Αποστολέας Θέμα: Προβλημα σε Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04E  (Αναγνώστηκε 11057 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
Προβλημα σε Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04E
« στις: Ιούνιος 21, 2015, 10:24:27 μμ »
Γεια σας και καλως σας βρηκα!
Εχω το παραπανω ρολοι περιπου μια 8ετια και εχω παρατηρησει τελευταια οτι οσες ωρες και να το φορτιζω στο φυσικο φως δεν φορτιζει πληρως...Φορτιζει μεχρι την μεσαια ενδειξη και μολις παω να το ρυθμισω, αμεσως χανει την ενεργεια του και σταματαει μεχρι να ξαναφορτισει ισα ισα για να εκτελεσει ξεψυχισμενα μεν αλλα σταθερα και με ακριβεια δε την απλη λειτουργια της ωρας..Εχω διαβασει το μανιουαλ με πολυ προσοχη χωρις ωστοσο να δωσει λυση  στο θεμα..Επομενως οι λειτουργιες βυθομετρου και χρονογραφου ειναι σ´αυτη τη κατασταση κατι το ανεφικτο..Απ´οσο εχω διαβασει στα σχετικα νηματα μαλλον ο πυκνωτης πνεει τα λοισθια και ερχομαι να ρωτησω το εξης: εαν εχει καποιος την διαθεση και τον χρονο, εστω και με ΠΜ, να με παραπεμψει σε καποιον ειδικο στη θεσσαλονικη μπας και αυριο πρωι να παω να το κοιταξω..Ευχαριστω προκαταβολικα!
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα σε Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04E
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 22, 2015, 02:37:06 πμ »
Καλώς ήρθες.

Πυκνωτής που είναι στα τελευταία του προφανώς.....και επειδή μιλάμε για ρολόι εργαλείο καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το κεντρικό service και να κανονίσεις να το στείλεις εκεί έτσι ώστε το ρολόι να δεχτεί την ανάλογη περιποίηση (να γίνει και στεγανοποίηση και έλεγχος), κάνε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο....

http://www.elomtis.gr/el/servicegr.html
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 22, 2015, 09:26:42 πμ »
Γεια σας και καλως σας βρηκα!
Εχω το παραπανω ρολοι περιπου μια 8ετια και εχω παρατηρησει τελευταια οτι οσες ωρες και να το φορτιζω στο φυσικο φως δεν φορτιζει πληρως...Φορτιζει μεχρι την μεσαια ενδειξη και μολις παω να το ρυθμισω, αμεσως χανει την ενεργεια του και σταματαει μεχρι να ξαναφορτισει ισα ισα για να εκτελεσει ξεψυχισμενα μεν αλλα σταθερα και με ακριβεια δε την απλη λειτουργια της ωρας..Εχω διαβασει το μανιουαλ με πολυ προσοχη χωρις ωστοσο να δωσει λυση  στο θεμα..Επομενως οι λειτουργιες βυθομετρου και χρονογραφου ειναι σ´αυτη τη κατασταση κατι το ανεφικτο..Απ´οσο εχω διαβασει στα σχετικα νηματα μαλλον ο πυκνωτης πνεει τα λοισθια και ερχομαι να ρωτησω το εξης: εαν εχει καποιος την διαθεση και τον χρονο, εστω και με ΠΜ, να με παραπεμψει σε καποιον ειδικο στη θεσσαλονικη μπας και αυριο πρωι να παω να το κοιταξω..Ευχαριστω προκαταβολικα!

Για Θεσσαλονίκη Μεριανός φίλε Μητροπόλεως

http://www.merianoswatches.gr/content/13-company

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 22, 2015, 10:46:06 πμ »
Καλημερα σας παιδια και ευχαριστω για την ανταποκριση! Θα πεταχτω μια βολτα στον Μεριανο και θα αναλογως τι θα μου πει θα μιλησω με το επισημο σερβις.. Απ' ό,τι ειδα ειναι Αθηνα, Ερμου 8...
Εψαξα στο διαδικτυο αλλα βρηκα αρκετους τεχνιτες και ψιλοεχασα τη μπαλα!!..Τεσπα, σε αναμονη λοιπον μεχρι νεωτερας!

Tom Jones

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα σε Citizen EcoDrive Promaster BJ2040-04
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 07, 2015, 05:10:26 μμ »
Προς ενημερωση του παροντος θεματος, την ιδια ημερα αναρτησης του παροντος, 22/6/15, αφου μιλησα με 2 ωρολογοποιους, οι οποιοι μου ειπαν εμμεσως πλην σαφως οτι και οι ιδιοι θα το εστελναν στο επισημο σερβις, αποφασισα εγω ο ιδιος να το στειλω απευθειας με κουριερ...Τηλεφωνικα μ'ενημερωσαν οτι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου τυπου πυκνωτη και οτι τελη Ιουνη θα υπηρχε στα χερια τους...Δυστυχως μας προλαβαν τα τελευταια γεγονοτα (τραπεζικη αργια, δημοψηφισμα, καθυστερηση εισαγωγων ανταλλακτικων κλπ) και η περαιωση της εργασιας μετατιθεται για τελη Ιουλιου..Το κοστος αλλαγη πυκνωτη+στεγανοποιηση ειναι 60€..Αυτα προς το παρον!

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Dinamik42

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 22, 2015, 10:18:15 μμ »
Εντάξει,λίγες μέρες υπομονή,η τιμη μου φενετε λογική παντος δεδομένου οτι εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια!
Οταν η συνέχεια είναι ζόρικη...Οι ζόρικοι συνεχίζουν!
      John Kennedy

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 24, 2015, 12:54:53 πμ »
Επανερχομαι στο θεμα μου, οντας εκνευρισμενος, καθως εχουν παρελθει ηδη 3 μηνες για μια αλλαγη πυκνωτη και ακομα "περιμενουν" το καραβι με το εμπορευμα..Μα ειναι δυνατον ολοκληρη-μοναδικη-αποκλειστικη αντιπροσωπεια να μην εχει αποθεμα ή να μην μπορει να λαβει με καποιο τροπο εγκαιρα ανταλλακτικα? Απο περιεργεια μπηκα στο διαδικτυο και αφου βρηκα 3-4 τεχνιτες στη θεσσαλονικη τηλεφωνησα σε δυο απ' αυτους που εμφανισθηκαν στην οθονη κ τους ρωτησα εαν υπαρχει στοκ-διαθεσιμοτητα του ιδίου τυπου πυκνωτη κ μου απηντησαν θετικα..Α, και με λιγοτερο συνολικο κοστος..Τωρα τι τους λες..? Γι' αυτο τα γραφω εδω μπας κ ξεθυμανω...

Tom Jones

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 20, 2015, 04:16:41 μμ »
Για πειτε μου ρε παιδια, μηπως εγω ειμαι ο υπερβολικος και ειμαι λαθος..
Το ρολογακι ειναι ΑΚΟΜΑ στην αντιπροσωπεια και καθε αρχη του μηνα επαιρνα τηλεφωνο (μονο ενα για μην γινομαι και κουραστικος) προκειμενου να δω την πορεια της εργασιας (αλλαγη ενος πυκνωτη και στεγανοποιηση)..Οκ, να καταλαβω τα capital control και τις καθυστερησεις των εισαγωγων των ανταλλακτικων, τον ενα μηνα και βαλε διακοπων (ολο τον αυγουστο παρακαλω και κατι παραπανω) αλλα θα κλεισουμε 5 μηνες τωρα για μια τυποποιημενη εργασια λεπτων..
Τηλεφωνω την 04/11 κ μου λενε "εχουμε αλλαξει τον πυκνωτη και τωρα το βαλαμε να φορτισει και μεχρι την Παρασκευη 06/11 θα εχουμε νεα.." Περασε το ΣΚ χωρις να με παρουν (φυσικα) και μετα απο μια εβδομαδα τους ξαναπαιρνω (11/11) κ μου λενε πως ακομα φορτιζει!! Τους ρωταω "που το φορτιζουν" και μου λενε "το εχουμε κατω απο μια λαμπα και φορτιζει μεχρι την ενδειξη L1 κ οχι L2 οπου ειναι το max..θα δουμε παλι μεχρι την Παρασκευη (13/11) μηπως εχει καποιο θεματακι"....Στο παραθυρο να το βαλεις σε 3 ωρες εχει φορτισει..Τεσπα, περασε κ αυτη η εβδομαδα χωρις να με παρουν ή να τους παρω γιατι παλι θα επαιρνα την ιδια απαντηση "Την Παρασκευη θα ξερουμε..."

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 20, 2015, 04:29:06 μμ »
Χαρά στην υπομονή σου!
Προφανώς είναι μπάχαλο και εκμεταλλεύονται την απόσταση.
Δεν έχεις κάποιο φίλο στην Αθήνα, να περάσει και να τους ζητήσει εξηγήσεις;

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 20, 2015, 05:17:43 μμ »
Εντάξει, απλά απαράδεκτοι.....κρίμα..... >:(
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 20, 2015, 07:07:15 μμ »
Το Ελ πριμερο στην εγγύηση οταν μου έβγαλε βλάβη και το πήγα στο σέρβις ......ακολούθησα την ίδια τακτική που περιγράφεις 1 τηλέφωνο κάθε μήνα ....σα χάπι

Το πήγα Οκτώβρη 2013 και το πηρα πίσω Πάσχα 2014....αρχικά είπαν οτι θα τους έστελναν τα εξαρτήματα και θα το έφτιαχναν εδώ και τελικά μου είπαν οτι το έστειλαν Ελβετία ...άβυσσος

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 20, 2015, 11:52:18 μμ »
Χαρά στην υπομονή σου!
Προφανώς είναι μπάχαλο και εκμεταλλεύονται την απόσταση.
Δεν έχεις κάποιο φίλο στην Αθήνα, να περάσει και να τους ζητήσει εξηγήσεις;

Μια υπαλληλος που απανταει, καθ´ολα ευγενικη η γυναικα δε μπορω να πω, αλλα καθε φορα που ακουει τον αριθμο παραγγελιας μου σιγουρα θα σκεφτεται το πότε θα την κραξω...!! Και να τους βαλω χερι δεν πιστευω οτι θα χει αποτελεσμα, μεχρι στιγμης κραταω χαρακτηρα..
Εγω το κοβω για το νεο ετος να μου ερχεται..

Tom Jones

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 21, 2015, 03:54:54 μμ »

Μια υπαλληλος που απανταει, καθ´ολα ευγενικη η γυναικα δε μπορω να πω, αλλα καθε φορα που ακουει τον αριθμο παραγγελιας μου σιγουρα θα σκεφτεται το πότε θα την κραξω...!! Και να τους βαλω χερι δεν πιστευω οτι θα χει αποτελεσμα, μεχρι στιγμης κραταω χαρακτηρα..
Εγω το κοβω για το νεο ετος να μου ερχεται..

Στειλε μηνυμα στη Γερμανια στα κεντρικα τους (γραψτα λεπτομερως και στειλε και αποδεικτικα του ρολογιου)και θα σου πω εγω για ποτε θα σε παρουν αυτοι.
Μη τους λυπασαι

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 21, 2015, 04:34:50 μμ »
Στειλε μηνυμα στη Γερμανια στα κεντρικα τους (γραψτα λεπτομερως και στειλε και αποδεικτικα του ρολογιου)και θα σου πω εγω για ποτε θα σε παρουν αυτοι.
Μη τους λυπασαι

Επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι (είχα επαφή και με το ένα σερβις και με το άλλο) αυτό της Γερμανίας απλά είναι πιστοποιημένο για κάποιες περισσότερες εργασίες από ότι αυτό της Ελλάδας (εξού και ο λόγος που κάποια ρολόγια μεταβιβάζονται εκεί και δεν τα ακουμπάνε εδώ).....ΔΕΝ είναι προιστάμενο σερβις αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό μιας και δεν θα ιδρώσει καθόλου το αυτί τους ούτε και θα αλλάξει κάτι, τόσο απλά.....στην παρούσα φάση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή και τίποτε άλλο......
''Γιώργος''

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 21, 2015, 11:07:41 μμ »
καταλαβα

υπομονη λοιπον

Εγω περιμενω ανταλλακτικο απο τη Σεικο απο Απριλη
υπομονηηηη

χαχαχα

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 22, 2015, 12:41:50 πμ »
Αυτο που ειπατε παιδια, μονο ΥΠΟΜΟΝΗ...Εγω διατηρω και εναν φοβο μηπως του εκαναν καμια ζημια και δεν ισιωνει το θεμα και ψαχνονται να δουν τι θα κανουν...Σε αναμονη λοιπον..!!

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 23, 2015, 07:15:39 μμ »
Αυτο που ειπατε παιδια, μονο ΥΠΟΜΟΝΗ...Εγω διατηρω και εναν φοβο μηπως του εκαναν καμια ζημια και δεν ισιωνει το θεμα και ψαχνονται να δουν τι θα κανουν...Σε αναμονη λοιπον..!!

Ναι φιλε μου. Βρες εναν τροπο να πας Αθηνα ή να το συνδυασεις καπως και μην το καθυστερεις. Επειδη εχω παει στο συγκεκριμενο σερβις, ε, ενταξει μην πουμε και οτι το ρολοϊ βρισκεται στα χερια των πιο ειδικων...

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 23, 2015, 09:12:00 μμ »
Αυτη η λαμπα ,προσεχε μη τα λοιωσει ολα

Τι λαμπα να ειναι αραγε??

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 23, 2015, 09:36:17 μμ »
Ναι φιλε μου. Βρες εναν τροπο να πας Αθηνα ή να το συνδυασεις καπως και μην το καθυστερεις. Επειδη εχω παει στο συγκεκριμενο σερβις, ε, ενταξει μην πουμε και οτι το ρολοϊ βρισκεται στα χερια των πιο ειδικων...

Δεν αντεξα και τους πηρα τηλεφωνω σημερα στις μια το μεσημερι...Εκνευρισμενος τους ρωτησα για την πορεια της εργασιας και η τηλεφωνητρια οπως συνηθως με εβαλε να περιμενω ασυνηθιστα πολυ αυτη τη φορα (4-5 λεπτα) για να ρωτησει προφανως τους τεχνικους..Αφου επεστρεψε μου απαντησε οτι θα επικοινωνησουν αυτοι σε λιγο μαζι μου, ισως γιατι δεν ειχε ετοιμη καποια απαντηση να μου δωσει...Και εκει αρχισα να ιδρωνω και να κανω ασχημες σκεψεις...Μετα απο κανα τεταρτο με πηρε η ιδια κ αφου με ενημερωσε οτι ειναι ετοιμο το ρολοι, πληρως φορτισμενο και λειτουργικο, θα το εστελνε σημερα εαν προλάβαινε με την acs...Επομενως, το ρολοι δεν ξερω και γω απο ποτε ηταν ετοιμο και αν δεν τους τηλεφωνουσα εγω δεν νομιζω οτι θα μ´ενημερωναν...Και φυσικα καμια απολογια για την τοση καθυστερηση παρα μονο δικαιολογιες περι μεγαλου ογκου εργασιας...Σου λεει "εσυ μ´εχεις αναγκη, οχι εγω εσενα"..Τι να πεις..
Εγω βεβαια, μεχρι να το παρω στα χερια μου και να το περιεργαστω δεν θα ησυχασω..

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 23, 2015, 10:08:28 μμ »
Ειδες οτι μ' ένα απλό τηλέφωνο γλυτωνεις όλο το ψυχολογικό φόρτωμα από την σεναριολογία , όπως το ανέκδοτο με τον γρύλο !

Με το καλό  να έρθει και να ειναι κομπλέ !

Sent from my iPhone using Tapatalk