Σπύρο
δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. μάλλον κλώνος ΕΤΑ θα είναι και αυτή. Νομίζω είναι πιο ευμεγέθης σε ύψος σε σχέση με την αντίστοιχη ΕΤΑ. Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε εγώ, αν η διαφορετική μηχανή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως θετικό (=έχεις μια ακόμη διαφορετική μηχανή στη συλλογή σου) ή ως αρνητικό (=νέα μηχανή και όχι δοκιμασμένη σε βάθος χρόνου, δηλ θέμα αξιοπιστίας). Πάντως αν η μηχανή είναι το τελευταίο που σε προβληματίζει τότε να το ψάξουμε περισσότερο. Ιδέα: μήπως δίνουν ακόμη πιο φθηνά τα ρολόγια 1500 με το μαύρο λεπτοδείκτη που τους επιστρέφουν??
και κάτι που μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση στα δόξα: στο WUS έγραφε ένας ότι του στείλανε ρολόι με γρατσουνισμένο το κρύσταλλο. Το ρολόι το έδειχνε και σε φωτογραφία με εμφανή τα σημάδια. Ο δόξα διαχειριστής, έγραψε ότι το ρολόι θα πρέπει να επιστραφεί και ο αγοραστής να μην το φορέσει και να συνεννοηθεί μαζί τους για τη διαδικασία. όλα καλά μέχρι εδώ. μετά από καμιά ώρα περίπου, αυτές οι καταχωρήσεις είχαν διαγραφεί από το WUS. Σαν να μην έγιναν. Θέλω να πω ότι ελέγχουν και φιλτράρουν πάρα πολύ τα σχόλια των χρηστών μέσα στο WUS, και είναι πολύ πιθανό, αρκετά αρνητικά να μην εμφανίζονται καν.
Strifteros