Ψηφοφορία

Άστο όπως είναι
3 (18.8%)
Βάλε και τους snowfalkes δείκτες
4 (25%)
Bάλε το μαύρο dial και άσε αυτό το bezel και αυτούς τους δείκτες
1 (6.3%)
Πούλα το και πάρε ένα SOH και βάλε άλλη ψηφοφορία για το χρώμα του SOH
8 (50%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 16

Αποστολέας Θέμα: Για πείτε μία γνώμη ρε παιδιά, για να περνάει η ώρα...  (Αναγνώστηκε 5612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Για πείτε μία γνώμη ρε παιδιά, για να περνάει η ώρα...
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 28, 2014, 11:49:44 μμ »
Για καταδυτικο θα παμε να παρεις ένα Ζενιθ ultra thin.  :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 28, 2014, 11:52:14 μμ »
Για μενα αν δεν εχεις καταδυτικο μετα το πολυ ομορφο Navitimer μην παρεις δευτερο Breitling ,νομιζω οτι εχεις και το Moonwatch.Δεν γνωριζω την συλλογη σου αλλα πιστευω οτι μετα κολλαει να κανεις υπομονη και να πας σε sub.Η απολυτη τριαδα!!

E ναι, νομίζω ότι έχεις δίκιο: Μετά το Moonwatch, το Navi και το PAM (έστω το "μικρό"), το SUB σμπληρώνει μία "γερή" τετράδα.

Απλά μέχρι να μαζέψω τα χρήματα για το SUB, πρέπει κάπως να περνάω και την ώρα μου  ;)
Και επειδή είναι πολλά τα χρήματα για το SUB, θα περάσουμε πολύ ευχάριστα όλοι μαζί το 2015 με τα αγοραστικά μου διλλήματα (ή τριλήματα) :ug:

Για καταδυτικο θα παμε να παρεις ένα Ζενιθ ultra thin.  :dielaughing:

Καλά που το είπες: Να πάμε παρέα να πάρω ένα dress που θέλω, μπας και γυρίσω με κάνα Planet Ocean...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 28, 2014, 11:57:27 μμ »
E ναι, νομίζω ότι έχεις δίκιο: Μετά το Moonwatch, το Navi και το PAM (έστω το "μικρό"), το SUB σμπληρώνει μία "γερή" τετράδα.

Απλά μέχρι να μαζέψω τα χρήματα για το SUB, πρέπει κάπως να περνάω και την ώρα μου  ;)
Και επειδή είναι πολλά τα χρήματα για το SUB, θα περάσουμε πολύ ευχάριστα όλοι μαζί το 2015 με τα αγοραστικά μου διλλήματα (ή τριλήματα) :ug:

Καλά που το είπες: Να πάμε παρέα να πάρω ένα dress που θέλω, μπας και γυρίσω με κάνα Planet Ocean...
Παμε ρολογοτσαρκα,να παρω και εγω ένα military π.χ ένα PAM024.
 :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 29, 2014, 01:16:40 πμ »
Αγαπητέ Χαρίλαε, εδώ έχουμε Μοναρχική Δημοκρατία  :kg:

Τουτέστιν: Ψηφίζετε  :laola: και μετά κάνω αυτό που προτιμώ  \:D/

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι ψήφοι σας δε θα ληφθούν σοβαρά υπόψην  :party:
Θεός...

Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 29, 2014, 11:19:02 πμ »
Να το αφήσεις όπως είναι το OWC.  Πήρες το Navi με μπλε καντράν και για αυτό τρώγεσαι με τα ρούχα σου τώρα. Με τον καλοκαιρινό ήλιο όμως, το OWC θα τα σπάει ;)
Αν θες ντε και καλά αλλαγή, χτύπα πάλι ένα μπρόνζο. Όταν το βαρεθείς, το πουλάς στον Βίκτωρα... :smoker:

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών