Αποστολέας Θέμα: Pilot-Military...  (Αναγνώστηκε 33917 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Pilot-Military...
« Απάντηση #100 στις: Μάιος 23, 2015, 10:25:07 πμ »
Ειρήνη Υμίν παίδες.....

Όποιος δεν θέλει οι φώτο του να αναδημοσιεύονται οφείλει να το δηλώσει ευκρινέστατα σε εμφανές σημείο εκεί που θα τις δημοσιεύσει αναφέροντας ότι πρόκειται για πνευματική του ιδιοκτήσία και ότι δεν επιθυμεί αναδημοσίευση η οτι επιθυμεί μόνο υπό προϋποθέσεις (να παρθεί άδεια η να αναγραφεί το link -πηγή- του αρχικού δημοσιεύματος) όπως γίνεται και με διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που έχουν τις ανάλογες σημάνσεις στο τέλος τους. Δικηγόρος δεν είμαι αλλά επειδή στο παρελθόν έχω μεσολαβήσει για παρόμοια διένεξη (σε φόρουμ άλλου ενδιαφέροντος) το έχω ψάξει καλά....
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μάιος 23, 2015, 10:25:33 πμ »
Τουλαχιστον οι φωτο δεν ειναι απο κλοπη..
Χρησιμοποιείς έννοιες των οποίων το περιεχόμενο αγνοείς.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #102 στις: Μάιος 23, 2015, 10:47:57 πμ »
Ειρήνη Υμίν παίδες.....

Όποιος δεν θέλει οι φώτο του να αναδημοσιεύονται οφείλει να το δηλώσει ευκρινέστατα σε εμφανές σημείο εκεί που θα τις δημοσιεύσει αναφέροντας ότι πρόκειται για πνευματική του ιδιοκτήσία και ότι δεν επιθυμεί αναδημοσίευση η οτι επιθυμεί μόνο υπό προϋποθέσεις (να παρθεί άδεια η να αναγραφεί το link -πηγή- του αρχικού δημοσιεύματος) όπως γίνεται και με διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που έχουν τις ανάλογες σημάνσεις στο τέλος τους. Δικηγόρος δεν είμαι αλλά επειδή στο παρελθόν έχω μεσολαβήσει για παρόμοια διένεξη (σε φόρουμ άλλου ενδιαφέροντος) το έχω ψάξει καλά....
Συμφωνω απολυτα με το Γιωργο..καλα θα ειναι να γνωριζουμε περι πνευματικης ιδιοκτησιας για να αποφευγουμε πιθανον αναδημοσιευσεις...
γιατι καποια στιγμη που δημοσιευσα και εγω μερικες τετοιες η επιπληξη που δεχτηκα ηταν το λιγοτερο :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μάιος 23, 2015, 11:33:00 πμ »
Και γω πιστεύω ότι η θέση που έχει πάρει ο Γιώργος απέναντι στο θέμα είναι ακραία και προσβλητική... Και είναι κρίμα να λέγονται τέτοιες εκφράσεις και δε από άτομα που έχουμε κάτσει και έχουμε φάει παρέα...

Στάλθηκε από το Sony Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μάιος 23, 2015, 11:40:21 πμ »
Δημητρη στην αρχη δεν εκανα κανενα ακραιο σχολιασμο. Αν διαβασεις θα δεις πως αυτο που εγραψα εναι πως καλα εκανε και τις κλειδωσε και επρεπε να ζητησεις την αδεια του.
Στην συνεχεια συμφωνησες με ακραιους χαρακτηρισμους (π@π@ριες, χαζοφωτογραφιες κλπ)
Κι εκει ειναι η ενσταση μου...Γιατι κανεις κλοπη πειστ κατι που ειναι π@π@ρια και χαζοφωτογραφια.
Γιατι ασχολεισε με κατι που θεωρεις τοσο υποτιμητικο...Γιατι σου κακοφανηκε που ο ιδιοκτητης προστατεψε την π@π@ρια του...
Κι εγω λυπαμαι για τις ακραιες και προσβλητικες αποψεις σου....
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μάιος 23, 2015, 12:17:26 μμ »
Συμφωνω απολυτα με το Γιωργο..καλα θα ειναι να γνωριζουμε περι πνευματικης ιδιοκτησιας για να αποφευγουμε πιθανον αναδημοσιευσεις...
γιατι καποια στιγμη που δημοσιευσα και εγω μερικες τετοιες η επιπληξη που δεχτηκα ηταν το λιγοτερο :rolleyes:
Σώπα ρε Γιώργο!  :o
Έκανες τέτοιο "έγκλημα" και κυκλοφορείς ακόμα ελεύθερος;  :lol:

Λοιπόν, ας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φόρα στους κανόνες των οποίων ΡΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η χρήση μέσω link του περιεχομένου τους. Στα εν λόγω φόρα, όποιος δεν επιθυμεί το περιεχόμενο που δημοσιεύει να αναπαράγεται (φωτό, αλλά όχι μόνο, μπορεί και διάφορες απόψεις ή τεχνικές μέθοδοι που κάποιοι χρήστες θεωρούν "πνευματική τους ιδιοκτησία"), διατίθεται ειδικό section, που συνήθως και δεν είναι προσβάσιμο σε μη μέλη.

Έτσι, δεν προκύπτουν παρανοήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι κάποιος να γνωρίζει τι σημαίνουν λέξεις όπως "πνευματική ιδιοκτησία" ή "κλοπή" πριν έρθει να μας πει τις απόψεις του.
Ο Δημήτρης προηγουμένως ΔΕΝ οικειοποιήθηκε τις φωτογραφίες κάποιου και ΔΕΝ τις εμφάνισε ως δικές του. Πολύ περισσότερο, ΔΕΝ τις παράθεσε για να εξυπηρετήσει εμπορικούς σκοπούς.
Κάθε αντίθετη άποψη, ήπια ή ακραία, δεν ευσταθεί.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάιος 23, 2015, 12:40:11 μμ »
Επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα νομικα, ναι, ειναι και παραμενει πνευματικη ιδιοκτησια αλλα αφοτου εχει δημοσιευθει επιτρεπεται η παραπομπη (νομιμοτατα) και μαλιστα απειρες φορες χωρις αδεια αρκει να μην αλοιωθει & να μην υποστει επεξεργασια.

Sent from Linux smartphone
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάιος 23, 2015, 01:15:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάιος 23, 2015, 01:20:57 μμ »
Μητσαρα,μαζευε χρηματα και αγορασε αυτο το αριστουργημα και Holy Grail,για μενα.

image ru

image url
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάιος 23, 2015, 01:24:50 μμ »

Επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα νομικα, ναι, ειναι και παραμενει πνευματικη ιδιοκτησια αλλα αφοτου εχει δημοσιευθει επιτρεπεται η παραπομπη (νομιμοτατα) και μαλιστα απειρες φορες χωρις αδεια αρκει να μην αλοιωθει & να μην υποστει επεξεργασια.

Sent from Linux smartphone

Ετσι ειναι. Καταρχας η λεξη κλοπη δεν πρεπει να χρησιμοποιειται εδω περα, ειναι εκτος απο ασχετη με το θεμα και βαρια.
Αλλο πραγμα βεβαια αν αφαιρεις την υπογραφη του κυριου της φωτο και την παρουσιαζεις ως δικη σου.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάιος 23, 2015, 05:12:29 μμ »
Μητσαρα,μαζευε χρηματα και αγορασε αυτο το αριστουργημα και Holy Grail,για μενα.

image ru

image url

Χρήστο εσύ είσαι; ή σου χακαραν το λογαριασμό; ;D
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάιος 23, 2015, 05:43:38 μμ »
Χρήστο εσύ είσαι; ή σου χακαραν το λογαριασμό; ;D
Το δευτερο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάιος 23, 2015, 06:19:20 μμ »
Τι μικρόψυχος..
Αντί να χαίρεται που κάποιος εκτίμησε τις φωτογραφίες του (σιγά τις φωτογραφίες, δηλαδή..) και που θα τις έβλεπαν και άλλοι, τις κλείδωσε να μη του τις "πάρουν"!
Φαντάσου τι π@π@ρας είναι! :down:
:up:

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάιος 23, 2015, 06:23:54 μμ »
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάιος 23, 2015, 06:45:57 μμ »
Γιωργο δεν παρεξηγηθηκα αλλα μου φανηκε οτι ησουν ακραιως και δε θυμαμαι να ξεκινησα εγω τα επιθετα... τεσπα δεν τρεχει τιποτα κουβεντα κανουμε μια χαλαρα μια πιο εντονα μες στη ζωη ειναι ολα... παντως εγω εστειλα πμ στο παλικαρι...

Hello my friend!! How are you today? are you delete photos 007? because of me? anyway, thank you for your photos they was amazing!!! :)

-------

I was in a bad mood that day. Sorry about that.

Best,
Hiro

--------------

BTW, I didn't like most of my pics except a Cordura strap one. Just uploaded a new Cordura strap pic. You are more than welcome to use this one. Just edit your original post and use this one instead if you like.

Best,
Hiro

αυτα!  :P

Υ.Γ
παντως το ρολοι γραφει πιο καλα απο το hammi :P
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάιος 23, 2015, 06:46:45 μμ »
Δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα οποιος νομιζει οτι οι φωτογραφιες ειναι κλοπη να χρησιμοποιουνται απο αλλους, ενω τις εχει ανεβασει ετσι free στο διαδικτυο,για μενα δεν εχει θεση σε μια παρεα που μιλουν και μοιραζονται γνωσεις  ανθρωποι για αυτο που αγαπαμε ολοι μας.Ας κανει ενα φακελο στο Pc του να τις βλεπει και να χαιρεται μονος του,για το φωτογραφικο του ταλεντο.Σιγα τα ωά...Αν ηταν να μην επερνε ο ενας απο τον αλλον πραγματα θα ημασταν ακομα στις σπηλιες.Ποσο κομπλεξ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάιος 23, 2015, 07:41:01 μμ »
Εμενα μου εκανε εντυπωση ο τροπος που το αντιμετωπισε ο Δημητρης. Του εστειλε μην ευγενικο, ο αλλος του ζητησε συγγνωμη και του προτεινε μαλιστα να ανεβασει κι αλλες! Τελικα, καλο ειναι να μετραμε μεχρι το 10 και μετα να αποφασιζουμε..

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάιος 23, 2015, 08:00:57 μμ »

Τι;
Δηλαδή, δεν είμαστε "κλέφτες" όσοι ανεβάζουμε φωτό άλλων χωρίς την άδειά τους; ???

Και πάνω που είχα βρει μέρος για να κρυφτώ.. :lol:

Για να το χαλαρώσουμε, πιστεύω ότι κανείς δεν εννοούσε πραγματικά ότι διαπράττεται κλοπή.
Επίσης, πιστεύω ότι το πιο ενδιαφέρον για όλους σε κάθε φόρουμ είναι -πέρα από την ανταλλαγή απόψεων- οι φωτό και μάλιστα όχι οι στημένες, ή οι διαφημιστικές, αλλά οι καρπίσιες! ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάιος 24, 2015, 11:02:38 πμ »

Τι;
Δηλαδή, δεν είμαστε "κλέφτες" όσοι ανεβάζουμε φωτό άλλων χωρίς την άδειά τους; ???

Και πάνω που είχα βρει μέρος για να κρυφτώ.. :lol:

Για να το χαλαρώσουμε, πιστεύω ότι κανείς δεν εννοούσε πραγματικά ότι διαπράττεται κλοπή.
Επίσης, πιστεύω ότι το πιο ενδιαφέρον για όλους σε κάθε φόρουμ είναι -πέρα από την ανταλλαγή απόψεων- οι φωτό και μάλιστα όχι οι στημένες, ή οι διαφημιστικές, αλλά οι καρπίσιες! ;)

http://perierga.gr/2011/04/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

Σε εχουμε εντοπισει εδώ και καιρο,γατακι.  :partyman: