Αποστολέας Θέμα: Φθηνό-Απλό-Καθημερινό ρολόι  (Αναγνώστηκε 6886 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
Φθηνό-Απλό-Καθημερινό ρολόι
« στις: Νοέμβριος 19, 2014, 09:33:20 μμ »
Καλησπέρα σας και όντας καινούργιο μέλος καινούργιο μέλος , αυτοκαλοσωρίζομαι στο υπέροχο φόρουμ σας.Έχω στην κατοχή μου αρκετά ρολόγια , με "αστέρι" ένα Raymond Weil καθώς και άλλα mid-range ρολόγια.Επειδή μερικές φορές νιώθω ότι τα τσακίζω τα κακόμοιρα στις βόλτες κλπ , θα ήθελα ένα απλό , σοβαρό http://www.amazon.co.uk/Timex-Originals-Analogue-Watches-T2N677/dp/B0056DC97I/ref=cm_cr_pr_pb_t και το κατα δυνάμη old school ρολογάκι.Κοιτάω για timex easy reader και συγκεκριμένα το παρακάτω.
http://www.amazon.co.uk/Timex-Originals-Analogue-Watches-T2N677/dp/B0056DC97I/ref=cm_cr_pr_pb_t

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο , με +40-50 ευρώ απο αυτό ;

Ευχαριστώ παρα πολυ !
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 19, 2014, 09:37:24 μμ από GiannisH »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Φθηνό-Απλό-Καθημερινό ρολόι
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2014, 09:42:41 μμ »
Σπύρο καλωσήλθες. Για κάποιο λόγο τα link δεν ανοίγουν οπότε ούτε σχέδιο μπορούμε να δούμε ούτε τιμή.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 19, 2014, 09:43:59 μμ »
αυτο που εχεις βαλει ειναι ενα timex γυρω στα 50€ ισως και παραπανω... (38€ ειναι η τιμη του + τα εξοδα αποστολης...) ειναι περιπου στυλ military και εχει μηχανισμο με μπαταρια... ειναι ενα καλο φτηνο αξιοπιστο ρολογακι... εφοσον σαρεσει χτυπα το! με 50€ ισως και μερικα παραπανω παιρνεις καποιο Ιαπωνικο ρολοι με αυτοματη μηχανη η solar λιγο πιο ποιοτικο! φυσικα ως καινουργιο μελος του φορουμ μας μπορεις να δεις και τις αγγελιες μας που ειναι μεν μεταχειρισμενα ρολογια αλλα αρκετα μην πω ολα ειναι καλυτερα απο καινουργια... γιατι σαν χομπιστες οπως καταλαβαινεις τα προσεχουμε... οποτε join the club!! και καλο ψαξιμο!
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 01:29:31 πμ »
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.Ενδεχομένως να κάνω και μια παρουσίαση της μικρής συλλογής μου.Δεν μου πολυαρέσει το παραπάνω citizen , εχω στην κατοχή μου και το http://www.actionitems.gr/CITIZEN-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1/Citizen-Promaster-Diver-s-AL0000-04E.html , αλλα το φοράω παρα πολυ σπάνια.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 01:35:39 πμ »
Και φυσικά περιμένω και άλλες προτάσεις , για μεταχειρισμένα ή μη , με λιγότερα απο 100€.
 Ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 01:36:59 πμ »
Ίσως κανένα από τα πολλά 5άρια Seiko να σου άρεσε. Επίσης συνηγορώ με την άποψη του batman να δεις αγγελίες του φόρουμ.

http://www.mywatch.gr/index.php/board,11.0.html

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 10:30:20 πμ »
Παιδια , ενδεχομένως να μην παρέθεσα σωστά το 1ο λίνκ.Το ρολόι που με ενδιαφέρει είναι το παρακάτω : http://www.amazon.co.uk/Timex-Originals-Analogue-Watches-T2N677/dp/B0056DC97I/ref=cm_cr_pr_pb_t . Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο military-sport watch , ενδεχομένως να σας παρέπεμψα αντι για τα easy reader στα weekender που έχουν μια πιο adventure εμφάνιση.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 20, 2014, 11:49:34 πμ από GiannisH »

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 02:47:44 μμ »
Αυτο το μαυρο ετσι για καθε μερα ? Σε λιγο καιρο δεν θα βλεπεται οπως θα γινει το και καλα pvd.Αστο φιλε μου πιστευω δεν αξιζει παρε καλυτερα ενα casio g-shock που ειναι σκυλια.Απο ebay στα 40ευρω ξεκινουν.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 02:59:14 μμ »
Έχω casio g-shock air diver's , ήταν δωράκι και δυστυχώς δεν ταιριάζει στα γούστα μου.Το ρολογάκι το παρήγγειλα , όταν με το καλό "ανοίξει" ο καιρός θα χτυπήσω και κανενα weekender με 3-4 λουράκια . Εννοείς οτι θα ξεφτύσει η κάσα φίλε μου ;

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 03:12:50 μμ »
Καλοφορετο να σου ειναι και παντα καλες ωρες!!Ναι για την κασα, το φοβαμαι λιγο σε αυτο σε καθημερινη χρηση.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 20, 2014, 04:16:14 μμ »
Σε ευχαριστώ φίλε μου !
 Θα επανέλθω με μια παρουσίαση της μικρής συλλογής μου , ενδέχεται να χτυπήσω στο άμεσο μέλλον ένα http://www.amazon.com/Hamilton-H64715885-Khaki-Pilot-Watch/dp/B0038YY902 .

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 12:55:23 μμ »
Tελικά το ρολογάκι χάθηκε στο ταχυδρομείο και μου επιστράφηκε το ποσό.Σκεφτόμουν για timex weekender , αλλα εν τέλει πείστηκα για ενα 5αράκι Seiko , συγκεκριμένα αυτό ( http://www.amazon.co.uk/Seiko-SNK803K2-Beige-Nylon-Automatic/dp/B000G6R7B8/ref=sr_1_10?s=watch&ie=UTF8&qid=1418464755&sr=1-10&keywords=seiko+5+automatic ) για να ταιριάζουν όλα τα λουράκια που θα αγοράσω στην συνέχεια . Επίσης , σκέφτομαι και την αγορά του ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BCXYPHI?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00 ) οπου δίνετε μαζί με 5 λουράκια .
  Διάβασα σε ξένα φόρουμ οτι μερικά seiko χάνουν 5-10 λεπτά την ημέρα κάτι που δεν είναι και το πιο πρακτικό.Θα ήθελα να μου πείτε (-) και (+) απο τα 2 παραπάνω ρολόγια . Σας ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 01:40:22 μμ »
To seiko 5 είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Το ρολόι δεν χάνει σίγουρα 5 - 10 λεπτά την ημέρα  :o Μάλλον αυτό που διάβασες είναι 5-10 δευτερόλεπτα, πράγμα που είναι απολύτως φυσιολογικό σε μηχανικό ρολόι. Αν θέλεις μεγαλύτερη ακρίβεια τότε να πας σε quartz.. Εγώ πάντως το θεωρώ το πιο value for money ρολόι στην κατηγορία αυτή και είναι και πολύ όμορφο.

Φωτό από το δικό μου με λουράκι δερμάτινο

Το δικό μου κερδίζει 6 δευτερόλεπτα την μέρα.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 01:45:23 μμ »
Πανέμορφο φίλε μου.Μου στοίχησε ενα 60ρι περίπου , ελπίζω να έρθει πριν τον νέο χρόνο !

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 01:50:13 μμ »
Πανέμορφο φίλε μου.Μου στοίχησε ενα 60ρι περίπου , ελπίζω να έρθει πριν τον νέο χρόνο !
Κι εμένα 58€ πριν από 4 χρόνια. Με το καλό να σου έρθει Σπύρο, έκανες εξαιρετική αγορά.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 16, 2014, 10:49:28 μμ »
To seiko 5 είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Το ρολόι δεν χάνει σίγουρα 5 - 10 λεπτά την ημέρα  :o Μάλλον αυτό που διάβασες είναι 5-10 δευτερόλεπτα, πράγμα που είναι απολύτως φυσιολογικό σε μηχανικό ρολόι. Αν θέλεις μεγαλύτερη ακρίβεια τότε να πας σε quartz.. Εγώ πάντως το θεωρώ το πιο value for money ρολόι στην κατηγορία αυτή και είναι και πολύ όμορφο.

Φωτό από το δικό μου με λουράκι δερμάτινο

Το δικό μου κερδίζει 6 δευτερόλεπτα την μέρα.

ποιο μοντελο ειναι?

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 26, 2014, 04:54:18 πμ »
Παιδιά , επειδή το beige λουράκι δεν με τρέλανε , κοιτάζω για άλλο nato/zulu λουράκια.Ποια προτείνετε για το ρολόι , σε τι διαστάσεις και απο που μπορώ να προμηθευτώ ( προτιμώ εντώς Eυρώπης για ταχύτητα αποστολής ).
 Ευχαριστώ !!

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 26, 2014, 06:53:18 πμ »
Καλημέρα και Χρόνια πολλά ….για δες εδώ !

http://www.cheapestnatostraps.com