Ψηφοφορία

Επιλογή-Αγορά ρολογιού

Hamilton khaki Aviation X-wind chrono auto
12 (100%)
Tissot Seastar 1000 chrono auto
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 12

Η ψηφοφορία έληξε: Μάιος 19, 2015, 04:53:47 μμ

Αποστολέας Θέμα: Hamilton khaki Aviation X-wind chrono auto ή Tissot Seastar 1000 chrono auto  (Αναγνώστηκε 7709 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
Hamilton khaki Aviation X-wind chrono auto ή Tissot Seastar 1000 chrono auto
« στις: Μάιος 04, 2015, 04:52:13 μμ »
Καλησπερα στην παρεα! Καθοτι γινομαι κουμπαρος εντος ολιγου θελω να επιλεξω ρολοι για μενα (δωρο ζευγαριου) και ειμαι αναμεσα σε 2 τα οποια τα βρισκω σε κοντινες τιμες
Το ενα ειναι το Hamilton Khaki Aviation X-Wind chrono auto και το αλλο το Tissot Seastar 1000 chrono auto

Ειναι η πρωτη μου φορα που θα παρω αυτοματο ρολοι κι αυτο γιατι θελω να ειναι καλο και διαχρονικο...ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο λογω ομορφιας καθως θελω να ειναι sport ρολοι κι οχι πολυ κλασικο επισης ειναι κοντα και σε τιμη, το Hamilton φιλος με καταστημα μου το δινει απο 1250, στα 850 ευρω και το Tissot απο 1100 μου το αφηνει ενα καταστημα στα 800 ευρω (εχω max τα 800 ευρω αλλα για το hamilton θα δωσει το 50αρικο  ;D)

Το Hamilton εχει 44mm κασα και 15mm παχος ενω το Tissot 48mm κασα και 17,3mm παχος ?(τερατακι  ;D)

Ειναι διαφορετικα ρολογια καθως το ενα ειναι καταδυτικο sport ρολοι (Tissot 300m) ενω το αλλο το Hamilton 100m παλι sport αλλα φοριεται και για πιο καλο. Οι περισσοτεροι φιλοι μου λενε να παρω το Hamilton ως πιο premium. Ποια η γνωμη σας?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Hamilton khaki Aviation X-wind chrono auto ή Tissot Seastar 1000 chrono auto
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 04, 2015, 05:17:47 μμ »
Βάλε τα και τα δύο στο χέρι σου και μετά αποφάσισε. Το xwind το είχα και είναι εξαιρετικό. Το tissot είναι λίγο ταψί
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Hamilton khaki Aviation X-wind chrono auto ή Tissot Seastar 1000 chrono auto
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 04, 2015, 05:23:50 μμ »
Διαφορετικές μηχανές και νομίζω ότι το Hamilton κερδίζει με ΜΕΓΑΛΗ ευκολία! 7750 και ξερό ψωμί!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 04, 2015, 06:13:20 μμ »
Βάλε τα και τα δύο στο χέρι σου και μετά αποφάσισε. Το xwind το είχα και είναι εξαιρετικό. Το tissot είναι λίγο ταψί

Διαφορετικές μηχανές και νομίζω ότι το Hamilton κερδίζει με ΜΕΓΑΛΗ ευκολία! 7750 και ξερό ψωμί!

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Δυστυχως το Tissot το Αυτοματο δεν το εχει κανεις εδω στα Χανια, και τα αλλα Tissot automatic που εχουν ειναι πολυ μικροτερα και λεπτοτερα, σιγουρα το Hamilton που εβαλα μου καθεται μια χαρα στο χερι και σαν μεγεθος οποτε ισως το αλλο να ειναι λιγο too much.
Kι εγω λογω μηχανισμου 7750 ειμαι στο Hamilton καθως εχω διαβασει αριστες κριτικες , παλιοτερα εβγαζαν και το Tssot με αυτον το μηχανισμο αλλα οχι πλεον  :'(
Αν και ειμαι προς το Hamilton θα το επεξεργαστω λιγο ακομα και βλεπω , ως τοτε και αλλες γνωμες ειναι δεκτες εστω και για καποιο αλλο ρολοι στο μεγεθος, την φιλοσοφια αλλα και την τιμη αυτων των δυο  :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 04, 2015, 06:22:42 μμ »
49αρι ειναι το tissot βρε συ, και αν οντως δεν μπορεις να το δεις στο χερι σου, μην το παρεις με τιποτε.

οσον αφορα στο x-wind εγω ειχα αυτην την εκδοση αλλα με μπρασελε

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 04, 2015, 06:28:04 μμ »
Oπως ηδη εχει ειπωθει,πολυ ευκολα hamilton.
Το Tissot ειναι πραγματι τεραστιο,δεν ξερω αν το υποστηριζει ο καρπος σου αλλα και γενικα υποδεεστερο ρολοι.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 04, 2015, 07:14:08 μμ »
49αρι ειναι το tissot βρε συ, και αν οντως δεν μπορεις να το δεις στο χερι σου, μην το παρεις με τιποτε.

οσον αφορα στο x-wind εγω ειχα αυτην την εκδοση αλλα με μπρασελε

48 λεει η επισημη σελιδα του tissot http://www.tissot.ch/products/tissot-seastar-1000-automatic-chronograph/T0664271705702.html

ομορφη αυτη η εκδοση του xwind αλλα εγω δεν θελω μπρασελε και το καουτσουκ το χαλαει το συγκεκριμενο ρολοι, αν παρω καουτσουκ θα παρω απο ebay κανενα μονο και μονο για να το εχω και τελειως σπορ

τωρα βγαινει με αυτο το καουτσουκ

Αποσυνδεδεμένος sham

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 04, 2015, 08:22:41 μμ »
Ευκολα το hamilton

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 04, 2015, 08:50:01 μμ »
Τελικά σας το έκανα πολύ εύκολο
Αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν είχα δει κάτι άλλο που να με τρελάνει, καμία άλλη πρόταση για άλλο ρολόι αντίστοιχο με αυτά και σε αυτό το εύρος τιμής ? (αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει εφόσον βρίσκω το hamilton με τόσο καλή τιμή)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 04, 2015, 08:57:00 μμ »
η τιμη που βρισκεις το hamilton ειναι εξαιρετικη. το ειχα το ρολοι και πιστευω οτι ειναι επισης εξαιρετικο. προχωρα το αφοβα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 05, 2015, 11:39:38 μμ »
Hami
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 08, 2015, 08:16:53 πμ »
Το Hami λοιπόν έχει κρατηθεί απ το κατάστημα και την επόμενη εβδομάδα πάω με τον κουμπαρο και το παιρνω!
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις απαντήσεις σας!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 08, 2015, 08:18:31 πμ »
Το Hami λοιπόν έχει κρατηθεί απ το κατάστημα και την επόμενη εβδομάδα πάω με τον κουμπαρο και το παιρνω!

Μπραβο,με το καλο να το παραλαβεις!! =D>
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος jmar

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 08, 2015, 08:21:46 πμ »
Μπραβο,με το καλο να το παραλαβεις!! =D>
Να σαι καλα, θα ακολουθήσουν και φώτο με θέα θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 08, 2015, 08:33:39 πμ »
Με το καλό να το χαρείς! Είναι υπέροχο ρολόι! Σωστή επιλογή!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος MixalhsHe

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 08, 2015, 08:49:30 πμ »
Ωραια επιλογη !! Με το καλο  :smt023

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 08, 2015, 11:57:57 πμ »
Πολύ σωστά επέλεξες, με το καλό να το φορέσεις!  :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος panagiotis1

• 40mm case
  • 36mm case
  • swiss made
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 08, 2015, 12:46:23 μμ »
Eπελεξες σιγουρα καλα!
Ηamilton!
Rolex,breitling,hamilton,casio,swatch,twsteel.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 08, 2015, 07:41:55 μμ »
Με το καλο να το δεχτείς...  :up:
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος lemoni

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 08, 2015, 10:01:49 μμ »
έκανες πολύ καλή επιλογή, με το καλό