Αποστολέας Θέμα: Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι Rolex ή Panerai.  (Αναγνώστηκε 147350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι Rolex ή Panerai.
« Απάντηση #60 στις: Μάρτιος 31, 2015, 12:24:07 πμ »
+1000,
παντως το navi με ενδιαφέρει εαν το δίνεις... ;D μήπως ειναι το μπλε το καταδυτικό? και άκρως συλλεκτικό?

Aυτό είναι !
Το φορούσε το ανηψάκι του Cousteau, που ήταν και πιλότος.
Πολύ σπάνιο κομμάτι. Έχω το 2 από τα 5 που έχε βγάλει η "Β". Με ένα νεφρό και το JLC είναι δικό σου.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 31, 2015, 12:33:05 πμ »
Aυτό είναι !
Το φορούσε το ανηψάκι του Cousteau, που ήταν και πιλότος.
Πολύ σπάνιο κομμάτι. Έχω το 2 από τα 5 που έχε βγάλει η "Β". Με ένα νεφρό και το JLC είναι δικό σου.

φίλε σε ρίχνω... Θα σου δώσω μαζί και μισό κιλό χαλβά Φαρσάλων....   ;D
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μάρτιος 31, 2015, 12:48:32 πμ »
φίλε σε ρίχνω... Θα σου δώσω μαζί και μισό κιλό χαλβά Φαρσάλων....   ;D
οχι Φαρσαλων ειναι ακριβως... σε ριχνει τωρα...   ;D
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μάρτιος 31, 2015, 03:07:56 πμ »
Aυτο ειναι το κακο οταν γραφω  , ευτυχώς σημερα η μερα ηταν ηρεμη,  ηρθε τωρα ο γνωστος istar  :D :D να πιασει το θεμα εντελως απο αλλη οπτικη !!! XAAXAXAAXAAX   ;D ;D ;D ;D

Το έπιασα λίγο αλλιώς γιατί έχει ανοίξει τόσες φορές το ίδιο θέμα που αν δεν πάει λίγο αλλιώς σβήνει γρήγορα οπότε δεν προλαβαίνει ο κόσμος να φάει τα pop corn.

Το θεμα ειναι χιλιοσυζητημενο.
Παρ' ολα αυτα, εχω ηδη παρει ποπ-κορν...

Έκανα ένα λάθος βάζοντας την Paris Hilton στο στόχο της Rolex.
Tους Ζuckerberg, Bill Gates, Steve Jobs, Paris Hilton (που κακώς την έβαλα) δεν μπορείς να τους βάλεις ως αγοραστικό κοινό στη στόχευση τιμών γιατί αυτοί μπορούν να αγοράσουν τα πάντα στον πλανήτη.

Έπρεπε να πιάσω μόνο τους rich και όχι τους wealthy.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/AdmW0rnvF_s" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AdmW0rnvF_s" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

"Η Opra είναι rich. Ο Bill Gates είναι wealthy. Αν ο Bill Gates ξυπνούσε ένα πρωί με τα λεφτά της Όπρα θα πηδούσε από το παράθυρο κόβοντας το λαιμό του στη διαδρομή!" ( απόστασμα από το παραπάνω).

Οι rich people είναι ο στόχος της Rolex αυτή τη στιγμή.
Ίσως κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω κάποιο άλλο λόγο να βγάλεις τόσο γυαλιστερή κεραμική στο tool σου και να γυαλίσεις το bracelet αν δεν απευθύνεσαι σε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό που είναι οι νεόπλουτοι ράπερς.
Ίσως ο δεύτερος λόγος είναι το άλλο μεγάλο καταναλωτικό κοινό οι γυναίκες. Το νέο sub συναντάται όλο και πιο συχνά σε γυναικείους καρπούς και γιατί να μην το αγκαλιάσει η εταιρεία και αυτό το κοινό?
Τόσες είναι οι πλούσιες. Οι μισές να πάρουν ξέρεις για τι ποσό μιλάμε?
Αλλιώς γιατί να βάλεις bracelet που θα ταίριαζε μόνο σε DateJust με πλατίνα στο Sub.
Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι έχει φτάσει το ρολόι με το γυάλισμα και την κεραμική (κρατώντας το 40mm) σε unisex καταστάσεις?
( να μην κράζουμε μόνο το White Side of the Moon όταν στο Sub έχουν αλλάξει τα φώτα )

Καλή η ιστορία αλλά υπάρχει και το παρόν, και αυτό ιστορία θα γίνει κάποια στιγμή.

Τελος εδω ειναι forum ρολογιων , αρα κρίνεις την μηχανη , την ιστορια , την ταδε πατεντα , το ταδε υλικο κτλ . Οταν λες απλα οτι δεν αγοραζω αυτο γιατι το εχουν αγοράσει πολλοί μαλλον πρεπει να πας σε κανα forum για θεματα styling και μοδας και να κανεις κουβεντα.

Kαι για το πόσο θεωρείς ξεκομμένο ένα προιον από την κοινωνική ομάδα που το κατέχει επί το πλείστον και πόσο επηρεάζει αυτό την επιλογή τον άλλων προς το προιόν αυτό αρνητικά ( έστω και αν το προιόν είναι καλό και ποιοτικό ), θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα καλού προιόντος από το κοντινό παρελθόν.

Αυτό

Με ιστορία από την Alpha Industries που παράγει για τον αμερικάνικο στρατό με προδιαγραφές.
Σε αντρικό σχέδιο και χρώματα, bomber jacket που δεν χαλούσε με τίποτα και για να λερώσει έπρεπε αδειάσεις το πιτόγυρο απάνω και να το φας και μετά με ένα σφουγγάρι το καθάριζες άνετα.
Είχε νορμάλ τιμή, ήταν και είναι tool jacket, και σε πολλά χρώματα αντρικότατα.
Το είχε ο 1 στους 2 και λίγους λέω και είχε ακουστεί όχι λίγες φορές "δεν πρόκειται να ξαναπάρω άλλο μπουφάν", "δεν έχω φορέσει πιο βολικό πράγμα."
Φορέθηκε και έγινε μόδα στη σειρά των 80s 21 Jump Street με τον Johnny Depp κτλ.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/0SJDqSattH4" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0SJDqSattH4" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
  ( στο 4:45 το φοράει ο Peter Deluise σε ένα από τα πολλά επεισόδια που το φοράει )

Περνώντας τα χρόνια και αφού το είχαν αγοράσει όλοι, το μπουφάν έγινε συνώνυμο του κάγκουρα στο γήπεδο που πετάει πέτρα και αν δεις κάποιον στο δρόμο αναρωτιέσαι αν έχει ματς τη μέρα που τον βλέπεις.
Το προιόν υπάρχει και πουλιέται ακόμα και στην ίδια γραμμή και σε πιο μοντέρνα γραμμή με πιο στενά μανίκια και χωρίς πορτοκαλί.
Δεν άλλαξε κάτι στην ποιότητά του. ( Του χρόνου θα φορεθεί ξανά να ξέρετε )
Γιατί δεν το παίρνει κανείς πλέον?

Γιατί διαφέρει αυτό το προιόν από ένα Rolex. Τι κάνει το Rolex καγκουροproof.
Αν το φορέσουν όλο και περισσότεροι ράπερς και Πάρις Χιλτόνς, έμποροι στο γκέτο, και πολιτικοί της πλάκας, γκομενίτσες και fashinίστας και γίνει συνώνυμο του νεόπλουτου κακόγουστου, γιατί να μην απαξιωθεί από το υπόλοιπο σύνολο όπως το παραπάνω προιόν?
Σε τι διαφέρει?

Οχι απλα να λεω το φορανε πολλοι , ειναι ροζ

Το υποτιμάς το φοράνε πολλοί ως παράγοντα αρνητικό. "Το φοράνε πολλοί" όντως φαντάζει αστείο και ασήμαντο, αλλά πως ξαφνικά "το φοράνε πολλοί @@%#;#" δίνει άλλη βαρύτητα?
Δεν είναι το πόσοι είναι το ποιος που δίνει τη βαρύτητα στο θετικό ή στο αρνητικό τελικά.

Φίλε click, χωρίς παρεξήγηση, αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί ποσώς το γιατί δε θέλεις να αγοράσεις ROLEX ή PANERAI. Από την αρχή του thread πλάκα κάνω, γιατί θεώρησα ότι το θέμα ήταν χιουμοριστικό-προβοκατόρικο για να γίνει συζήτηση...

Πάντα είναι προβοκατόρικο το θέμα όταν αυτός που το ανοίγει δεν σκοπεύει να πάρει Rolex και Panerai αλλά ανοίγει το θέμα για να μας δηλώσει ότι δεν θα πάρει υποθετικό Rolex και υποθετικό Panerai αν υποθέσουμε ότι του περισσεύουν τα υποθετικά λεφτά για αυτή την αγορά.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2015, 03:42:54 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάρτιος 31, 2015, 04:08:57 πμ »
Το πιο σπαστικό για να μην θέλεις να αγοράσεις Apple η Rolex είναι οι 1.000.000.000 σπασοκλαμπάνιες που μόλις βγουν οι λέξεις από το στόμα σου αντιδρούν σαν να κάνεις επίθεση στο Sakis Rouvas ή στην Ελένη Μενεγάκη.

Θα ανακαλέσω την ατυχή έκφραση σπασοκλαμπάνιες (απο χιουμοριστικό είναι από Σεφερλή που δεν κάνει και καλό χιούμορ)
αλλά μια φορά βρισιά δεν είναι. Ωστόσο θα αλλάξω λέξη για τους ευαίσθητους και θα τους αποκαλέσω υπερασπιστές της δικαιοσύνης

(της apple και της Rolex γιατί αν το θέμα ήταν "δεν μ'αρέσουν τα U-BOAT" θα είχαν πατήσει ήδη το "σήμανση όλων ως αναγνωσμένα" και θα είχαν προσπεράσει).
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2015, 04:22:45 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 31, 2015, 07:43:10 πμ »
πανεραι εχω αγορασει. και τα φοραω και τα θεωρω πολυ ομορφα αν και στην αρχη ημουν πολυ αρνητικος. τα φορεσα ομως, μου εκαναν κλικ (lol) και τα πηρα.

ρολεξ δεν θα αγοραζα ευκολα εκτος απο 2-3 μοντελα που μου αρεσουν, γιατι τα θεωρω μαλλον βαρετα για το γουστο μου. μου αρεσει το gmt master, η χιονατη και το daytona. τα δυο πρωτα ισως τα αγοραζα μιας και οικονομικα με ξεφορτωμα 2-3 αλλων που εχω θα τα αντεχα οικονομικα. η daytona ξεφευγει. αλλα δε βρισκω λογο να ξεφορτωθω πχ το aqua terra, το blackbay και κανα fortis τα οποια μου αρεσουν πολυ για να τα παρω. ισως στο μελλον αλλαξω γνωμη.

με το πορτοφολι του κανεις κανει οτι θελει. με τον παρα του κλπ

καταλαβαινω το να μη αγοραζει καποιος κατι επειδη δεν του αρεσει, επειδη το θεωρει ακριβο, επειδη ο ερμης ειναι αναδρομος στην αφροδιτη, γεγονος που δεν ευνοει την επικοινωνια με το αλλο φυλο αλλα και δυσκολευει τις επαγγελματικες κινησεις και θελουν προσοχη οι επενδυσεις, αλλα δεν καταλαβαινω το να μην αγοραζει κατι καποιος επειδη το αγοραζουν πολλοι

οσο ειναι ιδεοληψια το να αγοραζεις κατι για να ακολουθεις τη μοδα των αλλων, αλλο τοσο ειναι ιδεοληψια το να μην αγοραζεις κατι απλα για να μην ακολουθεις τη μοδα των αλλων.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 31, 2015, 08:48:18 πμ »
Οι rich people είναι ο στόχος της Rolex αυτή τη στιγμή.
Ίσως κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω κάποιο άλλο λόγο να βγάλεις τόσο γυαλιστερή κεραμική στο tool σου και να γυαλίσεις το bracelet αν δεν απευθύνεσαι σε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό που είναι οι νεόπλουτοι ράπερς.
Ίσως ο δεύτερος λόγος είναι το άλλο μεγάλο καταναλωτικό κοινό οι γυναίκες. Το νέο sub συναντάται όλο και πιο συχνά σε γυναικείους καρπούς και γιατί να μην το αγκαλιάσει η εταιρεία και αυτό το κοινό?
Τόσες είναι οι πλούσιες. Οι μισές να πάρουν ξέρεις για τι ποσό μιλάμε?
Αλλιώς γιατί να βάλεις bracelet που θα ταίριαζε μόνο σε DateJust με πλατίνα στο Sub.
Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι έχει φτάσει το ρολόι με το γυάλισμα και την κεραμική (κρατώντας το 40mm) σε unisex καταστάσεις?

Μόλις μου θύμησες πως εκτός από Rolex και Panerai υπάρχει και μία τρίτη μάρκα την οποία δεν θα αγόραζα ποτέ, την Rado.

Τα Rolex, τουλάχιστον τα κλασικά της μοντέλα δεν είναι γύφτικα αλλά τα αγοράζουν γύφτοι. Τα Rado όμως είναι εντελώς γύφτικα!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 31, 2015, 09:04:55 πμ »
Μόλις μου θύμησες πως εκτός από Rolex και Panerai υπάρχει και μία τρίτη μάρκα την οποία δεν θα αγόραζα ποτέ, την Rado.

Τα Rolex, τουλάχιστον τα κλασικά της μοντέλα δεν είναι γύφτικα αλλά τα αγοράζουν γύφτοι. Τα Rado όμως είναι εντελώς γύφτικα!

.....προσωπικά τα Rado τα βρίσκω σαν σχεδίαση ψιλο-γύφτικα και υπερβολικά φανταχτερά...

Την ξέραμε την άποψή σου για τα rado.. 8)

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μάρτιος 31, 2015, 09:06:43 πμ »

Την ξέραμε την άποψή σου για τα rado.. 8)

Σου βγάζω το καπέλο φίλε svl. Φοβερή μνήμη!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μάρτιος 31, 2015, 09:17:49 πμ »
Αναφερθηκε παραπανω κατι για καταδυτικο μπλε Νavitimer εκδοση Cousteau.
Αληθευει?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάρτιος 31, 2015, 09:30:14 πμ »
Αναφερθηκε παραπανω κατι για καταδυτικο μπλε Νavitimer εκδοση Cousteau.
Αληθευει?

To εχει ο Αγγελος.

Το ειχε προτιμησει απο αλλα καταδυτικα οπως το Seamaster 300 και Rolex Sub

Αγγελε σου ειχαν δωσει δωρο κι ενα ιδρωμενο λουρακι, φορεμενο απο τον Cousteau.
Θυμαμαι καλα?
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μάρτιος 31, 2015, 09:38:07 πμ »
Μονο ένα λόγο εχω που δεν αγορασα ακομα rolex και panerai ,μου λειπουν εφτα χιλιαρικα ,για την ακριβεια μου λειπουν περισσοτερα γιατι εαν μου περισσευαν τοσα θα επαιρνα ενα ducati ακομα .Φυσικα πρωτα rolex ,ωραιοτατα ρολογια .Μόστρα ειναι το 90% των αντικειμενων που αγοραζεις ,θα εκπλαγεις εαν σκεφτοσουν σοβαρα με ποσα αντικειμενα λιγοτερα μπορουσες να ζησεις χωρις ουσιαστικα να αλλαξει η ποιοτητα ζωης σου .

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι Rolex ή Panerai.
« Απάντηση #73 στις: Μάρτιος 31, 2015, 10:02:48 πμ »
To εχει ο Αγγελος.

Το ειχε προτιμησει απο αλλα καταδυτικα οπως το Seamaster 300 και Rolex Sub

Αγγελε σου ειχαν δωσει δωρο κι ενα ιδρωμενο λουρακι, φορεμενο απο τον Cousteau.
Θυμαμαι καλα?

Έτσι ακριβώς.
Είναι το NAVITIMER 300m με το Aegean Blue dial.
Είναι ειδική απόχρωση του μπλε που ταιριάζει με τα νερά της Μεσογείου. Έτσι κατά την κατάδυση το ρολόϊ δε ξεχωρίζει από το περιβάλλον, καθιστώντας πολύ δύσκολο στη ζαργάνα να σε πάρει είδηση.
Απίστευτο καταδυτικό. Είναι το μόνο στο οποίο δουλεύει ο χρονογράφος ακόμα και αν μπει νερό στο dial και έχει μπουρμπουλήθρες.

Για τα Rado συμφωνώ πάντως. Η σχεδίαση τους προσωπικά δεν μου αρέσει.

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος sot76

• Σωτήρης
  • 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάρτιος 31, 2015, 10:14:21 πμ »
Ενδιαφέρον thread, το οποίο θίγει πολλά και διάφορα ζητήματα που έχουν απασχολήσει την πλειονότητα όσων αγαπούν το ρολόι ως αντικείμενο.

Όταν μπήκα στο θαυμαστό κόσμο της ωρολογοποιίας, αντιμετώπιζα τα Rolex σχεδόν με βδελυγμία. Μία αρκετά μακρινή εποχή, το Submariner, το Burberry πουκάμισο με το γυρισμένο μανίκι για να φαίνεται το καρό αλλά και οι Cayenne φάνταζαν ως οι κατεξοχήν φερετζέδες της επίπλαστης (όπως αποδείχθηκε) ευημερίας. Ήταν η «εύκολη» επιλογή, status symbol των αδαών.

Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις, και αυτό δεν είναι κάτι κακό. Σήμερα αν με ρωτήσει κάποιος θα του απαντήσω ότι σέβομαι απολύτως τα Rolex. Σέβομαι την αντοχή τους, σέβομαι την ευελιξία τους (μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση), σέβομαι τη διαχρονικότητα των σχεδίων τους, σέβομαι τη δημοφιλία τους. Επίσης τυγχάνει να πιστεύω ότι από πολλές απόψεις (in-house movement κλπ.) προσφέρουν εξαιρετικό vfm. Εννοείται ότι θα αγόραζα Rolex.

Δεν θα έλεγα ότι συμμερίζομαι τα περί «μαζών» κλπ. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πολλοί από τους λάτρεις της ωρολογοποιίας δεν νοιώθουν, έστω και υποσυνείδητα, την ανάγκη να ξεχωρίζουν ή να ανήκουν σε μία (φαντασιακή έστω) ομάδα «διαφορετικών» ανθρώπων. Δεν είναι κάτι μεμπτό. Είναι, και σε αυτό το σημείο θα γίνω λίγο δηκτικός, και χαρακτηριστικό του σύγχρονου Έλληνα, ο οποίος επιθυμεί να τονίζει σε τι διαφέρει και σε τι υπερισχύει των άλλων, είτε ως άτομο είτε ως ομάδα. «Πρόβλημα» ανακύπτει όταν αρχίζεις να επιλέγεις με βάση το «τι θα πει» η ομάδα και όχι η ψυχούλα σου. Και μην μου πείτε ότι κανείς δεν το κάνει αυτό, γιατί συμβαίνει.

Εννοείται πως ούτε και εγώ προσωπικά θεωρώ ότι καταφέρνω πάντα να ξεφεύγω από αυτό το πλαίσιο που περιγράφω. Ακριβώς όμως επειδή είναι έτσι τα πράγματα, δεν χρειάζεται να το παίρνουμε προσωπικά. Ειρήνη ημίν, λοιπόν, αφού είναι προφανές ότι μέσα από την αγάπη μας για το ρολόι κάνουμε απλά και μόνο μία επιλογή στη ζωή και τίποτε άλλο.

ΥΓ: Μολονότι δεν καταλαβαίνω την αγάπη για τα Panerai (προσωπικά, χωρίς παρεξήγηση, μου φαίνονται όλα ίδια), δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η τάση αυτή είναι μάλλον παγκόσμια. Σε όσα φόρουμ έχω μπει μπορείς εύκολα να αντιληφθείς ότι, μετά φυσικά τα Rolex, είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη επιλογή μεταξύ των οπαδών της υψηλής ωρολογοποιίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2015, 10:39:34 πμ από sot76 »

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μάρτιος 31, 2015, 10:19:42 πμ »
Πολύ ωραίο ποστ φίλε sot76...
Συμφωνώ σε αρκετά από όσα γράφεις.

Αυτό το υψηλή ωρολογοποιία στο τέλος, τί τό θελες; :)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μάρτιος 31, 2015, 10:22:32 πμ »
Πολύ ωραίο ποστ φίλε sot76...
Συμφωνώ σε αρκετά από όσα γράφεις.

Αυτό το υψηλή ωρολογοποιία στο τέλος, τί τό θελες; :)
Το σημειωνω αυτο που λες και θα σου θυμισω οτι το ειπες,αλλα θα ειμαστε τετ α τετ.
 :) :) :)
Παω να πιασω καμια ακριδα.
 :) :) :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 01, 2015, 06:44:10 πμ »
Συνήθως δεν γράφω σε τέτοια ποστ είναι αρκετά σοβαρά για μένα... Αλλά βλέπω αρκετά άτομα που προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί θα το έκαναν και μερικούς που λένε όχι... Τι να πω; Η λύση σε αυτό το ποστ είναι ο κομφορμισμός... Μένω έκπληκτος που αρκετοί ούτε καν θα έχουν ακούσει τη λέξη... Αλλα και είμαι σίγουρος ότι όσοι το παίζουν δεν είμαι "μάζα" αν ψάξουν στο ίντερνετ για τα χιλιάδες πειράματα που έχουν γίνει πάνω στον κομφορμισμό σε αρκετά θα είναι "μάζες"... Και τα λέω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν... Καλημέρες!!

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 01, 2015, 09:10:05 πμ »
Σχετικά με την συμπεριφορά των μαζών με τις οποίες βλέπω πολλοί έχετε κολλήσει με αυτό το θέμα, δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερο παράδειγμα ο Istar με το flying jacket των 90s. Μόδες και τάσεις που ακολουθεί η μάζα πάντα υπάρχουν και όλους μας τους επηρεάζουν. Όμως δεν τους επηρεάζουν όλους το ίδιο. Ο βαθμός και ο τρόπος που θα επηρεαστεί ο καθένας μας έχει να κάνει με την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός. Το αν θα φορέσεις και εσύ το flying jacket τυφλά επειδή βλέπεις όλους γύρω σου να το φοράνε, ή αν θα το φορέσεις γιατί απλά το είδες και το γούσταρες ανεξάρτητα τι κάνουν οι άλλοι, ή αν δεν θα το φορέσεις γιατί το είδες και δεν το γούσταρες, ή αν δεν θα το φορέσεις γιατί παρά το ότι το γούσταρες δεν θες να να είσαι σαν στρατιωτάκι ίδιος με τους άλλους, ή αν δεν θα το φορέσεις ενώ το γουστάρεις γιατί έχει περάσει η μόδα του κλπ. είναι καθαρά στο πώς το βλέπει ο καθένας.

Προσωπικά ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που θέλω να φιλτράρω τις προσταγές της μόδας πριν τις ακολουθήσω, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό. Στα 90s στο σχολείο θυμάμαι ήμουν ο μοναδικός από τους συμμαθητές του στενού μου κύκλου που δεν φορούσα flying jacket. Δεν φορούσα απλά γιατί δεν μου άρεσε και γιατί είχα και τόσες άλλες ωραίες επιλογές σε μπουφάν που δεν έβρισκα τον λόγο να κάνω το ίδιο με τους άλλους. Φυσικά οι περισσότεροι δεν το φορούσαν γιατί τους άρεσε αλλά από μόδα και μόνο. Και σίγουρα και οι δικές μου διαφορετικές επιλογές δεν ήταν εντελώς εκτός μόδας. Άλλες μόδες και τάσεις της μάζας τις ακολούθησα άλλες όχι, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, αλλά πάντα πριν επιλέξω τι θα κάνω το είχα επεξεργαστεί. Πρόβατο δεν ήμουν ποτέ!

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 01, 2015, 11:08:05 πμ »
Πρόβατο δεν ήμουν ποτέ!
δηλαδη ειμαστε προβατα οι εχοντες,μπεεεε?
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος