Αποστολέας Θέμα: Το ρολόι με τα λεφτά από τον ... κουμπαρά!  (Αναγνώστηκε 20147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Το ρολόι με τα λεφτά από τον ... κουμπαρά!
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 01, 2015, 08:10:47 μμ »
Δευτερη επιλογη:
Sarpaneva Korona K3

Φανταστικό!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 01, 2015, 08:12:30 μμ »
Την Τριτη που θα ανεβω θα βαλω ενα 50λεπτο στον κουμπαρά σου να σε βοηθησω να το παρεις ενα 50λεπτο νωριτερα...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 01, 2015, 08:13:32 μμ »
...να κάνω ένα μοναδικό και εύχομαι μακρύ ταξίδι...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 01, 2015, 08:14:04 μμ »
Χαρη δεν ξερουμε αν ο γιος του θα εχει την ιδια ορεξη να μαζευει...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 01, 2015, 08:14:36 μμ »
Την Τριτη που θα ανεβω θα βαλω ενα 50λεπτο στον κουμπαρά σου να σε βοηθησω να το παρεις ενα 50λεπτο νωριτερα...
Είπαμε βρε τσιγκούνη από ευρώ και πάνω! χα χα χα αλλά για σένα θα το δεχτώ και το πενηντάλεπτο! Να κανονίσω το βράδυ ταβερνούλα?
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 01, 2015, 08:21:24 μμ »
Χαρη δεν ξερουμε αν ο γιος του θα εχει την ιδια ορεξη να μαζευει...
Όχι, αλλά του στρώνουμε τον (ίσιο) δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 01, 2015, 08:21:51 μμ »
Είπαμε βρε τσιγκούνη από ευρώ και πάνω! χα χα χα αλλά για σένα θα το δεχτώ και το πενηντάλεπτο! Να κανονίσω το βράδυ ταβερνούλα?

Ηθελα να κανω λογοπαίγνιο με το χρονο που θα το παρεις νωριτερα, με ευρω δεν εβγαινε... Κανονισε κατι διαιτητικο.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 01, 2015, 08:24:28 μμ »
Καταπιεσε την επιθυμία σου για ταβερνουλα και βάλε ένα 20αρικο στον κουμπαρά... (ή βάλε το Βικτωρα να πληρώσει...).  ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 01, 2015, 08:24:40 μμ »
Ηθελα να κανω λογοπαίγνιο με το χρονο που θα το παρεις νωριτερα, με ευρω δεν εβγαινε... Κανονισε κατι διαιτητικο.
Οκ ναι το κατάλαβα ... οπότε Τρίτη 10:30 ραντεβού στο γραφείο για κάτι ελαφρύ!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 01, 2015, 08:26:03 μμ »
Καταπιεσε την επιθυμία σου για ταβερνουλα και βάλε ένα 20αρικο στον κουμπαρά... (ή βάλε το Βικτωρα να πληρώσει...).  ;)
Υπέροχη ιδέα! Πως δεν το σκέφτηκα ρε συ ... χα χα χα
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 01, 2015, 08:26:48 μμ »
Άμα φέρετε και διαιτητές ούτε σε 30 χρόνια δε θα βγει το ρολόι...

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 01, 2015, 11:26:02 μμ »
Θα μπορουσα να μεινω μονο με ενα ρολοι-omega Planet ocean..ονειρο ζωης αλλα πως να μαζευτουν 2000ευρω και βαλε τετοια εποχη??

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 01, 2015, 11:59:33 μμ »
Ότι κι όποιο ρολόι και να 'χεις , αργά ή γρήγορα θα σου χτυπήσει την πόρτα ο ιός της αλλαγής για ανανέωση.

Εγώ δεν θα σου προτείνω σκέψεις και ιδέες για το πως θα μαζευτούν σήμερα λεφτά για αγορά ρολογιού, αλλά για το πως να καταπολεμάς  με ( σχετική ) επιτυχία το δολοφονικό ιό της αλλαγής.

Τα οικονομικά του καθενός μας είναι δεδομένα. Εξαιρούνται φυσικά καταστάσεις τύπου το μοναδικό 5+1 στο τζόκερ και άλλα τέτοια χαρούμενα.
Όλοι μας ξέρουμε που μπορούμε και που δεν μπορούμε να φτάσουμε. Επίσης σε ποιο σημείο μπορούμε να φτάσουμε για να δικαιολογήσουμε μια "αδικαιολόγητη" αγορά. 

Με αυτά τα δεδομένα, εγώ αρχίζω να αφαιρώ από την λίστα ρολόγια που μπορούν να αποτελέσουν πειρασμό για απόκτηση.

Πρώτα πρώτα είναι ρολόγια που τα είχα και τα έδωσα.
Όταν λοιπόν είχες αγοράσει ένα ρολόι 3.000 και το έδωσες με ποια λογική θα πας  στην συνέχεια να δώσεις 4.000 για να πάρεις το ίδιο ρολόι ;!;! Με καμία λογική (πλην την θεότρελη νομιμοποιητική λογική του WIS).

Στη συνέχεια δεν αγοράζω ρολόγια, που με την δικιά μου αξιακή κλίμακα, είναι υποδεέστερα από τα υπάρχοντα στην συλλογή μου. Εδώ ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια με τα οποία αξιολογεί τα ρολόγια του και αυτά που σκέφτεται να αποκτήσει.

Τέλος κόβω μαχαίρι το ξόδεμα χρημάτων σε "σαβουρορολόγια",  που αποτελεί μεγάλη και ανοικτή πληγή, από την οποία προέρχεται ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία.
Κι εδώ το "σαβουρορολόι" προσδιορίζεται από το οικονομικό μπάτζετ του καθενός. Σε άλλον σαβούρα είναι το casio των 50 ευρώ, σε άλλον το Seiko των 300 ευρώ, σε άλλον το ρόλεξ των 8.000 κ.ο.κ !!!

Με τον τρόπο αυτό έχω αποκλείσει μια τεράστια γκάμα ρολογιών που είναι μεν μέσα στο μπάτζετ μου αλλά θεωρώ πεταμένα λεφτά την απόκτησή τους. Τα υπόλοιπα ρολόγια είναι εκτός  μπάτζετ μου και ούτως ή άλλως δεν με απασχολέι η απόκτησή τους.

Οπότε τι κάνουμε, εδώ που φτάσαμε;

Ξανακοιτάμε τα ρολογάκια μας  με άλλο μάτι και αρχίζουμε νέους κύκλους honeymoon με όλα ξεχωριστά !!!

Μόλις έχουμε τσακίσει τον ιό της αλλαγής και δεν χρειάζεται να στήσουμε (εύκολο) και να γεμίσουμε (δύσκολο) κουμπαρά  ;D

Τα ειπε ολα ο Πανος...  :respect:
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 20, 2015, 01:18:17 μμ »
Ο κουμπαράς προχωρά κια γεμίζει σιγά-σιγά αλλά ξαναδιαβάζοντας και μελετώντας τις προτάσεις το JLC που πρότεινε ο Άρης αρχίζει και με "τρώει" άσχημα! Νομίζω ότι αυτό αποτελεί πλέον την κορυφή της short-list με δεύτερο την Daytona!
Υπέροχο ζεζέ!!! Ευχαριστώ Άρη για τα όνειρα που μου δημιούργησες ... Αν έχεις κάποια πρόταση για το σημείο αγοράς (αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα) ευχαρίστως να την ακούσω σε κάποιο ΠΜ!

+10

Ίσως μόνο να επέλεγα τη πιο βιντάζ εκδοχή...στα ίδια λεφτά με καμια 500σαρια δολάρια διάφορα

Sent from my iPad using Tapatalk
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 20, 2015, 01:20:38 μμ »
Νικο πρεπει να μου δειξεις το κολπο που κανεις και γεμιζει ο κουμπαρας!!  ;) χαχαχα

Μπραβο φιλαρακι πολυ χαιρομαι για αυτα που ακουω!!! μακαρι και γρηγορα να το αποκτησεις...!!
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 20, 2015, 01:29:53 μμ »
Νικο πρεπει να μου δειξεις το κολπο που κανεις και γεμιζει ο κουμπαρας!!  ;) χαχαχα

Μπραβο φιλαρακι πολυ χαιρομαι για αυτα που ακουω!!! μακαρι και γρηγορα να το αποκτησεις...!!
Χα χα χα! Λοιπόν άκου, πρώτα από όλα σε ότι αφορά ρολόγια και αξεσουάρ ΔΕΝ αγοράζω πλέον αλλά μόνο πουλάω και έχω αρκετά για πούλημα, επίσης έκοψα κακές συνήθειες όπως φαΐ, καφές, ποτό κτλ, ταυτόχρονα κυκλοφορώ μόνο με ποδήλατο οπότε δεν έχω έξοδα κίνησης όπως βενζίνες κτλ και τέλος δουλεύω 14 ώρες την ημέρα για να διατηρούμαι σε ... "φόρμα" ... αυτά νομίζω είναι τα ... "μυστικά" της επιτυχίας ... Να σημειώσω ότι παράπλευρα αποτελέσματα θα είναι - ελπίζω - η βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης, ο έλεγχος και η μείωση του βάρους μου και η απεξάρτηση μου από οτιδήποτε προκαλεί έξη!
Ωστόσο να τονίσω ότι ο κουμπαράς γεμίζει αργαααα, πολύ ΑΡΓΑΑΑΑ οπότε εξασκούμαι και στην αυτοσυγκράτηση παρορμητικών κινήσεων-αγορών ... που ελπίζω τελικά να "κοπούν" οριστικά!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 22, 2015, 10:50:36 πμ »

Παίδες τι ρολογάρα είναι αυτή?
Μήπως θα είχε κάποιος ευγενής συμφορουμίτης την καλοσύνη να μου πει/βρει την επίσημη λιανική τιμή?
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 22, 2015, 12:29:04 μμ »
Παίδες τι ρολογάρα είναι αυτή?
Μήπως θα είχε κάποιος ευγενής συμφορουμίτης την καλοσύνη να μου πει/βρει την επίσημη λιανική τιμή?
Εδώ είσαι Νίκο :

http://www.jaeger-lecoultre.com/DE/en/watches/jaeger-lecoultre-deep-sea-chronograph/207857J#/t1
This post contains 100% recycled electrons

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 22, 2015, 04:05:06 μμ »
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...