Αποστολέας Θέμα: Οι άντρες στα καλύτερα τους.......  (Αναγνώστηκε 79512 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Οι άντρες στα καλύτερα τους.......
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 10:54:53 πμ »
για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει το θεμα σαν αναγνωσμα, αλλα δεν ξερω ποσο κοντινο ειναι με την ελληνικη πραγματικοτητα.

μπορει οι εικονες που βλεπουμε να ειναι συνηθισμενες στην Ιταλια η σε καποιες αλλες χωρες, οχι ομως και στη δικη μας χωρα.

δεν κρινω ως ασχημα αυτα που βλεπουμε, αλλα λογικο ειναι οτι οταν ξεχωριζεις πολυ θα προκαλεσεις κιολας.
πολλοι απο εμας νομιζω πως δεν θελουμε να προκαλουμε στην καθημερινοτητα, τοσο στο χωρο εργασιας μας οσο και στην προσωπικη μας ζωη.

Καποια "trends" αν και στις φωτο φαινονται ωραια, δυσκολα θα τα τολμουσαμε.
Βλεπω κυριους στις φωτος να ειναι καλοντυμενοι και το παντελονι να ειναι πανω απο τον αστραγαλο.
Μπορει σαν εικονα μην μου φαινεται περιεργο η ακομα και να μου αρεσει να το βλεπω, δυσκολα ομως ειναι κατι που θα υιοθετουσα στο δικο μου ντυσιμο.

Ωραία, συνοπτική τοποθέτηση Στράτο. Έχω την ίδια λογική.
Ωστόσο, δεν χρειάζεται να υιοθετήσει κανείς όσα απεικονίζονται. Πολλές από αυτές τις εικόνες μπορεί κάποια στιγμή να λειτουργήσουν κάπως ενθαρρυντικά ή ως έμπνευση για κάποιον. 
Η διακριτική εμφάνιση είναι, κατά την άποψή μου, προσόν.
Από την άλλη, αν θες να φορέσεις κάτι που σου αρέσει και δεν είναι κραυγαλέο (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα), γιατί όχι; Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια, μου είχε αρέσει ένα newsboy cap, αλλά μασούσα να το βάλω. Μια δυο, τέλος... Τώρα έχω τέσσερα. Τα οποία φοράω και γουστάρω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 11:05:01 πμ »
Οι φωτό στο νήμα είναι στημένες και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ούτε της Ιταλίας.

Ειδικότερα στη Ρώμη, πέρα από λίγες εξαιρέσεις (όπως είπαμε, ανδρών κάποιας ηλικίας), η συντριπτική πλειοψηφία είναι κομψοί χωρίς καμία ακρότητα.

Το πολύ καλό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τις στενές γραμμές των ρούχων, την επιλογή σωστών παπουτσιών (από αναρίθμητη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές) και με τη χρήση από ΟΛΟΥΣ κομψότατων φουλαριών/κασκώλ.

Τα δερμάτινα (μπουφάν/σακκάκια) απουσιάζουν απολύτως και στη θέση τους φοριούνται ενδιαφέροντα "πλαστικά" ρούχα, που συναντά κανείς σε τεράστια ποικιλία.
Όλα τα ρούχα είναι ραμμένα για σχετικά λεπτά σώματα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι φυσικές γραμμές ανδρών και γυναικών (με ό,τι αυτό θα σήμαινε για εμάς τους Έλληνες).
Ενδεικτικά, στα καινούργια καλοκαιρινά για άνδρες απουσιάζουν τελείως οι βάτες από τα σακκάκια.
Έχεις πλάτες, οκ, δεν έχεις ή έχεις καμπούρα, βράστα..

Το πιο σημαντικό που διαπίστωσα είναι ότι για το συνολικά κομψό ντύσιμο, ένας Ιταλός δεν χρειάζεται παρά ελάχιστα χρήματα σε σχέση με έναν Έλληνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 25, 2015, 11:10:28 πμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 11:40:09 πμ »
Οι φωτό στο νήμα είναι στημένες και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ούτε της Ιταλίας.

Ειδικότερα στη Ρώμη, πέρα από λίγες εξαιρέσεις (όπως είπαμε, ανδρών κάποιας ηλικίας), η συντριπτική πλειοψηφία είναι κομψοί χωρίς καμία ακρότητα.

Το πολύ καλό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τις στενές γραμμές των ρούχων, την επιλογή σωστών παπουτσιών (από αναρίθμητη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές) και με τη χρήση από ΟΛΟΥΣ κομψότατων φουλαριών/κασκώλ.

Τα δερμάτινα (μπουφάν/σακκάκια) απουσιάζουν απολύτως και στη θέση τους φοριούνται ενδιαφέροντα "πλαστικά" ρούχα, που συναντά κανείς σε τεράστια ποικιλία.
Όλα τα ρούχα είναι ραμμένα για σχετικά λεπτά σώματα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι φυσικές γραμμές ανδρών και γυναικών (με ό,τι αυτό θα σήμαινε για εμάς τους Έλληνες).
Ενδεικτικά, στα καινούργια καλοκαιρινά για άνδρες απουσιάζουν τελείως οι βάτες από τα σακκάκια.
Έχεις πλάτες, οκ, δεν έχεις ή έχεις καμπούρα, βράστα..

Το πιο σημαντικό που διαπίστωσα είναι ότι για το συνολικά κομψό ντύσιμο, ένας Ιταλός δεν χρειάζεται παρά ελάχιστα χρήματα σε σχέση με έναν Έλληνα.

Ξεκινωντας απο το τελος, συμφωνω απολυτα.

το πιο σημαντικο, κατ'εμε, που τους ξεχωριζει ειναι οτι απο σχετικα μικρη ηλικια αποβαλλουν τον ορο 'casual' ντυσιμο οπως το εννοουμε εμεις.

δεν βλεπεις πολλους να φορανε sneakers.
οι περισσοτεροι φορανε δερματινα παπουτσια.
το παπουτσι ειναι ισως το πιο σημαντικο κομματι στον αντρικο ντυσιμο.

το δευτερο σημαντικοτερο ειναι οτι τα ρουχα που φορανε τους κανουν.
δεν ειναι ουτε φαρδια ωστε να φαινονται σα δανεικα ουτε στενα ωστε να δειχνουν απομειναρια ενος λεπτοτερου παρελθοντος.

επισης αυτο που λες Σπυρο για φουλαρια/ κασκολ, ισχυει και για ολα τα αλλα αξεσουαρ.
bracelets και necklaces(χαϊμαλια κοινως :D) παντος τυπου, γυαλια ηλιου παντου και παντα, δαχτυλιδια, τσαντες.

οι Ιταλοι λατρευουν τα αξεσουαρ, τολμουν σε χρωματα και επισης ειναι χαρακτηριστικο το οτι φορανε ομορφα και ξεχωριστα πανωφορια.

επισης ο καθενας προσπαθει να διαφοροποιησει το στυλ του με τη λεγομενη sprezzatura.

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 11:46:07 πμ »
Ωραία, συνοπτική τοποθέτηση Στράτο. Έχω την ίδια λογική.
Ωστόσο, δεν χρειάζεται να υιοθετήσει κανείς όσα απεικονίζονται. Πολλές από αυτές τις εικόνες μπορεί κάποια στιγμή να λειτουργήσουν κάπως ενθαρρυντικά ή ως έμπνευση για κάποιον. 
Η διακριτική εμφάνιση είναι, κατά την άποψή μου, προσόν.

Από την άλλη, αν θες να φορέσεις κάτι που σου αρέσει και δεν είναι κραυγαλέο (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα), γιατί όχι; Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια, μου είχε αρέσει ένα newsboy cap, αλλά μασούσα να το βάλω. Μια δυο, τέλος... Τώρα έχω τέσσερα. Τα οποία φοράω και γουστάρω.

+1000

Το σημαντικο ειναι να καταλαβει κανεις οτι φορωντας τα ιδια ρουχα με ενα μοντελο που ειδε σε ενα περιοδικο, δεν γινεται και ιδιος.

Μπορει να φαινεται αστειο αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Πολλοι/Πολλες αυτη την αποψη εχουν.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 11:54:30 πμ »
Το πιο σημαντικό είναι να εχεις το σώμα..αν δε το εχεις πρέπει να κινηθείς σε πολυ συντηρητικές και safe επιλογές αλλιώς ότι και να βάλεις,όσο ωραίο και να ειναι θα δείχνει αστείο .Ειναι λαθος να μας νοιάζει η εμφάνιση και να εστιάζουμε μονο στα ρούχα αφήνοντας απ' έξω το πιο σημαντικό από ολα που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.Πρεπει να φοράμε κάτι που να μπορούμε να το υποστηρίξουμε από ρούχα μεχρι και στα ρολόγια ακόμα..

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 12:00:51 μμ »
Το πιο σημαντικό είναι να εχεις το σώμα..αν δε το εχεις πρέπει να κινηθείς σε πολυ συντηρητικές και safe επιλογές αλλιώς ότι και να βάλεις,όσο ωραίο και να ειναι θα δείχνει αστείο .Ειναι λαθος να μας νοιάζει η εμφάνιση και να εστιάζουμε μονο στα ρούχα αφήνοντας απ' έξω το πιο σημαντικό από ολα που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.Πρεπει να φοράμε κάτι που να μπορούμε να το υποστηρίξουμε από ρούχα μεχρι και στα ρολόγια ακόμα..

Σωστος!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 12:00:57 μμ »
Να πούμε όμως και για μια περίεργη και αντιαισθητική μόδα των Ιταλών, ιδίως αυτών κάτω των 40.

Βγάζουν τα φρύδια τους..

Ναι! Κατά τις πρώτες ώρες στη Ρώμη βλέποντας πολλούς να έχουν "γωνία" στο φρύδι, θεώρησα ότι πρόκειται για τίποτα gays.
Όμως, γρήγορα έγινε αντιληπτό, εξαιτίας της συχνότητας του φαινομένου, ότι πρόκειται για μόδα.

Ακόμα και παιδάκια (8-10 ετών) με τις οικογένειές τους είχαν βγαλμένα φρύδια.

Το πολύ κουφό ήταν ότι αυτό συνηθίζεται (και επιτρέπεται!) και στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

Μια εικόνα: την Πέμπτη 19 του μηνός στην Πιάτσα ντι Σπάνια είχε γίνει χαμός από τους οπαδούς της Φεγενορντ.
Όλα ήταν λαμπόγυαλο..
Στη μέση του δρόμου, καθισμένοι κάποιοι Ολλανδοί που είχαν συλληφθεί για τα σοβαρά επεισόδια και γύρω τους μεγάλος αριθμός από "ΜΑΤ": Δίμετροι, γομάρια, βαριά οπλισμένοι, αλλά οι περισσότεροι με φρύδι "Τζένη Χειλουδάκη".. ::)

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 12:12:21 μμ »
καπως ετσι ας πουμε?

η κατι αναμεσα σε αυτα?

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #228 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 12:36:56 μμ »
Να πούμε όμως και για μια περίεργη και αντιαισθητική μόδα των Ιταλών, ιδίως αυτών κάτω των 40.

Βγάζουν τα φρύδια τους..

Ναι! Κατά τις πρώτες ώρες στη Ρώμη βλέποντας πολλούς να έχουν "γωνία" στο φρύδι, θεώρησα ότι πρόκειται για τίποτα gays.
Όμως, γρήγορα έγινε αντιληπτό, εξαιτίας της συχνότητας του φαινομένου, ότι πρόκειται για μόδα.

Ακόμα και παιδάκια (8-10 ετών) με τις οικογένειές τους είχαν βγαλμένα φρύδια.

Το πολύ κουφό ήταν ότι αυτό συνηθίζεται (και επιτρέπεται!) και στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

Μια εικόνα: την Πέμπτη 19 του μηνός στην Πιάτσα ντι Σπάνια είχε γίνει χαμός από τους οπαδούς της Φεγενορντ.
Όλα ήταν λαμπόγυαλο..
Στη μέση του δρόμου, καθισμένοι κάποιοι Ολλανδοί που είχαν συλληφθεί για τα σοβαρά επεισόδια και γύρω τους μεγάλος αριθμός από "ΜΑΤ": Δίμετροι, γομάρια, βαριά οπλισμένοι, αλλά οι περισσότεροι με φρύδι "Τζένη Χειλουδάκη".. ::)

Αυτό με τα φρύδια υπάρχει πολύ και στην Ιαπωνία. Βρίσκεις ακόμα και στο ψιλικατζίδικο kit περιποίησης φρυδιών. Επίσης και στις αραβικές χώρες είναι δημοφιλές.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 01:51:42 μμ »
καπως ετσι ας πουμε?

η κατι αναμεσα σε αυτα?

Ακριβώς! ;)

Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα βλέπεις κάτι τέτοιο..

Όμως, είναι άλλο να συναντάς τέτοια φρύδια στους απλούς περαστικούς στο δρόμο και άλλο να βλέπεις "κομμώτριες" να οδηγούν περιπολικά ή να φυλάνε δημόσια κτίρια.. :jg:

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 02:34:13 μμ »
πραγματικα αυτο ειναι μια αηδια σε αντρα...

το να εισαι μονοφρυδος και να 'χωριζεις' με καποιο τροπο, το καταλαβαινω, ειδικα σε νεαρους.
αυτο το πραγμα ομως ειναι υπερβολικο.

Αποσυνδεδεμένος rolexmat

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 03:02:01 μμ »
παιδάκια πολύ ποζεριά,στυλ και καλά και ντέ......
ο ανδρας ειναι αυτος που ειναι απο μέσα,αυτα που έχει ζήσει,χαιδέψει,γλυψει,γ@μήΣι,δουλεψει,
αυτός που ειναι απέξω,ποσο εχει ιδρώσει,κλάψει,κλάση,τρέξει,

οτι και να κάνεις δυστυχώς η ομορφιά βγαινει απο μέσα .......
ενδιαφέρον αρθρο!!!

Οσον αφορά Ιταλιαν σταιλ κλπ,,,ειμαι φαν ,εχω παει αρκετες φορές δίπλα γαι βολτα,τουρισμο,δουλειές κλπ (και ειδικά στο pitti uomo_florence)

συμφωνω με ενα παιδί που είπε εδω μέσα οτι ολα αυτα ειναι πιο πολύ ειναι για τις φωτό,
ο μεσος Ιταλός ντυνεται ,φτηνότερα, καλύτερα, με πιο πολύ γούστο(που εχει καλιεργηθεί)....σιγουρα φοράνε τα πάντα οπως και μείς-πιστεψτε με....-απλά δίνουν μια μεγαλύτερη προσοχή στην λεπτομέρεια (παπούτσι-καλτσα-κασκόλ-ολα δέρμα-κοτον-γουλ κλπ-δηλ.δεν αγοράζουν ευτελή υλικα...δεν λεω φτηνά......)και παίζουν χωρίς κομπλεξ με τα χρώματα.....δηλαδή βαζουν το χρώμα στην ζωή τους....που δεν το κανουμε εμεις ....
ROLEX DATEJUST 16220-1998
http://steelspoke.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 03:10:04 μμ »
Σε ευνόησε η τυχη και η φυση να γεννηθεις αντρας και εσυ αντι να το εκτιμησεις αρχιζεις να ξυριζεις ποδια ,να ξυριζεις στηθος ,να κανεις αποτριχωση στην περιοχη μπικινι και να βγαζεις τα φρυδια σου δεν το καταλαβαινω .
Δηλαδη δεν σε εφτανε να κουρευεσε καθε μηνα ,να ξυριζεις τα μουτρα σου ,δεν σε εφτανε να ψαλιδιζεις μυτη και αυτια ?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 04:40:27 μμ »
Να πούμε δυό κουβέντες και για τις Ρωμάνες.

Όμορφες, περιποιημένες φατσούλες, διακριτικά κομψές.
Ο μέσος όρος, υψηλός. Περίπου όπως και οι δικές μας.
Η τετραήμερη συνεχής κίνηση σε πολυσύχναστους δρόμους δεν απέφερε τις αναμενόμενες εντυπώσεις: πάμπολλες γλυκιές και συμπαθητικές παρουσίες, αλλά τίποτα το συγκλονιστικό.
Η διαφορά στην κομψότητα (λόγω ντυσίματος, αλλά και λόγω απουσίας περιττών κιλών) είναι πολύ πιο αισθητή στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες σε σχέση με την Ελλάδα.

Πάντως, φαίνεται ότι την πανέμορφη "Ιταλιδάρα" δεν είναι και πολύ εύκολο να την συναντήσει κανείς.
Πιστεύω ότι η κίνηση σε αντίστοιχη πολυκοσμία στην Ελλάδα, θα μπορούσε να επιδείξει καλύτερα αποτελέσματα.

Ασφαλώς, κάτι κοινό και στις δύο χώρες: ο περιορισμένος αριθμός "τεράτων".
Αντίθετα, στη Ρωσία τα "τέρατα" κυκλοφορούν σε απίστευτους αριθμούς. Βέβαια, ταυτόχρονα, είναι αδύνατο να μη συναντήσεις καθημερινά 2-3 "κομμάτια" ασυλλήπτου καλλονής, που θα σε κάνουν να παραμιλάς για χρόνια..

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 05:24:16 μμ »
Αυτό με τα φρύδια υπάρχει πολύ και στην Ιαπωνία. Βρίσκεις ακόμα και στο ψιλικατζίδικο kit περιποίησης φρυδιών. Επίσης και στις αραβικές χώρες είναι δημοφιλές.
μαλλον πρεπει να παω και γω  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 07:22:49 μμ »
παιδάκια πολύ ποζεριά,στυλ και καλά και ντέ......
ο ανδρας ειναι αυτος που ειναι απο μέσα,αυτα που έχει ζήσει,χαιδέψει,γλυψει,γ@μήΣι,δουλεψει,
αυτός που ειναι απέξω,ποσο εχει ιδρώσει,κλάψει,κλάση,τρέξει,

Αν ήταν για άλλη χώρα θα συμφωνούσα. Αλλά για την Ελλάδα ο άντρας είναι μυαλό ΚΑΙ σώμα.
Όχι μυαλό εμπειρία και πορτοφόλι.
Όλη η ιστορία σου είναι μυαλό (επιστήμες, φιλοσοφία κτλ.) πάντα μαζί με το σώμα.

Ο Έλληνας άντρας πάντα μαμούσε

Όταν είσαι από τη χώρα που έχει εφεύρει Ολυμπιακούς αγώνες, Μαραθώνιο
Όταν τα μεγαλύτερα brands έχουν ελληνικά ονόματα για να εμπνέουν

ΝΙΚE

A.S.I.C.S
"νους υγιής εν σωματι υγιει" = Anima Sana In Corpore Sano

αλλά αντί να διαλέγουμε αυτό που είμασταν πάντα να το σνομπάρουμε και να χρησιμοποιούμε ότι ο άντρας ο φτασμένος είναι η μπάκα του ( που δείχνει αν καλοτρώει ) και το πορτοφόλι του κάτι που μας ήρθε από αλλού, η θεοποίηση του παρά,
και αντί για φιλοσοφία, μαγκιά κλανιά και αμπελοφιλοσοφία του καναπέ.

και πιστεύεις ότι μετά τα 30+ φταίει η φύση και η ηλικία που δεν είσαι fit και αυτοί που είναι ή είναι gay ή βλάκες.

Φτηνές δικαιολογίες της

Φαίνεται λίγο άσχετο να λέω για το σώμα ενώ μιλάμε για ρούχα.
Αλλά αν σε βοηθάει το σώμα φαίνεσαι καλύτερα και σε φθηνότερα ρούχα.
Και οι Ιταλοί σκίζονται στο τρέξιμο και στην ποδηλασία.
Εμείς τυχαία κάναμε λίγο ποδήλατο λόγω hipsterομόδας.
Παλαιότερα σε κορόιδευαν κιόλας άμα σε βλέπαν πάνω σε ποδήλατο και δεν ήσουν πιτσιρικάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 25, 2015, 08:12:16 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 07:34:12 μμ »
ΠΙΝΔΟΣ
ΜΟΡΟΒΑ=ΚΟΡΥΤΣΑ=ΚΑΛΑΜΑΣ
ΤΟΜΟΡΟΣ=ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑ
ΧΕΙΜΑΡΡΑ=ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΝ
731=ΜΠΟΥΜΠΕΣΙ=ΚΑΛΠΑΚΙ

Κλαίω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 07:50:36 μμ »
 :?

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Οι άντρες στα καλύτερα τους.......
« Απάντηση #238 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 08:24:14 μμ »
Το νήμα αρχίζει να αποκτά πολύ ενδιαφέρον...

Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξει στον Βαρουφάκη και στο κασκόλ του :lol:

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 09:28:12 μμ »
Το νήμα αρχίζει να αποκτά πολύ ενδιαφέρον...

Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξει στον Βαρουφάκη και στο κασκόλ του :lol:

Κρυφοβαρουφιτσα...