Αποστολέας Θέμα: Aρκας  (Αναγνώστηκε 108900 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Aρκας
« Απάντηση #200 στις: Ιούλιος 06, 2016, 12:40:42 μμ »
Ο Αρκάς εκτός από σκιτσογράφος, είναι και άνθρωπος.

Αγανακτισμένος μάλλον, όπως και πολλοί ακόμα είμαστε.
Βλέπει την τρέλα γύρω του, αλλά αγανάκτηση και αντίδραση από κανέναν.
Εκφράζεται με τον τρόπο που ξέρει.

Κι εγω ανθρωπος ειμαι και κρινω το χιουμορ του ως μετριο πλεον.
Αυτο που λεει ο Αγγελος ειναι οτι τρελα υπηρχε και πριν αλλα επελεγε να μην την καυτηριαζει.

Να σου πω, ασχετο: το κειμενο απο την επετειο του "οχι" ειναι πραγματικο; Υπαρχει ανθρωπος που το εγραψε στα σοβαρα;

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιούλιος 06, 2016, 01:31:06 μμ »
Αυτό με τον Αρκά, πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω.
Ένας καταπληκτικός σκιτσογράφος (μου αρέσουν σχεδόν όλες οι συλλογές του) ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί ουδέποτε με πολιτική σάτυρα, έχει πραγματικά ξεσαλώσει απ´ όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει και καυστικότατο και καταπληκτικό (κατά τη γνώμη μου χιούμορ).
Αλλά πολιτική γελοιογραφία έτσι ξαφνικά; Απ´ το πουθενά;

Τέλος πάντων, τουλάχιστον γελάμε με τα χάλια μας :smoker:

Sent from my i-phone, using my fingers
Όταν έχεις ό,τι πιο γελοίο έχει εμφανιστεί σε αυτό τον τόπο φυσιολογικό θεωρώ ένας σατιρικός καλλιτέχνης να ασχολείται με αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2016, 02:15:20 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιούλιος 06, 2016, 01:36:37 μμ »
Κι εγω ανθρωπος ειμαι και κρινω το χιουμορ του ως μετριο πλεον.

Κανένας, όυτε εγώ διαφώνησε στο να έχεις την άποψή σου.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει ;)

Αυτο που λεει ο Αγγελος ειναι οτι τρελα υπηρχε και πριν αλλα επελεγε να μην την καυτηριαζει.

Να σου πω, ασχετο: το κειμενο απο την επετειο του "οχι" ειναι πραγματικο; Υπαρχει ανθρωπος που το εγραψε στα σοβαρα;

http://syriza.gr/article/id/65850/SYRIZA-gia-to-OCHI-sto-persino-dhmopshfisma:-Echoyme-mprosta-mas-kai-alles-megales-maches-kai-agwnes-poy-mono-me-apofasistikothta-mporoyme-na-dwsoyme-kai-tha-nikhsoyme.html#.V3zpGvmLRdg
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2016, 01:49:31 μμ από Stratos »
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιούλιος 06, 2016, 01:59:25 μμ »
Όταν έχεις ό,τι πιο γελοίο έχει εμφανιστεί σε αυτό τον τόπο φυσιολογικό θεωρώ ένας σατυρικός καλλιτέχνης να ασχολείται με αυτό.

Απλά μου φαίνεται περίεργο, ξαφνικά να αποφασίσεις να ασχοληθείς με πολιτική σάτυρα, όντας τόσα (πολλά) χρόνια πολιτικά "μουγγός". Ή για να το πω & πιο κομψά παντελώς απολιτίκ.

Εκτός αν υποννοείς ότι κατά το παρελθόν οι πολιτικοί μας και η πολιτική τους, ήταν τέτοιου επιπέδου που δεν "ενέπνεαν" τον καλλιτέχνη...

Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:14:43 μμ »
[quote author=exDIVER600 link=topic=18813.msg371418#msg371418 date=1467806

Εκτός αν υποννοείς ότι κατά το παρελθόν οι πολιτικοί μας και η πολιτική τους, ήταν τέτοιου επιπέδου που δεν "ενέπνεαν" τον καλλιτέχνη...

Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται...

[/quote]
Θεωρω πως δεν υπαρχει καμία σχέση ως προς την αστειότητα  των συγκεκριμένων με ότι είχαμε δει από τους προηγούμενους διαχρονικά..Οι άνθρωποι ότι κανουν ειναι υλικό για σάτιρα  !Δε θα σε παω μακριά,θελεις των τελευταίων 24ωρων?Από το πως πήγανε ντυμένοι στη Κίνα ?Απο τα επίσημα tweets για την επέτειο του οχι?Από τις δηλώσεις του Καματερού (πως τον λένε..) για το οτι θα εφαρμόσουν το οχι μολις λήξει το μνημόνιο το 2018;;κτλπ κτλπ...Οι άνθρωποι ειναι θυσαυρός για έναν σατιρικό  καλλιτέχνη!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2016, 02:38:29 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:46:18 μμ »
Θησαυροί της σάτυρας (ταϊσανε θιάσους και θιάσους της επιθεώρησης) ήτανε ο πατήρ Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου για να θυμηθώ μερικούς. Αλλά φαίνεται είναι μονόμπατο το χιούμορ.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #206 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:46:38 μμ »
ένα γύρο κερασμένο στο Βασίλη από εμένα.

Είναι απλά 100% αντίφαση κάθε μέρα με αυτά που έλεγαν εχθές -- και προσπαθούν να σε πείσουν ότι εσύ δεν κατάλαβες ή ότι πάντα φταίνε οι άλλοι when all else fails.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:50:05 μμ »
Παναγιώτη και Βασίλη δεν τίθεται θέμα διαφωνίας επί των αντιφάσεων. Αλλά γιατί διάλεξε το τώρα όταν οι αντιφάσεις προεκλογικά λεγομένων και κυβερνητικών πράξεων ήταν ήδη χαρακτηριστικό των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #208 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:52:03 μμ »
έτσι κι αλλιώς φίλοι είμαστε και δε θα παρεξηγηθούμε οπότε συζήτηση να γίνεται.

Άσχετα με τους προηγούμενους, μπορεί να μου δώσει κάποιος ΕΝΑ παράδειγμα που η κυβέρνηση:

1. Έκανε κάτι που είπε, όπως το είπε αρχικά
2. Πέτυχε κάτι καλύτερο από ότι θα γινόταν έτσι κι αλλιώς
3. Δίνει λόγο τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:54:19 μμ »
Άσχετα με τα προηγούμενα. Τι ματς έχει σήμερα;

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #210 στις: Ιούλιος 06, 2016, 02:56:16 μμ »
Παναγιώτη και Βασίλη δεν τίθεται θέμα διαφωνίας επί των αντιφάσεων. Αλλά γιατί διάλεξε το τώρα όταν οι αντιφάσεις προεκλογικά λεγομένων και κυβερνητικών πράξεων ήταν ήδη χαρακτηριστικό των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Όλοι άλλα λένε και άλλα κάνουν -- συμφωνώ. Δε θυμάμαι όμως τους οποιουσδήποτε άλλους να προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ΕΓΩ είμαι βλάκας που δεν κατάλαβα.

Ούτε να προσπαθούσαν πλασματικά να διχάσουν την κοινωνία, ούτε να κάνουν διαδηλώσεις οι ίδιοι εναντίον της κυβέρνησης τους.

Θεωρώ ότι είναι τόσο σουρεάλ το τωρινό "επίπεδο" ώστε άνθρωποι που δεν είχαν πολιτική φωνή, την απέκτησαν.

Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο ορθολογικά. Λέω έχω Α τώρα. Εάν αύριο έχω Α +1 είμαι καλύτερα. Εάν Α -1 είμαι χειρότερα. Εάν από Α πάω στο Γ (χωρίς λόγο) και μετά μου λένε γίναμε Γ +1 = επιτυχία... αυτό με προσβάλει.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:07:21 μμ »
Δημήτρη δε μπαίνω στη διαδικασια να σχολιάσω ποιοι ειναι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες!Αν και έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος δε θελω να κάνω τετοια σχόλια!Στεκομαι απλως στο ότι ειναι αστείοι!Πουλάνε τρέλα!Με αυτά που λένε και κάνουνε σου καίνε εγγεφαλικά κύτταρα !Έχουμε να κάνουμε με το θέατρο του παραλόγου!

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:16:51 μμ »
Παναγιώτη δεν πρόκειται να υπερασπισθώ το ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ πως μόνο αυτοί είναι στραβοί και οι προηγούμενοι ήταν εντάξει. Αν κάποιοι δίχασαν την κοινωνία και ήταν οι μάστορες του κοινωνικού αυτοματισμού ήταν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έβαζαν την μία κοινωνική ομάδα απέναντι από την άλλη. Πόσες φορές λέγαμε οι ταξιτζήδες έτσι, οι γιατροί αλλιώς, οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτά, οι φορτηγατζήδες εκείνα και πάει λέγοντας. Δηλαδή αυτοί που νομοθετούσαν τα στραβά για κάποια κοινωνική ομάδα μένανε στο απυρόβλητο κι εμείς ασχολιόμασταν με την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:25:36 μμ »
Παναγιώτη δεν πρόκειται να υπερασπισθώ το ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ πως μόνο αυτοί είναι στραβοί και οι προηγούμενοι ήταν εντάξει. Αν κάποιοι δίχασαν την κοινωνία και ήταν οι μάστορες του κοινωνικού αυτοματισμού ήταν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έβαζαν την μία κοινωνική ομάδα απέναντι από την άλλη. Πόσες φορές λέγαμε οι ταξιτζήδες έτσι, οι γιατροί αλλιώς, οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτά, οι φορτηγατζήδες εκείνα και πάει λέγοντας. Δηλαδή αυτοί που νομοθετούσαν τα στραβά για κάποια κοινωνική ομάδα μένανε στο απυρόβλητο κι εμείς ασχολιόμασταν με την ομάδα.
Βρε Δημήτρη,οι άνθρωποι ,βλέπε Κυρίτσης,βγήκαν και είπαν οτι η κυβέρνηση ειναι κατά των μενουμεευρωπαιων και ότι αυξημένους φόρους θα πληρώσουν όσοι ψήφισαν ναι στο δημοψηφισμα ...δλδ τι πιο διχαστικό από επίσημα χείλη!

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #214 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:40:19 μμ »

Νομίζω ότι εκεί κολλάει γενικά το θέμα -- στο ότι "οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι ή στα ίδια χάλια".

Φυσικά και ήταν χάλια το σύστημα -- απλά δε βγήκαν (με τόσες φανφάρες) οι "παλιοί" να πουν ότι θα βγούν να το αλλάξουν, να κάνουν ακριβώς το αντίθετο, και να το διατυμπανίζουν ως επιτυχία.

Γενικά είμαι "ακραίος" στο πως θεωρώ ότι διορθώνονται όλα αυτά -- πρόστιμα / άμεσες βαριές ποινές για το παραμικρό αδίκημα και μηδέν ανεκτικότητα...βλέπε Σιγκαπούρη.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #215 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:44:39 μμ »
Βρε Δημήτρη,οι άνθρωποι ,βλέπε Κυρίτσης,βγήκαν και είπαν οτι η κυβέρνηση ειναι κατά των μενουμεευρωπαιων και ότι αυξημένους φόρους θα πληρώσουν όσοι ψήφισαν ναι στο δημοψηφισμα ...δλδ τι πιο διχαστικό από επίσημα χείλη!

δεν είναι μόνο αυτό -- λένε είμαστε κατά των "μενουμε Ευρώπη" και την ίδια στιγμή διαφημίζουν πως έκαναν τα πάντα για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης -- με την οποία δεν συμφωνούν όμως στο πως χειρίζεται τα πράγματα και θέλουν να την αλλάξουν ριζικά...δε χρειάζεται καν σάτυρα, ένα copy paste των δηλώσεων της ίδιας της κυβέρνησης, με 100 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα -- και ΟΛΕΣ να είναι σωστές γιατί αυτό σημαίνει δημοκρατία.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:49:56 μμ »
Κύριοι νομίζω ότι ξεκινάει μια πολιτική κουβέντα η οποία συνήθως καταλήγει σε καυγά και ακριβώς γι' αυτόν το  λόγο απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στο φόρουμ. Απλά το υπενθυμίζω προσπαθώντας να βοηθήσω!
(ταχύτατη αντίδραση Βίκτωρα έτσι??? χα χα χα)
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιούλιος 06, 2016, 03:59:29 μμ »
δεν είναι μόνο αυτό -- λένε είμαστε κατά των "μενουμε Ευρώπη" και την ίδια στιγμή διαφημίζουν πως έκαναν τα πάντα για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης -- με την οποία δεν συμφωνούν όμως στο πως χειρίζεται τα πράγματα και θέλουν να την αλλάξουν ριζικά...δε χρειάζεται καν σάτυρα, ένα copy paste των δηλώσεων της ίδιας της κυβέρνησης, με 100 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα -- και ΟΛΕΣ να είναι σωστές γιατί αυτό σημαίνει δημοκρατία.
Παναγιώτη έτσι!Αυτό εννοούσα όταν αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα χωρίς να θελω να εμβαθύνω σε καθαρά πολιτική συζητηση!Αυτες τις γελοιότητες επισημαίνω...
Στη συγκεκριμένη δήλωση τι να πρωτοπιασεις πέρα του διχαστικού της ύφους??
Ότι θα επιβαρυνθούν όσοι ψήφισαν ναι?Ασχολίαστο! 
Ότι ειναι κατά των μενουμεευρωπαιων όταν η ιδια η κυβέρνηση έχει σαν επίσημη θέση την παραμονή στην Ευρώπη?Ότι είναι κατα του ναι όταν η ιδια η κυβέρνηση το οχι το εκανε ναι διότι πολύ απλά το οχι οπως το θέσανε δεν εφαρμοζόταν?Δλδ όντως η σάτιρα περισσεύει!!!

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιούλιος 06, 2016, 04:39:54 μμ »
Ρε παιδια, αυτοι πριν λιγες μερες επικροτουσαν τους Βρετανους και απο την επομενη του brexit μονο στεφανια που δεν τους εχουν στειλει.

Στην ανακοινωση της ´επετειου'  μιλανε για κινδυνο της Ευρωπης λογω brexit.
Ειναι αυτοι που παιρνουν μετρα και την επομενη καλουν τον κοσμο να κατεβει σε απεργια.

Δημητρη, δεν ειναι απλως χειροτεροι απο τις προηγουμενες κυβερνησεις. Ειναι οτι χειροτερο εχουμε δει ποτε. Ειναι ασχετοι, ηλιθιοι και επικινδυνοι.
Τα εχουν γκρεμισει ολα και συνεχιζουν απτοητοι.

Sent from someone else
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιούλιος 06, 2016, 04:51:06 μμ »
(ταχύτατη αντίδραση Βίκτωρα έτσι??? χα χα χα)

Στα δικα μου ποσταρεις στο δευτερολεπτο.. Εδω θες ωρες. Το μισος μου τιμη μου, που λεει και η βαρουφα.