Καλημέρα σε όλους.
Τελικά ο χρόνος επιβεβαιώνει... τα περί ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών και στη δική μου περίπτωση δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση.
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω τυχαία ότι ενώ γυρίζει πολύ άνετα το bezel δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (κλικ).
Οκ λέω θα το πάω να το δεί ένας γνωστός που ασχολείται επαγγελματικά και κατά καιρούς με έχει εξυπηρετήσει.
Μπροστά μου, αφαιρεί το bezel με το χέρι!!! (απλά το έπιασε και το σήκωσε χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο εργαλείο) και διαπιστώνει ότι λείπει το inner sping (χμ...τώρα πως γίνεται αυτό?)
Προσπαθεί να βρεί κάποιο spring αλλά δεν ταιριάζει από κάποια άλλη μάρκα οπότε σκέφτομαι δεν παραγγέλνω από Steinhart να μου στείλουν να έχω 2 inner springs και 1 spring click. Τα παραγγέλνω αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση τα νέα δεν είναι καλά.
Αρνούνται να μου τα στείλουν, μου ζητούν να τους στείλω το ρολόι και μου γράφουν ότι χρειάζομαι νέο CASE!!

Με τις απειροελάχιστες γνώσεις μου, ψάχνοντας διαπίστωσα ότι αρκετοί έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Αυτά τα νέα από την Steinhart φίλοι μου.
Γενικά μάλλον είμαι γκαντέμης με τα γερμανικά ρολόγια (παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και με το Sin U1).
Μου φαίνεται απίστευτο εξαιτίας του inner spring και επειδή η steinhart δεν τα στέλνει ξεχωριστά (inner spring, etc) να χρειαστεί να αλλάξω όλο το case, στέλνοντας το πίσω!
Καμιά ιδέα ? (μήπως να το δει και κανένας άλλος ?)