Αντίθετα ρε παιδια,εμενα ο Μούρ μου φαινεται πολυ ανάλατος.
Και παρατήρησα οτι στις ταινίες του,πιο πολυ περίμενα τα "τζεημσμποντικα του κόλπα" (αυτοκινητα υποβρύχια,η αεροπλάνα κλπ.κλπ) παρα τη δράση της ταινίας.
O D.Craig ως χαρακτήρας Bond είναι ακριβώς το αντίθετο από τους προηγούμενους. Από τον ψηλό μελαχρινό ήρωα με το φανταστικό στυλ και χιούμορ, περάσαμε στον "ξανθόψειρα τούμπανο", που όμως πονάει, ματώνει, βασανίζεται κλπ. Αυτό ήταν και το "στοίχημα" για τους παραγωγούς. Και νομιζω πέτυχε, παρόλο που δεν μοιαζει με τους υπόλοιπους και οι φαν τον είχαν "θάψει" αρχικά. Ο χαρακτήρας Bond είναι κυριλέ, με φανταστικό στυλ, με θανατερές γεμάτες χιούμορ ατάκες, βρετανικό φλέγμα, εραστής που πηδάει ό,τι θηλυκό κινείται και σκοτώνει ό,τι αρσενικό μπει στο δρόμο του. Αυτά τα έχει και ο Daniel αλλά όχι ακριβώς στις δόσεις των προηγούμενων Bond. Είναι πιο πολύ action hero παρά bon viveur όπως οι άλλοι, και αυτό είναι που μάλλον ξενίζει.
Από Βοnd girls (παλιά και νέα) θα ξεχωρίσω τις
Ursula Anders, Britt Ekland, Barbara Bach,
Carole Bouquet, Tanya Roberts, Denise Richards,
Sophie Marceau, Halle Berry, Eva Green, Olga Kurylenko, τη
Μonica(τιμής ένεκεν) και γιατί όχι τη δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου.
Συμφωνώ ότι οι 3 ταινίες του πριν το Spectre ήταν διαφορετικές και πιο ρεαλιστικές (όσο γίνεται για ταινία Bond). H Spectre επανήλθε στα παλιά "κουφά", αλλά με πολύ μοντέρνα, και βέβαια πολύ ακριβή, άποψη...
Δεν λέω ότι δεν μου άρεσε, μου άρεσε, αλλά τον Daniel τον είχα συνδέσει με άλλο στυλ ταινίας Bond.
YΓ. Μήπως έχω κάτι με τις Γαλλίδες (2 στις 4)??