Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή μπαταρίας  (Αναγνώστηκε 13483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick73gr

• Just Registered
    • Προφίλ
Αλλαγή μπαταρίας
« στις: Δεκέμβριος 30, 2014, 09:41:20 μμ »
Καλησπέρα χρόνια πολλά!

Σήμερα πήγα στην swatch group στην Καλλιθέα να αλλάξω μπαταρία σε ένα tissot V8 που έχω.
Μου ζήτησαν 57 ευρώ με την  στεγανοποιηση!!!
Το ρολόι το είχα πάρει 260 ευρώ!
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ζητάνε κοντά 60 ευρώ για ένα ρολόι που δεν έχει ούτε 300???
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2014, 11:00:28 μμ από nick73gr »

dpsaromialos

• Επισκέπτης
Απ: Αλλαγή μπαταρίας
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 30, 2014, 10:10:27 μμ »
Υπερβολικά μεγάλο ποσό !!!

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 30, 2014, 10:45:47 μμ »
Μηπως το περασανε για αυτοκινητο;;;;

Send from my smartphone using my finger.....

''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 30, 2014, 11:01:59 μμ »
Γνωστές οι χρεώσεις στα επίσημα σέρβις. Για μια μπαταρία πας σε ανεξάρτητο και με 5 ευρώ είσαι οκ...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 30, 2014, 11:16:09 μμ »
Γνωστές οι χρεώσεις στα επίσημα σέρβις. Για μια μπαταρία πας σε ανεξάρτητο και με 5 ευρώ είσαι οκ...

Φιλικά Γιώργος
Έτσι ακριβώς
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 31, 2014, 12:07:00 πμ »
Έχει δίκιο ο Γιωργος,ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 31, 2014, 11:15:14 πμ »
Μηπως το περασανε για αυτοκινητο;;;;

Send from my smartphone using my finger.....

Καλό!!!

Φιλικά
Αντώνης

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 31, 2014, 06:12:38 μμ »
Με αυτα που κανουν αντι να κερδιζουν πελατες τους χανουν.Μιλανε στον κοσμο για τιμες που ειναι οτι τους κατεβει στο κεφαλι και μας περνανε για ασχετους.Οπως εμενα που μου λεει ο αλλος στο raymond 395 ευρω το λουρι  και λεω γτ ? Γιατι ειναι ομορφο και ιδιαιτερο, ακου απαντηση...Λιγο κατω απο τα μισα λεφτα του ρολογιου το λουρι.Με αυτη την λογικη αν ενα ρολοι κανει 5000 το λουρακι πρεπει να κανει 2000.Βρε δε μπα να..  :smt021
*Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και να βρεθουμε ολοι με τα ρολογιακια που εχουμε βαλει στο ματι!

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 01, 2015, 09:24:54 μμ »
Με αυτα που κανουν αντι να κερδιζουν πελατες τους χανουν.Μιλανε στον κοσμο για τιμες που ειναι οτι τους κατεβει στο κεφαλι και μας περνανε για ασχετους.Οπως εμενα που μου λεει ο αλλος στο raymond 395 ευρω το λουρι  και λεω γτ ? Γιατι ειναι ομορφο και ιδιαιτερο, ακου απαντηση...Λιγο κατω απο τα μισα λεφτα του ρολογιου το λουρι.Με αυτη την λογικη αν ενα ρολοι κανει 5000 το λουρακι πρεπει να κανει 2000.Βρε δε μπα να..  :smt021
*Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και να βρεθουμε ολοι με τα ρολογιακια που εχουμε βαλει στο ματι!

Λουρί (rubber) και αγκραφα για το compressor (jaeger lecoultre) 330e απο Καίσαρη, άρα φίλε μου καλά κανείς τρελαίνεσαι...μάλλον έχει χαζέψει η Raymond...
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 01, 2015, 09:44:37 μμ »
Λουρί (rubber) και αγκραφα για το compressor (jaeger lecoultre) 330e απο Καίσαρη, άρα φίλε μου καλά κανείς τρελαίνεσαι...μάλλον έχει χαζέψει η Raymond...
Ρωτησα και για rubber 250 η μπουκλα ειπαμε 168.Τωρα τι να πω τουλαχιστον η lecoultre  ειναι εταιρεια με διαφορετικο οικονομικα αγοραστικο κοινο.Rubber το breitling μου χωρις αγκραφα 50ευρω.....Μετα πως να μην πανε απατο τετοιες εταιριες;Δεν το δινω γιατι το φοραω για καθημερινο μου και δεν εχω πουλισει ρολοι ,παρα μια φορα και το μετανιωσα μετα.Με εχει ξενερωσει τελειως η raymond, ποιοτικο ρολογακι σαν κατασκευη αλλα θα επρεπε για να κερδισει πελατες να προσεχει περισσοτερο τις τιμες της.
*θελω να παρω και 2 μπαρετες εδω θελω να δω γελια που θα κανουμε μην μου πουνε 60 ευρω η μια για κατα κει το κοβω...

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 01, 2015, 09:59:07 μμ »
[quote author=agelosSoul link=topic=18862.msg275386#msg275386 date=1420141477
*θελω να παρω και 2 μπαρετες εδω θελω να δω γελια που θα κανουμε μην μου πουνε 60 ευρω η μια για κατα κει το κοβω...
[/quote]

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 01, 2015, 11:53:42 μμ »
ρε παιδια ποσο ειναι μια καλη τιμη για αλλαγη μπαταριας σε ωμεγα και στεγανοποιηση?Να το παω σε εξουσιοδοτημενο ή οχι?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 02, 2015, 04:52:15 πμ από noe13 »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 12:45:47 πμ »
ρε παιδια μια καλη τιμη για αλλαγη μπαταριας σε ωμεγα και στεγανοποιηση,ποσο ειναι μια καλη τιμη?Να το παω σε εξουσιοδοτημενο ή οχι?

Τηλέφωνο για τιμή στο σέρβις και σύγκριση με ανεξάρτητο τεχνίτη ώστε να είσαι σίγουρος ;)

Ρωτησα και για rubber 250 η μπουκλα ειπαμε 168.Τωρα τι να πω τουλαχιστον η lecoultre  ειναι εταιρεια με διαφορετικο οικονομικα αγοραστικο κοινο.Rubber το breitling μου χωρις αγκραφα 50ευρω.....Μετα πως να μην πανε απατο τετοιες εταιριες;Δεν το δινω γιατι το φοραω για καθημερινο μου και δεν εχω πουλισει ρολοι ,παρα μια φορα και το μετανιωσα μετα.Με εχει ξενερωσει τελειως η raymond, ποιοτικο ρολογακι σαν κατασκευη αλλα θα επρεπε για να κερδισει πελατες να προσεχει περισσοτερο τις τιμες της.

Γιατί δεν βάζεις after market να τελειώνεις με τους "όμορφους και ιδιαίτερους" ?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 04:03:49 πμ »
Καλο ειναι ετσι Γιαννη καμια προταση;Θελει χοντρο λουρι στα lugs για να δεσει καλυτερα.Χειροποιητα θα του πανε λες?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 10:05:28 πμ »
Σαφώς και θα του πηγαίνουν χειροποίητα.

Επίσης υπάρχουν και κάποια με κόκκινα πλαινά, για σπορ κατάσταση

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p22926h795s798-Watch-strap-Andy-22m.html

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23456h795s798-Watch-strap-Ayrton-2.html

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23236h795s798-Watch-strap-Robby-22.html

Εγώ θα του έφτιαχνα ένα χειροποίητο μαύρο με κόκκινη ραφή.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 11:08:52 πμ »
Χειροποίητα aftermarket με φούσκωμα στα lugs (padding) μεγαλύτερο από του calf (πχ. 6+), λίγοι κατασκευάζουν και μετά απο ειδική παραγγελία.
Η κόκκινη κλωστή δεσμεύει και κουράζει γρήγορα.
Επιπλέον, πρέπει και να ταιριάζει με το κόκκινο του δευτ/κτη, πράγμα που δεν φαίνεται εύκολο.
Αντίθετα, η λευκή όπως στη φωτό δένει όμορφα με τους markers.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 12:56:14 μμ »
Γιατί να κουράσει? Έχει μπρασελέ, έχει rubber, ας έχει κι ένα λουρί κάπως πιο δυναμικό. Tέλος πάντων γούστα είναι αυτά

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 05:15:24 μμ »
Ελεγα ενα ωραιο χειροποιητο σε στυλ panerai 22mm χωρις να φυγω απο τα 80-100 ευρω θα πηγαινει λετε ;Καμια προταση;
Το λουρι στην photo ειναι hirsch heavy calf
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 02, 2015, 05:39:35 μμ από agelosSoul »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 07:00:25 μμ »
http://toshi-straps.co.uk/straps/ Επιλέγεις δέρμα, πλάτος, μήκος, χρώμα ραφής, μπούκλα και σου βγάζει τιμή.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 07:09:18 μμ »
Δειχνουν ομορφα!!Το μηκος μερταει γιατι εχω ενα απο τον κυπριο πολυ καλο αλλα το 135 ειναι μεγαλο στο καρπο μου.paypal δεχεται ξερουμε ;
Ελεγα για καφε τι λες;