0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να φευγουμε!! Οποιος ερθει στη συναντηση, ας μιλησει....Sent from my iPhone using Tapatalk
Ήτανε πολύ όμορφα και δεν περίμενα τόσο κόσμο...Ομολογώ χωρίς να έχω δει φωτό του Σπύρου, ούτε την πρωινή που ανέβασε, πρώτα είδα ένα τεράστιο Πανέρι σε ένα καρπό να φωτίζει από μέτρα μακριά, μετά είδα το μόνιμο χαμόγελο να μου θυμίζει κάτι απο το forum και χωρίς δισταγμό γνωριστήκαμε...Αν δεν κυνηγούσα και μόνιμα τη μικρή μέσα στα Alfa θα ήταν καλύτερα... Και του χρόνου με το καλό!!!*Δεν ήξερα Σπύρο ότι γνωριζαμε άτομα από κοινού...
Ειδες τελικα ποσο μικρος ειναι ο κοσμος Αποστολη!!!Πραγματικα χαρηκα που τα ειπαμε- εστω και πολυ λιγο- και ελπιζω να εχουμε τη δυνατοτητα να τα πουμε ξανα με την ανεση μας!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να δούμε...http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/708054/pos-tha-einai-i-nea-alfa-romeo-giulietta-/
Θεέ μου...Αν είναι κάπως έτσι η νέα Giulietta, θα τους σκοτώσω αργά και βασανιστικά τους υπόλοιπους της ομάδας επιλογής εταιρικού αυτοκινήτου Και για να είμαι σίγουρος, πότε θα βγει; Γιατί αν είναι να βγει σε κανένα χρόνο, μην τους εξολοθρεύσω άδικα...