0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι παντελως αχρηστα για το ψαρεμα. Δεν κανουν ουτε για δολωμα.Στη θαλασσα ειναι χρησιμα βεβαια. Τρωνε τα πτωματα.Κολλανε στα παντα απο σκουληκια μεχρι ψαροδολια. Αμα πεσεις πανω τους ξεχνα το ψαρεμα στον πατο. Βαλε floaters για να ανεβεις απο βυθο και να μειωσεις τις επιθεσεις.
.. 1 συναγριδα και 3 τσιπουρες... οι οποιες ειναι ηδη καθαρισμενες......
1 συναγρίδα και 3 τσιπούρες, χωρίς φωτό, Δημήτρη; Τουλάχιστον έχουν τρύπες από δελφινιέρα;(τα προσέχω πολύ κάτι τέτοια εγώ όταν επιστρέφω από "ψάρεμα" )
μολις επιτελους μπορεσουμε να κανουμε αγορα απο εξωτερικο ειναι η πρωτη μου επιλογη!!
Σιγα μην εχουν τρυπες ρε Σπυρο!!! Τον ειδαν αγριο και παθανε συγκοπη απο το φοβο τους!!!
και γιατί να περιμένεις τα εξωτερικά όταν το ρολογάκι έχει σκυλοβαρεθεί να κάθεται στα σκοτάδια είναι ετοιμοπαράδοτο και υπερπλήρες μπακέτο ;!;!
Παντως το...πάνω θα μπορούσε να είναι το φουσκωτό του μπάτμαν !"Έσταζε κακία" το μηχάνημα !!!Sent from my i-phone, using my fingers
Φέτος λόγω υποχρεώσεων έχω πέσει με το ζόρι 3 φορές και αυτές με την ψυχή στο στόμα... δεν συνάντησα καν ψάρι να χρειαστεί να ρίξω... Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Σου 'χουνε βάλει gps και σε περιμένουν και την κάνουν
Με τόσα καικια τι περιμενες να βρεις; Διαδήλωση ψαριών κατά της τρόικα;
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Δημήτρη δικά σου;Sent from my iPhone using Tapatalk
Κρίμα στον Χιώτη , τέτοιες θάλασσες και ψαρεύει με καλάμι; δυνατή παραγωγή μαστίχας, από νότια Χίο ο φίλος σου κι αν κρίνω από την φωτό μάλλον κάτω φανα ή αυλωνια Sent from my iPhone using Tapatalk