Αποστολέας Θέμα: Orient GMT  (Αναγνώστηκε 7175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Orient GMT
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 06, 2008, 07:01:31 πμ »
Το παρήγγειλα τελικά, €123, με τα μεταφορικά μέσα!..
Πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πόσο θα το χρέωναν αυτό το ρολόί οι έξυπνοι έμποροι στην Ελλάδα!

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 06, 2008, 11:00:44 πμ »
Το παρήγγειλα τελικά, €123, με τα μεταφορικά μέσα!..
Πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πόσο θα το χρέωναν αυτό το ρολόί οι έξυπνοι έμποροι στην Ελλάδα!
φιλε Vood κατ αρχην καλοφορετο το ρολοι σου.
πρεπει να ξερεις ομως οτι η εμποροι κανουν την δουλεια τους
και δεν δουλευουν για πλακα και πρεπει να ειναι εξυπνοι.εσυ με την φαντασια σου τους θεωρεις ουτε λιγο ουτε πολυ κλεφτες δικαιωμα σου οκ.τι θα πεις ομως αν σου το προσφερω με τα ιδια τα λεφτα η και λιγοτερο?και οταν παθει κατι( το απευχωμε) που θα βρεις ακρη?
χωρις παρεξηγηση πρεπει να προσεχουμε τι λεμε δημοσια και βεβαια οσοι ψωνιζουν απο ελλαδα σιγουρα κατι ξερουν παραπανω.
παντα φιλικα
κικο

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 06, 2008, 11:24:08 πμ »
μην βγουμε off topic!ανοιχτε αλλο θεμα περι εμπορων

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 06, 2008, 11:42:19 πμ »
μην βγουμε off topic!ανοιχτε αλλο θεμα περι εμπορων
οκ george

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 06, 2008, 07:11:59 μμ »
Άντε με το καλό να σου έρθει,γιατί όπως και να το κάνουμε αλλοιώς είναι από κοντά,  και περιμένουμε εντυπώσεις,
φωτο κλπ... Όσο για τιμές εδώ, στα low range είναι όντως ένα θέμα, που ευχαρίστως αλλού το συζητάμε.

(αλλάξαμε και υπογραφή βλέπω χμ...)
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 11, 2008, 11:06:13 πμ »
Και όμως ήρθε!
Τετάρτη το αγόρασα, πριν από μισή ώρα μου το έφεραν τα ΕΛΤΑ. Ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα.
Πρώτη εντύπωση, το ρολόι είναι υπερπαραγωγή, και αυτό δεν είναι απαραίτητα προτέρημα...Έχει ένα απίστευτα βαρύ, συμπαγές και ποιοτικό μπρασελέ που, τουλάχιστον στο δικό μου χέρι, φαίνεται υπερβολικό. θα το δούμε αυτό το θέμα αργότερα.
Δεν έχουν περάσει και χιλιάδες ρολόγια από τα χέρια μου, αλλά η ποιότητά του είναι από τις κορυφαίες που έχω δει ως τώρα. Έχει τις πιο "γλυκές" βιδωτές κορώνες που έχω χειριστεί. Η ημερομηνία αλλάζει  ΑΚΡΙΒΩΣ στο 12, ούτε αυτό το έχω ξαναπετύχει.
Εντόπισα και κάποια αρνητικά, αυτά στο review. Αλλά πόσο αρνητικός να είμαι με ένα αυτόματο ρολόι (ψευτο)GMT, που μου κόστισε 123 ευρώ;
Φωτό και review από το απόγευμα!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 11, 2008, 11:19:50 πμ »
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις. Αναμένουμε.... Καλοφόρετο αν και ήδη είναι :up:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 11, 2008, 01:16:14 μμ »
Καλοφορετο,το ηξερα οτι θα σ αρεσει,κι εγω ειχα παραγγειλει ενα καταδυτικο Orient για 110$,και μολις το παρελαβα,δεν πιστευα οτι υπαρχει τετοια ποιοτητα σε τετοια τιμη σε οποιαδηποτε μαρκα ;)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 11, 2008, 05:59:09 μμ »
Όσοι ενδιαφέρεστε, περάστε στο τμήμα με τα reviews σε κανένα μισαωράκι!