0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εταιρείες οδικής βοήθειας ανακάλεσαν όλες τις άδειες του προσωπικού και τους έθεσαν σε επιφυλακή για τη συγκεκριμένη μέρα, άκουσα.
Ειναι αληθεια, μας ειδοποιησαν κι εμας!!!Ειναι για τα «σαπακια» που θα προσπαθησουν να αποδειξουν οτι μπορουν να μας κοντραρουν!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ετοιμαζόμαστε για Σέρρες....Σπύρο θα σε δούμε;
Σπύρο μόλις το είδα εσύ μου ήρθες στο μυαλό....οπότε αφιερωμένο.
Ωπ ! Μεγαλη χαρα που εχουμε ξεχωριστη γωνια εμεις οι alfisti εδω μεσα ! Patsouris,ανεβηκες με το alfisti.gr στας Σερρας ?
Ναι, είναι sponsored το thread, από το συνεργείο της Alfa Romeo που «στηρίζει» ο Gerogian τόσες δεκαετίες Πλάκα σου κάνω, και εγώ Alfa ήθελα αλλά με έφαγε το Γερμανικό κατεστημένο Sent from my iPhone using Tapatalk
Σπυρο εσυ? ο Οδοντιατρος σωστα? Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε!?Νομιζω απο το 2010 στο Ζαπειο !
Μην τον ακους Αντωνη, ζηλευει που οδηγει ματρακά !!!Alfa Romeo και τα μυαλα στα καγκελα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Πράγματι ζηλεύω Το μόνο που έχει να επιδείξει ο Γερμανικός κουβάς μου, είναι το ότι δουλεύει κάθε μέρα Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τον τροπο που δουλευει παληκαρι μου, καλυτερα να μη δουλευε και να πηγαινες με τα ποδια!!Ελα μωρη Alfa !!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk