Αποστολέας Θέμα: sector chronograph 450 R3271776007  (Αναγνώστηκε 2100 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrisgd

• Just Registered
    • Προφίλ
sector chronograph 450 R3271776007
« στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:20:50 μμ »
Καλησπέρα σε ολους,

Με λένε Χρήστο και  αγορασα πριν 2 μηνες περιπου, ενα ρόλοι sector το chronograph 450 R3271776007 απο το καταστημα Γεωργατος στη χαλκιδα, το όποιο βγαίνει με ασήμι και με μαυρο καντράν, εγώ διαλεξα με το μαυρο καντράν. Στα χαρακτηριστικά λέει οτι έχει φωσφοριζων δείκτες και σημειά, το δικο μου όμως δεν φωσφοριζε... Το Πηγά στο μαγαζί μάζι με την εγγυηση για να το στείλουν στην αντιπροσωπεία γιατί απο οτι μου ειπαν μάλλον ηταν ελαττωματικο. Το ρολοι με το ασημι καντραν φωσφοριζε κανονικα... Τελικά τους πήρα τηλέφωνο να δω αν είχε προχωρήσει το θέμα και μου ειπαν οτι τους είπε η αντιπροσωπεία οτι αυτό το μοντελο με το μαυρο καντράν δεν έχει φωσφοριζων δείκτες, και επειδή έχουν κοινο βιβλιαράκι οδηγιών με το ασημι μπερδεύεται ο αναγνωστης.... ( η συσκευασια δεν πριεχει βιβλιαράκι οδηγιων.... :o ) Οι δείκτες του ρολογιού φαίνεται ξεκάθαρα οτι έχουν αυτο το υλικό που φωσφοριζει.... Νομιζω οτι κάτι δεν παει Κάλα.... >:(  Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο ρολόι να με βοήθησει;;;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: sector chronograph 450 R3271776007
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:28:12 μμ »
Καλησπέρα σε ολους,

Με λένε Χρήστο και  αγορασα πριν 2 μηνες περιπου, ενα ρόλοι sector το chronograph 450 R3271776007 απο το καταστημα Γεωργατος στη χαλκιδα, το όποιο βγαίνει με ασήμι και με μαυρο καντράν, εγώ διαλεξα με το μαυρο καντράν. Στα χαρακτηριστικά λέει οτι έχει φωσφοριζων δείκτες και σημειά, το δικο μου όμως δεν φωσφοριζε... Το Πηγά στο μαγαζί μάζι με την εγγυηση για να το στείλουν στην αντιπροσωπεία γιατί απο οτι μου ειπαν μάλλον ηταν ελαττωματικο. Το ρολοι με το ασημι καντραν φωσφοριζε κανονικα... Τελικά τους πήρα τηλέφωνο να δω αν είχε προχωρήσει το θέμα και μου ειπαν οτι τους είπε η αντιπροσωπεία οτι αυτό το μοντελο με το μαυρο καντράν δεν έχει φωσφοριζων δείκτες, και επειδή έχουν κοινο βιβλιαράκι οδηγιών με το ασημι μπερδεύεται ο αναγνωστης.... ( η συσκευασια δεν πριεχει βιβλιαράκι οδηγιων.... :o ) Οι δείκτες του ρολογιού φαίνεται ξεκάθαρα οτι έχουν αυτο το υλικό που φωσφοριζει.... Νομιζω οτι κάτι δεν παει Κάλα.... >:(  Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο ρολόι να με βοήθησει;;;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
απο τι ειδα στο νετ λογικα πρεπει να εχει λουμινοβα παρε την εταιρια τηλεφωνο να την ρωτησεις ο ιδιος η στειλε ενα email στην εταιρια στο εξωτερικο
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος chrisgd

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:32:50 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!! Κράτησαν και το τηλ της αντιπροσωπείας που αναφέρεται σε ενα παλιότερο ποστ και θα τους καλεσω αύριο!!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:35:23 μμ »
Για αρχή ζήτα να σου δώσουν γραπτώς την απάντηση που σου έδωσαν. Μετά στείλε ένα mail στην εταιρεία στο εξωτερικό και ρώτα αν έχει λουμινόβα. Αν σου απαντήσουν θετικά, κοινοποίησε την απάντηση του καταστήματος και της εδώ αντιπροσωπείας...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:36:38 μμ »

Λογικά πρέπει να είναι αυτό. Πάντως εδώ στο site της εταιρείας δεν δίνεται απολύτως καμία πληροφορία. Δεν αποκλείεται πάντως να έχει luminova.

http://www.sectornolimits.com/shop/ss_en/orologio-cronografo-450-r3271776007.html
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος chrisgd

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 18, 2015, 10:45:26 μμ »
Ακριβως αυτό είναι... Στο ιταλικό site δεν υπάρχει αναφορά, οντως... αλλά στα ελληνικά site το αναφέρουν! Θα κάνω αυτό που προτείνει ο Γιωργος, γραπτώς την Απάντηση... και τα σχετικα!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 19, 2015, 12:44:50 πμ »
Για να σου δωσουν γραπτως την απαντηση, θα πρεπει να κανεις γραπτως την ερωτηση...