Φίλε κίκο θα σου δώσω ένα δίκιο, από την άποψη ότι όπως λες οι έμποροι κάνουν την δουλειά τους. Θα αναγνωρίσω επίσης ότι δεν ήταν πολύ κομψός ο τρόπος αναφοράς μου, μια και αρκετοί στο forum πιθανόν να είναι έμποροι. Ζητάω από όλους σας συγνώμη. Και φυσικά δεν είμαι εγώ ο έξυπνος που κατάφερα να τσακίσω το σύστημα, να γκρεμίσω τα κατεστημένα και να βγω κερδισμένος.
Αν κάποιος μου προσφέρει το ρολόι με τα ίδια ή και με λιγότερα χρήματα, τότε θα πω "έχασα, ΟΚ, πάμε παρακάτω". Αλλά έχοντας ήδη μία εμπειρία με orient που την έχω αναφέρει στο forum
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1375.0.html, το βρίσκω λίγο δύσκολο. Διάβασε το threat και πες μου ποιά θα ήταν εμένα η θέση μου, αν έπειθα τον φίλο μου να αγοράσει με 650 ευρώ εκείνο το orient και μετά το έβλεπε στο net με 200 περίπου.Ξέρεις πόσα seiko 5 έχω δει στην Ελλάδα κοστολογημένα πάνω από 300 ευρώ, όταν έξω τα βρίσκεις με περίπου 150;
Θα μπορούσα άνετα να δώσω €50 παραπάνω στον Έλληνα έμπορο και όχι στο χαζοαμερικανάκι, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά μου είναι αδύνατον να δώσω περισσότερα, πόσο μάλλον +300% όπως στην περίπτωση του orient παραπάνω. Γιατί να το κάνω αυτό; Για την εγγύηση; Δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί όπως είπα και πιο πάνω, το ρολόι κοστίζει λίγα και θα επισκευαστεί αν χρειαστεί, πράγμα χλωμό. Για το service; Δεν έχω καμμία σχέση με τον χώρο και όμως ξέρω τουλάχιστον δύο καλούς τεχνίτες που μπορούν να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε συμβατικό μηχανικό ρολόι.
Φυσικά οι έμποροι κάνουν την δουλειά τους, αλλά τώρα πια και οι καταναλωτές έχουμε τρόπο να κάνουμε την δική μας.
Πάντα φιλικά.