Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια για κλασσικο ρολοι  (Αναγνώστηκε 13214 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια για κλασσικο ρολοι
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 08, 2015, 03:19:35 μμ »
Στην κατηγορία 2000-3000€ μπορείς να βρεις Grand Seiko και οριακά το omega aqua terra σε 41mm που είναι ρολόι ακριβώς για τις ανάγκες σου.
Θα κοίταζα επίσης alpina & certina στην πάνω άκρη της τιμής.

Sent from Linux smartphone
Οπως ανεφερε και ο Στρατος παραπανω για τα Omega Seamaster Co-axial,να πω οτι ειναι εκτος του budget που αναφερει ο φιλος. Το μεν aqua terra 41mm εχει αρχικη τιμη 4800,το δε Planet Ocean που προτεινα εγω(χωρις να ξερω το budget του φιλου),εχει αρχικη 5300.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 08, 2015, 05:03:04 μμ »
και να συμπληρώσω εγώ στον φίλο μου τον Χρηστάρα, ότι μέχρι πολύ πρόσφατα, το AT είχε 4200 και το planet ocean 4700. Αν ανεβάσει 62,5% τις τιμές, θα την αγαπήσω πάρα πολύ ως εταιρεία. Περισσότερο κι από το αν βγάλει 32,5 νέες εκδόσεις του moonwatch. Και για να είμαι και ον τοπικ, θα έλεγα να κοιτάξει ORIS και HAMILTON όπως είπε και ο Κωστής (kosdome6). Ααααα, βγάζει και η Longines ένα καταδυτικό τετράγωνο με λίγο κόκκινο, το οποίο παίρνει εύκολα κάποιο μπρασελέ

Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 08, 2015, 05:03:20 μμ »
Στα +- 3000 βρίσκει explorer 36άρι σε καλή κατάσταση με κουτιά/χαρτιά.
Ρολόι θέλει. Όχι ακριβή κονκάρδα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 08, 2015, 05:05:52 μμ »
Στην κατηγορία 2000-3000€ μπορείς να βρεις Grand Seiko και οριακά το omega aqua terra σε 41mm που είναι ρολόι ακριβώς για τις ανάγκες σου.
Θα κοίταζα επίσης alpina & certina στην πάνω άκρη της τιμής.

Πουλάω το aqua terra εγώ lololol
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 08, 2015, 05:58:28 μμ »
και να συμπληρώσω εγώ στον φίλο μου τον Χρηστάρα, ότι μέχρι πολύ πρόσφατα, το AT είχε 4200 και το planet ocean 4700. Αν ανεβάσει 62,5% τις τιμές, θα την αγαπήσω πάρα πολύ ως εταιρεία. Περισσότερο κι από το αν βγάλει 32,5 νέες εκδόσεις του moonwatch. Και για να είμαι και ον τοπικ, θα έλεγα να κοιτάξει ORIS και HAMILTON όπως είπε και ο Κωστής (kosdome6). Ααααα, βγάζει και η Longines ένα καταδυτικό τετράγωνο με λίγο κόκκινο, το οποίο παίρνει εύκολα κάποιο μπρασελέ
Οι τιμες για να ακριβολογουμε,φιλε Γιαννη,ηταν 4200 και 4600 πριν απο κανενα χρονο.
Τον Φεβρουαριο ανεβηκαν στα 4500 και 5000 και τωρα ισχυουν οι τιμες 4800 και 5300.
Βεβαια ενδεχεται να ισχυσει και αλλη αυξηση μεσα στον Ιουνιο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 08, 2015, 06:54:45 μμ »
Ψαξε εαν θελεις για το omega planet ocean το παλιο μοντελο.φοβερο και διχρονικο κομματι!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 08, 2015, 07:14:02 μμ »
Καλή επιλογή (με αρκετά μεγάλη γκάμα μοντέλων) είναι και η ΖΕΝΟ.

Πολύ ωραίο επίσης και το Super Kontiki :

This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 08, 2015, 07:34:55 μμ »
Ωραια και τα panerai αλλα αν ειναι να ανεβω τοσο παω για σαμπ.. Το θεμα ειναι αν με γυρω στα 2000 παιρνω κατι τοσο καλο ωστε να μην ξανασκεφτω να παρω αλλο μετα. Δεν κανω τιποτα εκτριμ σπορ. Αλλα η δουλεια μου απαιτει να αλλαζω πολλα γαντια τη μερα και το χομπυ ειναι ιστιοπλοια οποτε το νερο δεν αποφευγεται..

Το sub είναι αρκετά ακριβότερο από ένα base πανεράι.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούνιος 08, 2015, 08:35:17 μμ »
Οι τιμες για να ακριβολογουμε,φιλε Γιαννη,ηταν 4200 και 4600 πριν απο κανενα χρονο.
Τον Φεβρουαριο ανεβηκαν στα 4500 και 5000 και τωρα ισχυουν οι τιμες 4800 και 5300.
Βεβαια ενδεχεται να ισχυσει και αλλη αυξηση μεσα στον Ιουνιο.

εχεις πουθενα καταλογο βρε συ για Ω?

εντωμεταξυ αν μπορει να γινει αυξηση τον ιουνιο αλλα και αυξηση του φορου στα ειδη πολυτελειας.

οποτε αντιλαμβανεται κανεις
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούνιος 08, 2015, 08:43:38 μμ »
Καλή επιλογή (με αρκετά μεγάλη γκάμα μοντέλων) είναι και η ΖΕΝΟ.

Πολύ ωραίο επίσης και το Super Kontiki :

Πόσο πάει το σούπερ κοντικι; Έχει ωραία κάσα πάντως....

Στάλθηκε από το Sony Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Taliban

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 08, 2015, 11:22:10 μμ »
Το grand seiko που λετε παραπανω τι σοι μαρκα ειναι ; Ειναι καλα ; Μερικα που ειδα ειναι ομορφα

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 09, 2015, 04:04:19 μμ »
Δες και το seiko marine master 1000m quartz το ρολόι φαίνεται ανθεκτικό και ρολόι για μια ζωή...
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος Taliban

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 09, 2015, 06:02:27 μμ »
Γιατι να παρω με τοσα λεφτα quartz ? :/

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 09, 2015, 06:29:08 μμ »
Γιατι να παρω με τοσα λεφτα quartz ? :/
Σωστο,ουτε εγω θα επαιρνα.
Οι επιλογες σου μεχρι τωρα όπως ειπωθηκαν και παραπανω πρεπει να είναι: Βreitling Colt,Tag Heuer Aquaracer και οριακα Tudor Black Bay.
Mιλωντας παντα για καινουριο και όχι μεταχειρισμενο ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 09, 2015, 06:41:57 μμ »
Αν κοιτάς καθαρά το ρολόι να είναι αυτόματο οκ λάθος μου, απλά εγώ κοιτάω ένα ρολόι σαν σύνολο αν είναι ποιοτικό και μου αρέσει δεν θα με νοιάξει το οτι είναι  quartz  περί ορέξεως βέβαια... θεωρώ κι εγώ  τα  oris tag longines  καλές προτάσεις εννοείται.
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος Taliban

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 10, 2015, 02:34:40 μμ »
Πηγα καο ειδα σημερα ενα tag heuer aquaracer αλλα οχι αυτο με τη μεγαλη στεφανη αυτο με  την ενσωματωμενη να το πω οπως μπορω καπως πιο τετραγωνισμενη. Τι γνωμη εχετε γ αυτο ;

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 10, 2015, 02:38:13 μμ »
Πηγα καο ειδα σημερα ενα tag heuer aquaracer αλλα οχι αυτο με τη μεγαλη στεφανη αυτο με  την ενσωματωμενη να το πω οπως μπορω καπως πιο τετραγωνισμενη. Τι γνωμη εχετε γ αυτο ;
Αν μπορεις να το googlαρεις και να βρεις το μοντελο,θα μας διευκολυνε στο να καταλαβουμε ποιο ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Taliban

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 10, 2015, 02:49:57 μμ »
WAY 2110.BA0910 αυτο ειναι :)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 10, 2015, 02:58:30 μμ »
Το grand seiko που λετε παραπανω τι σοι μαρκα ειναι ; Ειναι καλα ; Μερικα που ειδα ειναι ομορφα

τα grand seiko είναι σε budget Ω...για μένα πρέπει να "περάσεις" πρώτα από μερικές άλλες μάρκες για να καταλήξεις σε grand seiko.

εάν τώρα είναι μέσα στο budget σου και είσαι σαν κι εμένα, που παίρνω ρολόι για τον εαυτό μου και μόνο, τότε είναι κορυφαία επιλογή

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 18, 2015, 09:55:05 μμ »
Φίλε Taliban διαβάζοντας τις αρχικές σου επιλογές θα σου έλεγα να πάρεις το longines legend diver. Τρομερά ποιοτικό ρολόι. Διαχρονικό, πάει με παρά πολλα λουριά, μπορείς να το βάζεις καθημερινά με ένα λουρί από καουτσούκ επειδή είναι και καλοκαίρι και ιδρώνουμε και να πάρεις και κάποιο λουράκι για να το βάζεις το βράδυ με κουστούμι. Όλα αυτά με ένα κόστος 1100-1150 € με την έκπτωση. Το έχω τόσο καιρό και έχει και φοβερή χρονιμετρία. Μειονέκτημα ότι δεν έχει in house μηχανισμό, αλλά αυτό θα αρχίσεις να το ψάχνεις αφού έχεις "ψηθεί" λίγο σαν συλλέκτης.

Sent from my iPad using Tapatalk