Αποστολέας Θέμα: PayPal Refunded Returns Service  (Αναγνώστηκε 7881 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
PayPal Refunded Returns Service
« στις: Οκτώβριος 21, 2014, 07:31:24 μμ »
Έλαβα ένα μειλ από paypal σχετικά με μια νέα υπηρεσία με την ονομασία “PayPal Refunded Returns Service”  Τι λέτε, αξίζει να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη η συγκεκριμένη υπηρεσία? Μήπως υπάρχει κάτι που αποκρύπτεται? Κάποιος πιο ειδικός?
Η υπηρεσία αφορά ορισμένες μόνο χώρες, μέσα στις οποίες και η Ελλάδα
To σχετικό λινκ εδώ https://www.paypal.eu/returns/generalconditions/
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: PayPal Refunded Returns Service
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 23, 2014, 06:39:30 μμ »
Αν το μεϊλ απευθυνόταν σε εσένα με το όνομά σου, κοίτα το. Αν δεν έγραφε το όνομά σου, μακριά! Μην δώσεις στοιχεία!
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 23, 2014, 08:06:29 μμ »
Έλαβα ένα μειλ από paypal σχετικά με μια νέα υπηρεσία με την ονομασία “PayPal Refunded Returns Service”  Τι λέτε, αξίζει να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη η συγκεκριμένη υπηρεσία? Μήπως υπάρχει κάτι που αποκρύπτεται? Κάποιος πιο ειδικός?
Η υπηρεσία αφορά ορισμένες μόνο χώρες, μέσα στις οποίες και η Ελλάδα
To σχετικό λινκ εδώ https://www.paypal.eu/returns/generalconditions/
Strifteros

Όλοι όσοι έχουμε pay pal το λάβαμε στο email που έχουμε δηλώσει και ναι για τους λόγους που γράφει κι εκεί αξίζει να το ενεργοποιήσεις, δεν είναι μούφα.
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 23, 2014, 08:39:32 μμ »
Το έλαβα κ εγώ αυτό το μνμ ...

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 12:12:46 πμ »
Το paypal ειναι www.paypal.com,
Αυτο που σας εστειλαν ειναi paypal.eu,κατι δεν παει καλα λοιπον,για οποιον εχει αμφιβολιες ας επικοινωνησει με το com να το συζητησει μαζι τους.
Για μενα ειναι μουφα και δεν θα το ετρεχα ποτε.
Μιχαλης
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 11:31:36 πμ »
καλημέρα
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εμένα ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: γιατί δεν ενεργοποίησαν αυτόματα την υπηρεσία για όλους τους χρήστες, έστω στις συγκεκριμένες χώρες, αλλά αντίθετα ζητούν ενεργοποίηση από τον χρήστη. Δηλ. ποιος θα έλεγε όχι σε αυτό? μου φαίνεται πολύ καλό (και περιττό) για να είναι αληθές....Δεν ξέρω, αλλά......Και αυτό το αλλά με αποτρέπει να την ενεργοποιήσω
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 11:37:54 πμ »
Το paypal ειναι www.paypal.com,
Αυτο που σας εστειλαν ειναi paypal.eu,κατι δεν παει καλα λοιπον,για οποιον εχει αμφιβολιες ας επικοινωνησει με το com να το συζητησει μαζι τους.
Για μενα ειναι μουφα και δεν θα το ετρεχα ποτε.
Μιχαλης

Μιχάλη το λινκ στο εμαιλ που ήρθε για την υπηρεσία είναι :

https://email-edg.paypal.com/r/HIE8LK0........................κλπ, άρα πάει καλά !

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 12:17:31 μμ »
Το Paypal  στέλνει πάντα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα, απευθύνεται στο χρήστη του με το όνομά του. Εάν δεν είχε το όνομά σας αλλά ήταν γενικό (αγαπητέ πελάτη/συνδρομητή κλπ), ΜΗΝ μπειτε στο link και ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ!

Εάν προλάβατε να τους δώσετε, μπείτε άμεσα στο λογαριασμό σας και αλλάξτε τους, αν προλάβετε.

(Εγώ δεν έχω πάρει τέτοιο μεϊλ ή πήρα και το έσβησα γιατί δεν είχε το όνομά μου, παίρνω διάφορα ανάλογα συνέχεια).

Φιλικά,

Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 12:19:21 μμ »

Μιχάλη το λινκ στο εμαιλ που ήρθε για την υπηρεσία είναι :

https://email-edg.paypal.com/r/HIE8LK0........................κλπ, άρα πάει καλά !

Μπήκα στο link και κάνει redirect στο www.paypal-communication.com, άρα είναι ΑΠΑΤΗ.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 12:25:05 μμ »
Γιαννη το συγκεκριμενο email δεν ζητουσε log in στο ebay αλλα ουτε και καποιον κωδικο, η επιβεβαιωση αποδοχης της συγκεκριμενης υπηρεσιας γινεται μεσω του email στο οποιο εχει αποσταλει και τιποτε παραπανω.....

Send from my smartphone using my finger.....
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 12:38:30 μμ »
Γιαννη το συγκεκριμενο email δεν ζητουσε log in στο ebay αλλα ουτε και καποιον κωδικο, η επιβεβαιωση αποδοχης της συγκεκριμενης υπηρεσιας γινεται μεσω του email στο οποιο εχει αποσταλει και τιποτε παραπανω.....

Και πάλι δεν μου αρέσει, δεδομένου ότι οι συναλλαγές στο Paypal γίνονται πάνω στο δηλωμένο e-mail. Εγώ δεν θα το απαντούσα καθόλου και θα έμπαινα μετά στο λογαριασμό μου να δω αν εκεί έχω κάποια ανακοίνωση από το Paypal.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 01:23:12 μμ »
Eιναι ok.
Το γράφει και στην επίσημη σελίδα του Paypal μόλις κάνεις login.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 02:24:48 μμ »
Eιναι ok.
Το γράφει και στην επίσημη σελίδα του Paypal μόλις κάνεις login.

+1....................
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 03:33:30 μμ »
αυτο βγαζει  στο policy updates,
πουθενα αλλου δεν εμφανιζει κατι οταν κανεις log in,
το δε update ειναι απο τον Ιουνιο 2014

>> View past policy updates

Policy Updates

Print Download PDF

This page informs users in advance of important changes to the PayPal service, its User Agreement, or other policies. This page displays policy updates with future effective dates. Go to Past Policy Updates for previous policy updates.

Amendment to the PayPal User Agreement

Effective Date: Jun 17, 2014

1.  PayPal seller protection – expansion of geographic coverage

PayPal is pleased to confirm that PayPal seller protection is being made available to Payment Recipients with registered PayPal Account(s) in the Czech Republic, Greece, Hungary and Slovakia (in addition to those Payment Recipients with registered PayPal account(s) in the UK and Ireland) who receive PayPal payments from buyers making eligible purchases outside of eBay.

Section 11.2 is amended accordingly to read as follows:

"11.2 Availability of PayPal seller protection

PayPal seller protection is available to:
 a.Payment Recipients with registered PayPal Account(s) in the Relevant Countries who receive PayPal payments from buyers making an eligible purchase via eBay (worldwide and everywhere PayPal is accepted); and
 b.Payment Recipients with registered PayPal Account(s) in the UK, Ireland, Czech Republic, Greece, Hungary and/or Slovakia who receive PayPal payments from buyers making eligible purchases outside of eBay.

PayPal seller protection does not apply to Claims, Chargebacks and/or Reversals for the reason that the purchase was Significantly Not as Described (SNAD) nor for items that you deliver or are picked up in person.”
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 25, 2014, 12:10:32 μμ »
εγώ πάντως δεν θα το ενεργοποιήσω. Δεν ξέρω, αλλά από την αρχή δεν.....
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 07:57:47 μμ »
Παίδες μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει η του έχει τύχει παρόμοια φάση.

Μετά από μια αγορά με paypal μέσω ebay μου έγινε full refund μιας και το αντικείμενο από λάθος του ο πωλητής το είχε καταχωρημένο σε stock ενώ στην πραγματικότητα είχε εξαντληθεί.....όλα καλά εώς εδώ και κανένα παράπονο, μπαίνοντας στην σελίδα του pay pal τώρα και συγκεκριμένα στην καρτέλα overview ενώ βλέπω κάτω στη recent activity οτι το ποσό έχει επιστραφεί από τον πωλητή και το Payment status της συναλλαγής μάλιστα είναι completed, επάνω αριστερά στην σελίδα εκεί που λέει το PayPal balance παραμένει μηδενικό....(PayPal balance: €0.00 EUR)

Σημειωτέον οτι ούτε στην prepaid visa μου είδα κάποια αλλαγή (μήπως τα λεφτά πηγαίνανε εκεί από όπου χρεωθήκανε αρχικά δηλαδή).

Υπάρχει κάποια χρονοκαθυστέρηση στην διαδικασία για να φανούν τα χρήματα στο balance (η στην κάρτα) κι αν ναι πόσο περίπου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 08:13:43 μμ »
Θα μπουν κατευθείαν στην prepaid σου , απλα θελει καποιες μερες.Νομιζω 2.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 08:34:22 μμ »
Θα μπουν κατευθείαν στην prepaid σου , απλα θελει καποιες μερες.Νομιζω 2.
Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση, το refund εγινε σημερα το μεσημερι, οποτε περιμενω....

''Γιώργος''

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 10:07:36 μμ »
Καλησπέρα
θα επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό που ανέφερε ο nomikosas1 . Δεν θα δεις ποσό στο paypal. Αντίθετα, αυτό θα μπει κατευθείαν στην κάρτα σου. Τουλάχιστον έτσι έγινε μία φορά με μένα σε περίπτωση που έλαβα πίσω χρήματα (επιστροφή από το paypal μετά από dispute, τραβηξε τα χρήματα από τον πωλητή και κατατέθηκαν στην κάρτα μου). Απλά κάνε μια δύο μερες υπομονή
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 10:57:33 μμ »
Καλησπέρα
θα επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό που ανέφερε ο nomikosas1 . Δεν θα δεις ποσό στο paypal. Αντίθετα, αυτό θα μπει κατευθείαν στην κάρτα σου. Τουλάχιστον έτσι έγινε μία φορά με μένα σε περίπτωση που έλαβα πίσω χρήματα (επιστροφή από το paypal μετά από dispute, τραβηξε τα χρήματα από τον πωλητή και κατατέθηκαν στην κάρτα μου). Απλά κάνε μια δύο μερες υπομονή
Strifteros
Νασαι καλα φιλτατε, ειμαι σε αναμονη και θα γραψω εδω οτι νεωτερο για να το ξερει και οποιος φιλος τυχει σε ιδια περιπτωση.

''Γιώργος''