Αποστολέας Θέμα: TRIAS  (Αναγνώστηκε 15170 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 20, 2006, 10:26:09 μμ »
Eλατε παιδες εγω ειμαι μεσα οκ  :lol:

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 21, 2006, 12:38:43 πμ »
πεσμας και κεφαλαιο αν ειναι ευκολο
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 21, 2006, 02:16:15 πμ »
πολυπλοκο μου φαινεται,αν καποιος θελει ειτε το περνει απ ευθειας απο νετ και σιγουρα ειναι ψαγμενος τι και πως.
αν υποθεσουμε πως κανεις τεοια κινηση πρεπει να παρεχεις και καποια service ,εγγυση σε οποιον αγορασει.θες και αρκετο στκ ωστς να πετυχεις καλυτερες τιμες,αλλα και καποιες αδειες κτλ .θα πρεπει να βρεις και ενα κομματι να αρεσει και να ναι ανθεκτικο,κατι τετοιο θα υπαρχει αλλα γιατι ο αλλος να μην παρει το σεικο στα ιδια λεφτα που μεγαλωσε γενιες ελληνων θα σου πει?
δε ξερω..

Αποσυνδεδεμένος xaris78

• Just Registered
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 05, 2007, 09:46:00 πμ »
Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Ωραίο site έχετε φτιάξει!! =D>

Έχει πάρει κανείς τελικά απο την TRIAS;;;

Μου αρέσει πολύ αυτό:
--- ebay ---

Ποιά είναι η γνώμη σας;;;

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 05, 2007, 03:06:36 μμ »
Κι εμενα μ αρεσει,αλλα η μαρκα με ξενερωνει αφανταστα.Τα λεφτα του λογικα τα αξιζει,τωρα απο κει και περα......

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 05, 2007, 03:54:50 μμ »
Και εγώ να παραθέσω τις παρακάτω ενδιαφέρουσες "φτηνές" μάρκες αλλά με πολλά και πολύ όμορφα ρολόγια :

http://www.trias-watch.com/

ELYSEE Watches

http://www.stuhrling.com/home.cfm

http://www.rotarywatches.com/uk/index.html

Και μάλιστα ορισμένες όπως η ELYSEE έχει και Tourbillon  με 3.000 eur !!!  :up:
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος pontioz

• 36mm case
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 05, 2007, 05:59:24 μμ »
Ειδικά για τα Elysee θα συμφωνήσω με τον StefMac! Ήδη έχω δύο ένα dual time και ένα ακόμη ρέπλικα των aviator watchesτου μεσοπολέμου! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τα δύο! Ειδικά το tourbillion είναι πάρα πολύ καλό και ιδιαίτερα αξιόπιστο! Και έχουν όλα και δύο χρόνια εγγύηση!
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 05, 2007, 09:07:19 μμ »
εχουν μπει λινκ των εταιρειων στο παρελθον απο οτι θυμαμαι,η εγγυηση αν σου χαλασει κανεις το εξης παει πισω και σου στελνουν καινουργιο,μονο αυτο

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 05, 2007, 09:18:12 μμ »
Και το συζητας;Αυτο ειναι super εγγυηση!!!!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 05, 2007, 09:47:05 μμ »
Είναι που λέμε ο "1" στό μανίκι για τα λεφτά τους, αν μη τι άλλο είναι τίμια και αυτό είναι πιο σημαντικό από την ποιότητα πολλές φορές. Ξέρεις απροκάλυπτα τι αγοράζεις και όχι σαν κάτι άλλους "Θού Κύριε, φυλακή τώ στόματί μου" που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες....  και το διαφημίζουν και από πάνω...
άντε.....να μην .....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος pontioz

• 36mm case
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 06, 2007, 12:07:59 πμ »
Ακριβώς έτσι! Με το που έχει ένα πρόβλημα το ρολόι, δεν υπάρχουν ερωτήσεις, από τον εδώ Αντιπρόσωπο: το πήρε από τα χέρια σου, το έστειλε στα κεντρικά, και το συντομότερο ήταν πίσω όχι το ίδιο επισκευασμένο, αλλά το ίδιο μοντέλο καινούριο! και ο καφές κερασμένος μαζί με ένα κάρο συγνώμες για την ταλαιπωρία...
Δεν σου το επισκευάζουν, σου το αντικαθιστούν!Στα λεξικά αυτό ονομάζεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ...
Και μιλάμε για ρολόι των 400-500 Ευρώ...
Και φαντάσου να δίνεις έναν Girrard Perregaux pour Ferrari χρονογράφο σε κεντρικότατο κοσμηματωπολείο της Θεσσαλονίκης -ονόματα δε λέμε...-και σου λένε "πέρνα αύριο και θα έχω κάποια απάντηση στο πρόβλημά σου...
Πόσο μεγαλύτερες θα ήταν οι πωλήσεις και τα κέρδη όλων αυτών αν ήξεραν τι πουλούσαν και μπορούσαν να εξυπηρετήσουν έναν πελάτη που έδωσε ένα σκασμό λεφτά...
Τα ακούνε αυτά οι αντιπρόσωποι, έμποροι, dealers κλπ.;;;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 06, 2007, 12:19:54 πμ »
στο αλλαζουν διοτι ειναι ενα ρολοι σε μαζικη παραγωγη με κινεζικη μηχανη και 1 και σημαντικοτερο απο ρολογοδες δεν εχουν ανταλλακτικα 2 το κοστος δε συμφερει και 3 δε κανουν 300 400 ευρω τα πιο πολλα αλλα πολυ πιο κατω και κατι ακομα αμα περασουν δυστηχως τα 2 χρονια εγγυηση ,εδω κολλησα εγω,ποιος θα στο φτιαξει η ποιος θα στο συντηρησει και εαν κατι εχει φθαρει?μη πυροβολαμε παντα τις μεγαλες μαρκες,αν επεσες σε μη επαγγελματια ,κατι που γινεται συχνα σε αυτη τη χωρα μη το αναγαγουμε στον κανονα

Αποσυνδεδεμένος pontioz

• 36mm case
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 06, 2007, 12:53:55 πμ »
σαφέστατα η κατάσταση είναι φασόν με κάτι τέτοιες εταιρείες!καμία αντίρρηση!Εννοείται πως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση!τέτοιες αγορές τις κάνεις ξέροντας ότι δεν θα κλαις τα λεφτά σου-είναι λίγα άλλωστε!
Πρόκειται για μια συνειδητή και με συγκεκριμένα κριτήρια αγορά!
Χάρη σε κάτι τέτοιες εταιρείες μπορούμε κι εμείς να αποκτήσουμε έναν dual time μηχανισμό, έναν retrograde μηχανισμό, έναν jumping hours μηχανισμό, μέχρι και tourbillion, με σχετικά καλό φινίρισμα και αξιοπιστία...

Αποσυνδεδεμένος xaris78

• Just Registered
    • Προφίλ
ρολογια TRIAS
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 06, 2007, 08:07:42 πμ »
Συμφωνώ με αυτά που ειπώθηκαν απο τους περισσότερους. ¶λλωστε αυτό ψάχνω. Ένα φτηνό, όμορφο και σχετικά αξιόπιστο ρολοϊ.

ΥΓ: Το ίδιο ακριβώς ρολοϊ το είδα στο ebay με άλλη επωνυμία.

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: TRIAS
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 29, 2008, 01:06:49 πμ »
παιδιά για τα trias που είδατε καλές κριτικές? εδώ έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις?

σε γερμανικά φορουμ έχω διαβάσει από χρήστες πολλά αρνητικά έως κακά σχόλια.....έχω διαβάσει μέχρι ότι και δείκτες ξεκολλάνε.

πολλοί διαμαρτύρονται για το ότι αναγράφουν made in germany...το οποίο έχουν δικαίωμα να το κάνουν βασιζόμενοι σε  κάποιους τυπικούς κανόνες που προυποθέτει αυτή η αναγραφή.
Τα θεωρούν μάρκα που γεννήθηκε και ανδρώθηκε στο ebay...όπως πάρα πολλές άλλες συγγενείς τους μάρκες....aeromatic, theorema...κλπ,κλπ.....

Βέβαια είναι και κάποιοι που δεν είχαν πρόβλημα και αναλογικά με τα λεφτα που έδωσαν είναι οκ....αλλά ως εκεί.
Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί να μην πάρεις ένα seiko, citizen?
Πάντως απ ότι κατάλαβα μάλλον είναι λαχείο η υπόθεση trias.....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: TRIAS
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 29, 2008, 01:58:19 πμ »
παιδιά για τα trias που είδατε καλές κριτικές? εδώ έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις?

σε γερμανικά φορουμ έχω διαβάσει από χρήστες πολλά αρνητικά έως κακά σχόλια.....έχω διαβάσει μέχρι ότι και δείκτες ξεκολλάνε.

πολλοί διαμαρτύρονται για το ότι αναγράφουν made in germany...το οποίο έχουν δικαίωμα να το κάνουν βασιζόμενοι σε  κάποιους τυπικούς κανόνες που προυποθέτει αυτή η αναγραφή.
Τα θεωρούν μάρκα που γεννήθηκε και ανδρώθηκε στο ebay...όπως πάρα πολλές άλλες συγγενείς τους μάρκες....aeromatic, theorema...κλπ,κλπ.....

Βέβαια είναι και κάποιοι που δεν είχαν πρόβλημα και αναλογικά με τα λεφτα που έδωσαν είναι οκ....αλλά ως εκεί.
Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί να μην πάρεις ένα seiko, citizen?
Πάντως απ ότι κατάλαβα μάλλον είναι λαχείο η υπόθεση trias.....

δεν ακουσα τοσα ασχημα λογια,αλλα ολα ειναι θεωρεια εαν δεν δοκιμασεις η καποιος που εχει ηδη να σου πει την προσωπικη του εμπειρια