Ψηφοφορία

tissot visodate
5 (23.8%)
sarb 065
5 (23.8%)
sarb 035
3 (14.3%)
Hamilton Intramatic
8 (38.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 21

Αποστολέας Θέμα: Dress code  (Αναγνώστηκε 12540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
Απ: Dress code
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 29, 2015, 11:30:53 πμ »
Ε όχι και είναι υποκειμενικό τι είναι μόδα! Συμφωνώ πως η μόδα από μέρος σε μέρος μπορεί να διαφέρει αλλά υποκειμενική δεν είναι!

Ποιος θα τολμούσε στην σήμερον ημέρα π.χ. να φορέσει ένα από τα παρακάτω ρολόγια και να ισχυριστεί πως είναι μέσα στην μόδα (τα οποία κάποτε ήταν πράγματι μόδα)?

Ινδία πχ. είναι μια χαρά μόδα ακόμα το two-tone παραπάνω. Το έβλεπα συνέχεια σα στυλ.

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 29, 2015, 11:35:37 πμ »
Ινδία πχ. είναι μια χαρά μόδα ακόμα το two-tone παραπάνω. Το έβλεπα συνέχεια σα στυλ.

Αυτό ακριβώς λέω! Στην Ινδία αντικειμενικά είναι μόδα. Στην Ευρώπη αντικειμενικά δεν είναι μόδα! Δεν υπάρχει υποκειμενικότητα στην μόδα. Μόνο στο γούστο υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 29, 2015, 11:57:56 πμ »
Γιωργαρε καταβαθος εισαι seikakias... λοιπον θες ενα dress ρολοι... το καλυτερο ρολοι για αυτο τον σκοπο ασε τι λενε ολοι δεν ξερουν ειναι αυτο...

αφου εχεις bambino τι του θες και δευτερο λευκο-κρεμ dial; δεν υπαρχει λογος... αλλα επειδη σε καταλαβαινω τα λεφτα πλεον ειναι πολλα... εχεις και οικογενεια κτλ κτλ πας εδω στην τιμια επιλογη που σου δινει...

ζαφειρι, 6R(= -4sec σταθερα!! ετσι λενε τουλαχιστον πολυ απο τους κατοχους), μπρασελε και του πανε τελεια τα λουρακια κτλ κτλ κτλ και εισαι cool  ;) στα 300€ και ουτε homage ουτε τιποτα... απο εταιρια με ιστορια... το μονο κατα που θα βρεις απο μερικους ειναι οι δυο γραμματοσειρες δηλαδη το 12 και 6 ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τα αλλα νουμερα... αλλα απο κοντα δεν φαινεται τοσο... ασε που εχει και απιστευτη λουμινοβα... και στην τελικη κανει 300€ και να μην σαρεσει υπαρχουν τοσοι πολυ σεικακιδες που θα το παρουν αμεσως μολις δεν το θες αλλο... εμπιστευσου με!  καλη αναζητηση!! 
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 29, 2015, 12:03:54 μμ από batman1345 »
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 29, 2015, 01:41:40 μμ »
...απο την μια φοράνε date just και απο την άλλη κυκλοφορούν με της αστικές συγκινονειες;;
Η συντριπτική πλειοψηφία των γραφείων & των επιχειρήσεων στη Βιέννη δεν είναι στα προάστεια, είναι στο κέντρο.  Το κέντρο, εδώ και 10ετίες είναι κλειστό για όλα τα ΙΧ. Κάπως έτσι

Συγνώμη για το off topic.

Sent from Linux smartphone
This post contains 100% recycled electrons

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 29, 2015, 01:58:05 μμ »
Κωνσταντινε αυτες τις δυο κοπελες με τα μαυρα επιτηδες τις εβαλες; θες να μου τις γνωρισεις;  :P

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 29, 2015, 02:03:31 μμ »
από κατσίκες σε άλλογα πας...φάρμα των ζώων εντελώς

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 29, 2015, 02:17:23 μμ »
Κωνσταντινε αυτες τις δυο κοπελες με τα μαυρα επιτηδες τις εβαλες; θες να μου τις γνωρισεις;  :P
Εγώ δε ξέρω τίποτα. Κατά λάθος πετάχτηκαν μπροστά στον φακό μου. ^-^

This post contains 100% recycled electrons

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 29, 2015, 02:24:19 μμ »
Εγώ δε ξέρω τίποτα. Κατά λάθος πετάχτηκαν μπροστά στον φακό μου. ^-^

χαχαχα και να ξαναμπω παλι on topic

Γιωργο δες και αυτο...

και αν militoφερνει αρκετα εχει και αυτο...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 29, 2015, 02:33:06 μμ »
Εισως δεν ειναι του θέματος...αλλα ώρες,ώρες τρώω κάτι σκαλόματα αλλο πράμα...μερικά πραματα δεν μπορω να τα χωνέψω...απο την μια φοράνε date just και απο την άλλη κυκλοφορούν με της αστικές συγκινονειες;;;Εχω δει και εγω ανάλογη εικόνα...οπως έχω δει ανθρώπους με πανάκριβα αμάξια αλλα με ευτελή ντύσιμο...αναρωτιέμαι αυτοί οι άνθρωποι προβαίνουν σε μια τέτοια αγορα ενώ ουσιαστικά δεν συναβη με της οικονομικές τους δυνατότητες απο μια ματεοδοξια και μόνο;;;Απο επαρση;;;Ειναι κάτι αλλο;;;Και τι;;;Η κάνω λάθος;;;
Μόνο εμένα μου φενετε παράλογη αυτή η εικόνα;;;
Σχετικά με το πρώτο δλδ να εχει καποιος μια Α οικονομική άνεση και να κυκλοφορεί με αστικές συγκοινωνίες ,ποδήλατο κτλπ το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό και υγιές μάλιστα...Σχετικά με το δεύτερο σίγουρα δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα αν δεις καποιον μια φορά αλλά εχεις δικιο στο τελος..ξερεις για παράδειγμα τις <<καλές>>εποχές πόσα οικοπεδάκια σκοτώθηκαν για να γίνουν αυτοκίνητα και μετά να μην εχουν δεύτερο βρακί να φορέσουν??

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 29, 2015, 02:47:35 μμ »
Όπως λέει ο Βασίλης, το θεωρώ όχι απλά υγιές να πηγαίνει κάποιος με συγκοινωνίες, αλλά και θέμα καλής παιδίας. Εντάξει ίσως όχι στην Ινδία που κρέμεσαι από το τρένο αλλά Ευρώπη/Ιαπωνία κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 29, 2015, 03:04:25 μμ »
Για να συνεχίσω λίγο και εγώ το off topic, το πως ντύνεται ο καθένας, τι μεταφορικό μέσο χρησιμοποιεί κλπ. είναι και θέμα κουλτούρας ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση. Εγώ ζω κάπου μεταξύ Γερμανίας-Αυστρίας και Ελβετίας και όσο και αν φαινομενικά οι τρεις αυτοί λαοί μας φαίνονται ίδιοι, και πράγματι έχουν πολλά κοινά στην κουλτούρα τους, ωστόσο έχουν και πολλές διαφορές. Στην Γερμανία για παράδειγμα βλέπεις CEO εταιριών να φοράνε ρολόγια swatch και να μετακινούνται με ποδήλατο, ενώ μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα στην Ελβετία βλέπεις τον κάθε υπαλληλάκο να φοράει πανάκριβα ρολόγια. Μέσα στην Ζυρίχη αλλά και στα περίχωρα γίνεται πανικός από Ferrari και Aston Martin που κινούνται σε δρόμους με όρια όχι πάνω από 80 χλμ/ω. Όχι πως  οι ευκατάστατοι Γερμανοί δεν διαθέτουν και αυτοί ακριβά αυτοκίνητα απλά δεν έχουν τόσο την τάση της επίδειξης.

Στην Γερμανία μέσα στον χειμώνα συνήθως πέρα από κάποιες Porsche που πολλοί Γερμανοί χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, δεν βλέπεις ιδιαιτέρα ακριβά και εξωτικά αυτοκίνητα. Μόλις όμως φτιάξει λίγο ο καιρός βλέπεις ξαφνικά απίστευτα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν, από τελευταία μοντέλα Ferrari, Lamborghini, McLaren μέχρι σπάνιες πανάκριβες αντίκες. Tα αυτοκίνητα τα έχουν τον περισσότερο καιρό στα γκαράζ τους και τα βγάζουν μια στο τόσο όταν έχει καλό καιρό να κάνουν την βόλτα τους και να τα ευχαριστηθούν στην autobahn χωρίς να τα επιδεικνύουν πολύ, σε αντίθεση με τους Ελβετούς που πάνε μέσα στο κέντρο για ψώνια με την Ferrari.

Για να πω τώρα και κάτι επί του θέματος, ωραία τα ρολόγια που δείχνει ο batman αλλά σίγουρα δεν ανήκουν στην κατηγορία dress.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 29, 2015, 03:08:04 μμ »
...Εντάξει ίσως όχι στην Ινδία που κρέμεσαι από το τρένο αλλά Ευρώπη/Ιαπωνία κ.ο.κ.

Άσχετο, αλλά αυτό μου θύμισε το Darjeeling Limited, δείτε το αν δεν το έχετε δει. Ιδίως αν σας αρέσει ο Wes Anderson.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 29, 2015, 03:11:40 μμ »
Άσχετο, αλλά αυτό μου θύμισε το Darjeeling Limited, δείτε το αν δεν το έχετε δει. Ιδίως αν σας αρέσει ο Wes Anderson.

η αγαπημένη μου ταινία από W.A....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 29, 2015, 03:14:01 μμ »
...

...

Λοιπόν, μια και ο τίτλος του νήματος είναι "dress code" λέω να μείνω on topic. ;D

Οι εικονιζόμενες κυρίες στοιχηματίζω ότι είναι Ουγγαρέζες..
Αυτό, διότι δεν υπάρχουν στην Ευρώπη πιο ατσούμπαλες, άκομψες και κακοφτιαγμένες γυναίκες απο τις Αυστριακές.
Σαν κάποιος να έχει καταραστεί τη χώρα στον τομέα αυτόν..
Οι συγκεκριμένες αν και δεν είναι τίποτα φοβερό, μάλλον έχουν έρθει σαν επισκέπτριες στην Αυστρία και αν κρίνουμε από το ντύσιμό τους μάλλον πάνε για γύρισμα κανενός xxx "διαφημιστικού" ;D

Αποσυνδεδεμένος Dinamik42

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 30, 2015, 02:39:00 πμ »
Όπως λέει ο Βασίλης, το θεωρώ όχι απλά υγιές να πηγαίνει κάποιος με συγκοινωνίες, αλλά και θέμα καλής παιδίας. Εντάξει ίσως όχι στην Ινδία που κρέμεσαι από το τρένο αλλά Ευρώπη/Ιαπωνία κ.ο.κ.
Θα συμφωνήσω σαφώς...
Έκανα μια σκέψη που βέβαια δεν ειναι απόλυτη...και αφορούσε τον Έλληνα...που δεν φυμηζετε για την υγειή σκέψη του και την καλη παιδιά του...αντίθετα για την άνεση και την καλοπέραση του...δεν μπορεί (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να κανει το απλό να μην καπνίζει σε δημόσιους χώρους και μαγαζιά...θελει να διασκεδάζει μέχρι πρωίας (όταν έγινε νόμος να κληνουν τα μαγαζιά στης δυο μήπως θυμάστε τι διαδειλωσεις είχαμε;;;) θελει να γίνετε πίτα μετα απο διασκέδαση και να πέρνει το αμάξι του να γυρνάει σπίτι...κατα τα αλλα αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ εχει αμάξι,αλλα πηγεναι στην δουλειά του με της αστικές συγκηνωνηες γιατι εχει παιδιά και ειναι υγειες...μου αραιση αυτός ο Έλληνας που σκέφτεται και πρατη έτσι,αλλα δυστηχως ειναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας..,
Κατα την ταπεινή μου απόψει (το αλάθητο το εχει μόνο ο Πάπας) και με πολυ καλοπροαίρετη διάθεση έκανα αυτο το σχόλιο.
Συγνώμη Γιωργο που ξέφυγα λίγο (τι λίγο δηλαδή) απο το βασικό θέμα του ποστ σου που ειναι το dress ρολοι αλλα έχω τοποθετηθεί και σε αυτο.
Οταν η συνέχεια είναι ζόρικη...Οι ζόρικοι συνεχίζουν!
      John Kennedy

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 09, 2015, 11:20:25 πμ »