Αποστολέας Θέμα: Άγιο Φως!!!Το φαινόμενο...  (Αναγνώστηκε 14383 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dinamik42

• 40mm case
    • Προφίλ
Άγιο Φως!!!Το φαινόμενο...
« στις: Απρίλιος 12, 2015, 03:31:30 πμ »
Χριστός Ανέστη,χρονια πολλά σε όλους τους συνφορουμήτες.
Ενα προβληματισμό θα θέσω,και εάν κάποιος φιλος γνωρίζει κάτι σχετικό ας μας δώσει τα φώτα του...
Άκουσα χθες (ελέω και της ημέρας) οτι ένας κορυφεος ρώσος επιστήμονας (φυσικος) μελετώντας/ερευνοντας πως έρχεται το άγιο φως (αν αυτο ουσιαστικά μπορεί τεχνικά/επιστημονικά να προκληθεί) κατέληξε στο συμπέρασμα οτι αυτο ειναι ανεξήγητο!!!
Βέβαια για εμάς που πιστεύουμε σαφώς και ξέρουμε πως έρχεται το άγιο φως και δεν περιμέναμε των Ρώσο να μας το πει....
Αυτο που άκουσα,δεν το γνώριζα,δεν ξέρω κατα ποσω ειναι αληθή και θα ήθελα επ αυτού αν γνωρίζετε κάτι,ειναι οτι,όπως ολοι ξέρουμε πιγενη ο ορθόδοξος Πατριαρχεις,προσευχετε,και έρχετε το άγιο φως....λέγετε ομως οτι μια μόνο φωρα,αρκετά χρονια πρην πήγε Αρμένης ιεράρχης και όχι μόνο δεν ήρθε το άγιο φως αλλα έπεσε και κεραυνός!!!!
Γνωρίζετε αν κάτι τέτοιο συνέβη πραγματικά;
Γνωρίζεται κάποια στειχεία για το συμβάν αυτο και πως το εξηγείται;
Ευχαρηστω.
Οταν η συνέχεια είναι ζόρικη...Οι ζόρικοι συνεχίζουν!
      John Kennedy

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Άγιο Φως!!!Το φαινόμενο...
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 12, 2015, 11:01:35 πμ »
Μεγάλη κουβέντα που άπτεται σε θέματα πίστης, άρα και δεν έχει επιστημονικές αποδείξεις.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 12, 2015, 09:35:56 μμ »
Καλησπερα και Χριστος Ανεστη.Φιλος μου εχει δει με τα ματια του απο πολυ κοντα την ολη διαδικασια της αφης του Αγιου Φωτος(ευζωνας στον Παναγιο Ταφο)Καταρχας ολοι θα γνωριζεται οτι η εισοδος ειναι σφραγισμενη απο τις ισραηλινες αρχες(οι οποιες πολυ θα ηθελαν να αποκαλυψουν απατη,η και να ανακαλυψουν πχ το Σωμα του Ιησου )που κανουν και τον σωματικο ελεγχο στον πατριαρχη για τυχον σπιρτα-αναπτηρες κοκ.Ο σωματικος ελεγχος ειναι ενδελεχης και αυστηροτατος.Λοιπον ο φιλος μου ειδε απο πλαγια και απο αποσταση περιπου 2 μετρων τον πατριαρχη να γονατιζει και να προσευχετε πανω απο τον Παναγιο Ταφο δακρυζοντας και τρεμοντας απο την συγκινηση, ειδε τα κερια να αναβουν μονα τους.Ο ιδιος δεν ειναι θρησκοληπτος αλλα το περιγραφει σαν θαυμα και κατι που δεν μπορει να το εξηγηση διαφορετικα.Ειδε ολη την διαδικασια απο πολυ κοντα και ειναι σιγουρος οτι προκειται για θαυμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 12, 2015, 09:46:01 μμ »
Αν χρησιμοποιήσεις υγρό φώσφορο αναφλεγεται μόνο του. Είναι μια ξεκάθαρη αντιθρησκευτικη απάτη η οποία στην Ελλάδα πήρε διαστάσεις κωμικές από τον αστείο σαρτζετακη που είχε τη φαεινη ιδέα να έρχεται η φλόγα με τιμές αρχηγού κράτους!

Ιδιαίτερα οι άνθρωποι που πιστεύουν θα έπρεπε να μην δέχονται την εμπορευματοποιηση της θρησκείας με λογικές θρησκευτικου τουρισμου και φολκλορ.
Γαυρος οπαδος....

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 12, 2015, 10:39:46 μμ »
Καλησπερα και Χριστος Ανεστη.Φιλος μου εχει δει με τα ματια του απο πολυ κοντα την ολη διαδικασια της αφης του Αγιου Φωτος(ευζωνας στον Παναγιο Ταφο)Καταρχας ολοι θα γνωριζεται οτι η εισοδος ειναι σφραγισμενη απο τις ισραηλινες αρχες(οι οποιες πολυ θα ηθελαν να αποκαλυψουν απατη,η και να ανακαλυψουν πχ το Σωμα του Ιησου )που κανουν και τον σωματικο ελεγχο στον πατριαρχη για τυχον σπιρτα-αναπτηρες κοκ.Ο σωματικος ελεγχος ειναι ενδελεχης και αυστηροτατος.Λοιπον ο φιλος μου ειδε απο πλαγια και απο αποσταση περιπου 2 μετρων τον πατριαρχη να γονατιζει και να προσευχετε πανω απο τον Παναγιο Ταφο δακρυζοντας και τρεμοντας απο την συγκινηση, ειδε τα κερια να αναβουν μονα τους.Ο ιδιος δεν ειναι θρησκοληπτος αλλα το περιγραφει σαν θαυμα και κατι που δεν μπορει να το εξηγηση διαφορετικα.Ειδε ολη την διαδικασια απο πολυ κοντα και ειναι σιγουρος οτι προκειται για θαυμα.
Όπως το είπες φίλε μου...πρώτοι οι Ισραιλιτες θα ήθελαν να ανακαλύψουν απάτη...δεν τιθετε βέβαια τέτοιο θέμα...ειναι ενα θαύμα που γίνετε αιώνες τωρα και θα συνεχίσει να γίνετε...
      John Kennedy

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 13, 2015, 01:04:17 πμ »
Κάποιοι ιερείς/εκκλησιαστικοί συγγραφείς έχουν επίσης αναφέρει ότι το φως το παίρνει από την Ακοίμητη Κανδήλα, που καίει το Μ. Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 13, 2015, 02:46:42 μμ »
Η Ακοιμητη Κανδηλα ειναι παντα σβηστη το Μ.Σαββατο.Ειναι απλα θεμα πιστης για τον καθενα μας.Για μενα ας πουμε που πιστευω στην Ανασταση του Χριστου ειναι ενα  θαυμα οπως ολα αυτα που συμβαινουν καθε μερα γυρω μου,αλλοι τα λενε τυχη,αλλοι ζωδιακο κυκλο,αλλοι μοιρα κοκ.Παντως εγω προτιμω να καταγομαι απο τον Θεο παρα απο τους πιθηκους.Σκεφτητε μονο τι θα γινοταν αν καποιοι ανακαλυπταν υγρο φωσφορο η απατη στην τελετη,καλα οσον αφορα τον τουρισμο το θεωρω αστειο,παλι θα βρισκονταν χιλιαδες πιστοι να περπατησουν την Οδο του Μαρτυριου το Πασχα.Εξαλλου πριν πολλες εκατονταδες χρονια που ξεκινησε να γινεται η τελετη αφης λιγο τους ενοιαζε ο τουρισμος και το φολκλορ.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:07:37 μμ »
Παντως εγω προτιμω να καταγομαι απο τον Θεο παρα απο τους πιθηκους.

Πάντως μορφολογικά, πιο πολύ στους πιθήκους μοιάζουμε. Το Θεό δεν τον είδε κανείς, ενώ μια ομοιότητα με τα έρμα τα ζωντανά την έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:08:26 μμ »
Προσωπικά δεν είμαι οπαδός της (οποιασδήποτε) θρησκείας. Άλλωστε το αρχικό μου πτυχίο (Φυσική) λογικά θα μου "απαγόρευε" κάτι τέτοιο...

Σεβόμενος όμως τον κόσμο που πιστεύει (σε οποια θρησκεία θέλει) θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις για τα πάντα.
Ας αρκεστεί η επιστήμη σε λύσεις σοβαρότερων θεμάτων (κοσμογονία, διαπλανητικά ταξίδια, θεραπεία καρκίνου κλπ.) και ας αφήσει τα αμιγώς θρησκευτικά θέματα στην ησυχία τους.

Γνώμη μου πάντα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:17:38 μμ »
Πάντως μορφολογικά, πιο πολύ στους πιθήκους μοιάζουμε. Το Θεό δεν τον είδε κανείς, ενώ μια ομοιότητα με τα έρμα τα ζωντανά την έχουμε.
Και τον Μεγα Αλεξανδρο κανεις δεν τον ειδε αλλα ολοι λενε οτι υπηρξε.Πριν λιγες μερες ειδα στην τηλεοραση την ενωση αθεων ελλαδος να φωνασκουν για τα εξοδα της μεταφορας του Αγιου Φωτος αραγε για τα εξοδα κτισεως και συντηρησεως των ισλαμικων τζαμιων θα φωναξουν?Αλλα τι λεμε τωρα τι κακο μπορουν να κανουν μερικοι τζιχαντιστες στη χωρα?Αληθεια ποιος ειναι ο ρολος μιας τετοιας ενωσης?Οποιος θελει συμμετασχει σε λατρευτικες τελετες και εχω πολλους φιλους αθεους που ομως δεν ενοχλουνται απο κανεναν και υποστηριζουν ελευθερα τις αποψεις τους.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:24:53 μμ »
Γνώμη μου πάντα.

Από που κατάγεσαι;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:34:54 μμ »
Από που κατάγεσαι;

Πατέρας από Κεφαλονιά, μητέρα από Β.Εύβοια.
Γιατί ;

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:48:28 μμ »
Γιατί ;

Φίλε θα έβαζα στοίχημα οτι εισαι απο τον πλανήτη.....των....πιθήκων....
Γήινος και ΕΣΥ? κρίμα.... ;D
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:51:22 μμ »
Φίλε θα έβαζα στοίχημα οτι εισαι απο τον πλανήτη.....των....πιθήκων....
Γήινος και ΕΣΥ? κρίμα.... ;D

O Bίκτωρας ή απελπίστηκε από την απάντηση, ή συνεχίζει να τρώει ακάθεκτος :lol:

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 13, 2015, 04:01:07 μμ »
O Bίκτωρας ή απελπίστηκε από την απάντηση, ή συνεχίζει να τρώει ακάθεκτος :lol:

Ή περίμενε να εισαι απόγονος της βασιλικής οικογένειας ή εχει στουμπώσει με τους λουκουμάδες....
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 13, 2015, 05:56:01 μμ »

Γιατί ;

Τωρα εξηγουνται ολα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 13, 2015, 06:35:13 μμ »
Η Ακοιμητη Κανδηλα ειναι παντα σβηστη το Μ.Σαββατο.Ειναι απλα θεμα πιστης για τον καθενα μας.Για μενα ας πουμε που πιστευω στην Ανασταση του Χριστου ειναι ενα  θαυμα οπως ολα αυτα που συμβαινουν καθε μερα γυρω μου,αλλοι τα λενε τυχη,αλλοι ζωδιακο κυκλο,αλλοι μοιρα κοκ.Παντως εγω προτιμω να καταγομαι απο τον Θεο παρα απο τους πιθηκους.Σκεφτητε μονο τι θα γινοταν αν καποιοι ανακαλυπταν υγρο φωσφορο η απατη στην τελετη,καλα οσον αφορα τον τουρισμο το θεωρω αστειο,παλι θα βρισκονταν χιλιαδες πιστοι να περπατησουν την Οδο του Μαρτυριου το Πασχα.Εξαλλου πριν πολλες εκατονταδες χρονια που ξεκινησε να γινεται η τελετη αφης λιγο τους ενοιαζε ο τουρισμος και το φολκλορ.
Αν ο άνθρωπος θέλει να νιώθει ότι πλησιάζει στο Θεό τότε οφείλει να μην εξαρτάται από ένα ανώτερο ον όπως δεν εξαρτάται Εκείνος.

Γαυρος οπαδος....

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 13, 2015, 06:48:57 μμ »
Καλο νομίζω ειναι να πιστεύει καποιος,εκτιμώ οτι μέσα σας το έχουμε λίγο πολύ ολοι ανάγκη...ο φανατισμός στη θρησκεία ομως σε οποιαδήποτε μορφή ειναι αυτο που με ενοχλεί...
      John Kennedy

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 13, 2015, 07:59:43 μμ »
Τωρα εξηγουνται ολα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πεπεισμένος, ότι οι πραγματικοί μου γονείς είναι κάποιο ζεύγος βαθύπλουτων Σαουδαράβων.
Απλά δεν έχω καταφέρει να τους εντοπίσω ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 13, 2015, 08:04:36 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πεπεισμένος, ότι οι πραγματικοί μου γονείς είναι κάποιο ζεύγος βαθύπλουτων Σαουδαράβων.
Απλά δεν έχω καταφέρει να τους εντοπίσω ακόμα...

θα εχεις τοσα πολλα αδελφια,που όταν μοιρασετε την περιουσια ζητημα είναι να παρετε από ένα χιλιαρικο ο καθενας,εγω πιο πολύ θα πιστευα ότι το φως δεν είναι τρυκ αλλα θαυμα παρα ότι ο ζαμπλουτος πατερας μου δεν μ ανακαλυψε ακομη
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.