λες Άγγελε!!!!!!!!!!!
Γίνεται να έχει κάποιος ένσταση για την Μόνικα!!???

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Omega.S

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:19:53 μμ »
Καλησπέρα αγαπητέ exDIVER600.
Εδώ με ξεβράκωσες. Δεν μπορώ να πω τίποτα, μόνο βλέπω κι ονειρεύομαι.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:30:33 μμ »

Δεν καταλαβα ακριβως που διαφωνεις φιλε μου!!! παρα μονο που συμφωνεις!!(ΜΟΝΙΚΑ) :prayer:
Mαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου :(

Οποιος αγοραζει panerai ειναι νεοπλουτος με καπριτσια,ενω ο αντιστοιχος με rolex δεν ειναι;
Πρεπει να εισαι πλουσιος για να παρεις πανερι και φτωχος για  Rolex,IWC,Patek Philippe,Jaeger lecoultre,Zenith,Omega,Breitling,SEIKO κλπ. κλπ ;

Ειναι πιο ακριβες οι Alfa απο Mercedes,BMW,Jaguar,Porsche,Aston Martin,FORD,VW,RR,Ferrari,Lambo ;

Ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:40:21 μμ »
Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο... ::)

:lol:

Αποσυνδεδεμένος Omega.S

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 28, 2015, 12:47:32 μμ »
Δεν καταλαβα ακριβως που διαφωνεις φιλε μου!!! παρα μονο που συμφωνεις!!(ΜΟΝΙΚΑ) :prayer:
Mαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου :(

Οποιος αγοραζει panerai ειναι νεοπλουτος με καπριτσια,ενω ο αντιστοιχος με rolex δεν ειναι;
Πρεπει να εισαι πλουσιος για να παρεις πανερι και φτωχος για  Rolex,IWC,Patek Philippe,Jaeger lecoultre,Zenith,Omega,Breitling,SEIKO κλπ. κλπ ;

Ειναι πιο ακριβες οι Alfa απο Mercedes,BMW,Jaguar,Porsche,Aston Martin,FORD,VW,RR,Ferrari,Lambo ;

Ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Όχι, όχι. Δεν έχω τίποτα έχθρες με Panerai ή Alfa. Έχεις δίκιο αγαπητέ gerogian, όποιος αγοράζει ακριβά ρολόγια δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και νεόπλουτος με καπρίτσια, και στο κάτω κάτω, εύκολα μπορεί κάποιος να μου πει: βρε αδερφέ, εδώ είναι φόρουμ για ρολόγια κι όχι για πεταλούδες ή κομπλεξικούς. 

Απλώς ήθελα να πω και τη δική μου πλευρά. Πως όλα καλά κι όμορφα, όμως κάποια πράγματα δεν είναι για όλους και πως είναι αταίριαστα πολλά από αυτά.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 28, 2015, 02:16:41 μμ »

Ειδικά για την ΑΕΚ, δυό τρεις φασαρτζήδες είναι, όλο ντόρο κάνουν κι από φαί τίποτα. Παλιά είχαμε περισσότερους, τώρα είναι στο αρχαιολογικό μουσείο, μαζί με τα υπόλοιπα αγάλματα.

Τα Alfa από την άλλη δεν μπορείς να μη τα συμπαθείς, ειδικά αν είσαι μηχανικός, οι καλύτεροι πελάτες είναι.

Τώρα για τα Πανέρια υπάρχει όντως μια λατρεία. Δικαιολογημένη? Μάλλον ναι ;D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 28, 2015, 02:37:09 μμ »
Τα Alfa Romeo ειναι τελικα τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα,οι Αεκτζηδες φιλαρακια μας καλα και τα Panerai παθος τρελο.
Για την Μο(÷)νικαρα? Ουδεν σχολιον.
 :) :) :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 28, 2015, 02:47:32 μμ »

Τις Alfa από την άλλη δεν μπορείς να μη τις συμπαθείς, ειδικά αν είσαι μηχανικός, οι καλύτεροι πελάτες είναι.

Πελάτες μου !!!!!!!

Χα!!χα!!χα!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 28, 2015, 03:03:20 μμ »
Του διαβόλου πράματα είναι αυτοί οι πίνακες

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 28, 2015, 03:11:13 μμ »
Εχεις δικιο Σπυρο:

free picture upload

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Γααααααααααατακια.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 28, 2015, 03:20:29 μμ »
μετα τους Γερμανους που μας κανουν ετσι μαζι με το Σπυρο και γω!! μονο ALFA και PANERAI!!!  :P ουτε NOMOS ουτε BMW  :P
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!