Αποστολέας Θέμα: ΑΓΓΕΛΙΕΣ  (Αναγνώστηκε 17104 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
Απ: ΑΓΓΕΛΙΕΣ
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 11:03:37 πμ »
Με κάποιους αυστηρούς περιορισμούς λοιπον....

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 02:05:22 μμ »
Κι εγω μαζι σου,Δημητρη,καλες και αγαθες ειναι οι προθεσεις ολων μας!!!!!!!
Δυστυχως ομως, ελλοχευει ο κινδυνος να χαθει το μετρο.
Και τοτε,δεν θα μαζευεται....

Έχεις δίκιο Σπύρο, παίζει και αυτό το σενάριο. Μπορεί να χαθεί η μπάλα, μπορεί να έχουμε παρεξηγήσεις μεταξύ μελών, όπως και άλλα πολλά ...

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 02:15:43 μμ »
Εφόσον το φόρουμ στο κομμάτι των αγορών/πωλήσεων έχει βρει τρόπο να λειτουργεί άρτια,γιατί να μην συνεχιστεί έστω δοκιμαστικά?
Δεν εννοώ να είναι κάποιος επαγγελματίας και να το μετατρέψει σε eshop,αλλά αν έχω κάτι που δεν χρειάζομαι πλέον γιατί να μην εξυπηρετηθούν 2 άτομα από εδώ?

Πάντα με πολύ αυστηρό έλεγχο βέβαια και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 02:34:41 μμ »
Εφόσον το φόρουμ στο κομμάτι των αγορών/πωλήσεων έχει βρει τρόπο να λειτουργεί άρτια,γιατί να μην συνεχιστεί έστω δοκιμαστικά?
Δεν εννοώ να είναι κάποιος επαγγελματίας και να το μετατρέψει σε eshop,αλλά αν έχω κάτι που δεν χρειάζομαι πλέον γιατί να μην εξυπηρετηθούν 2 άτομα από εδώ?

Πάντα με πολύ αυστηρό έλεγχο βέβαια και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις φυσικά.

+1

Αλλωστε λιγο πολυ ο,τι πουλαμε για να παρουμε ρολογια ειναι :)
Προτεινω 1 αγγελια ανα καποιες ημερες για καποιο μελος και αφου εχει συμπληρωσει τουλαχιστον 100 ποστ !

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 03:18:19 μμ »
+1

Αλλωστε λιγο πολυ ο,τι πουλαμε για να παρουμε ρολογια ειναι :)
Προτεινω 1 αγγελια ανα καποιες ημερες για καποιο μελος και αφου εχει συμπληρωσει τουλαχιστον 100 ποστ !
+1

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 10:52:08 μμ »
Προτείνω:
1) Mόνο μια αγγελία UP/per person, δηλαδή για να ανεβάσεις 2o αντικείμενο ή θα πρέπει να πουληθεί το 1ο ή θα πρέπει να αποσύρεται.
2) Mόνο μια αγγελία/per item
ΔΗΛΑΔΗ Όχι πολυαγγελίες του τύπου: Superευκαιρία!!! ότι πάρεις 100 από τη λίστα και δίνω και χαλάκι μπάνιου δώρο.
3) ΟΧΙ συνδυαστικές αγγελίες με ρολόγια.
ΔΗΛΑΔΗ πάρτε το MONSTER μου και σας δίνω και extra δώρο τη γραβάτα που έχω στις άλλες αγγελίες. Αν θες να δώσεις extra δώστο με πμ. στα παζάρια σας, όχι να το διαβάζω στο forum σαν αν είναι παζάρι.
4) Αυστηρό κανόνα όποιον σπάει κάποιον από τα παραπάνω να τρώει κλιμακωτό ban από τις αγγελίες πχ. μια βδομάδα>1 μήνα>3μήνες κτλ.
    Και για να μην κάνει κάποιος που τρώει ban νέο account και αρχίζει τα 100 post ξανά...
ΟΧΙ ΣΤΑ 100 posts. Αρκετές πίπες τις μια σειράς διαβάζουμε ήδη με τα 30 υπάρχοντα.
Απλός κανόνας: Για να βάλεις κάτι άσχετο να πρέπει πρώτα να έχεις ήδη ένα feedback αγοραπωλησίας μες στο forum.
Έτσι θα μέινουν έξω όλοι οι άσχετοι.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 22, 2014, 10:58:37 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 22, 2014, 11:05:23 μμ »
Ωχ, και ποιός θα τα ελέγχει όλα αυτά ? Τους moderators τους ρώτησες αν έχουν κέφια να κάνουν αυτούς τους ελέγχους;
Προσωπικά μου φαίνονται περίπλοκα όλα αυτά, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Άπαξ και αποφασίσουμε να βάλουμε μια ενότητα με αγγελίες που δεν έχουν σχέση με ρολόγια, ας μπει και ας είναι free. Ας βάζει ο καθένας ό,τι θέλει.
Αλλιώς ας συμφωνήσουμε ότι δε θέλουμε άσχετες αγγελίες και να μην μπαίνει τίποτα.

Απλά πράγματα με minimum κόπο από όλους. Δε νομίζω ότι το forum έχει τόσες χιλιάδες μέλη ώστε να πλακώσουν όλοι οι άσχετοι για να "ξεφορτώοσουν" ό,τι έχουν για πούλημα...

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 23, 2014, 03:23:38 πμ »
Δε  νομιζω πως θα μπει καποιος στη διαδικασια να γραψει 100 π@π@ριες για να μπορεσει να πουλησει πχ ενα κινητο..
Καλη η ιδεα για το feedback.Στο συνολικο πλαισιο βεβαια,της αυξησης των υποχρεωσεων των moderator...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 23, 2014, 11:12:49 πμ »
Οι moderators ότι κάνουν το κάνουν για το κέφι τους και την αγάπη τους για το ρολόι και μόνο.
Για ρωτήστε τους εάν θέλουν να τσεκάρουν και αγγελίες για κινητά, αναπτήρες, λαπτοπ, ipad, κλπ. με κανόνες και μέτρα.
Το φόρουμ είναι για ρολόγια και σε αυτό εξειδικεύεται, υπάρχουν φορά που μπορείτε να βάλετε τις αγγελίες σας για όλα τα άλλα, επίσης εξειδικευμένα, και θα τα πουλήσετε και πιο γρήγορα.
Ας κρατήσουμε το φόρουμ για ρολόγια μόνο για ρολόγια, αυτό ξέρουμε να κάνουμε και αυτό μας αρέσει.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 24, 2014, 09:01:43 πμ »
Να ενα υπόδειγμα καταχώρησης αγγελιών με περιορισμό 2 ανα εβδομάδα....

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 25, 2014, 08:45:07 πμ »
αναγνωρίζω την ανάγκη και το γεγονός ότι εδώ έχει αναπτυχθεί εμπιστοσύνη...
τι θα λέγατε:

http://financeyournextwatch.forumgreek.com/t2-topic

προτάσεις/παρατηρήσεις παραπάνω από δεκτές, αλλά παρακαλώ όχι σα συνέχεια του θέματος εδώ, αλλά σε pm ή email καλύτερα.
ευχαριστώ
φιλικά
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 25, 2014, 09:10:08 πμ »
φυσικά είναι σε αρχική κατάσταση.. θα υπάρξουν βελτιώσεις...
σίγουρα δεν είναι βολικό να κοιτάμε ένα ακόμα forum, από τη στιγμή που εδώ μπαίνουμε μόνιμα...αλλά είναι μία εναλλακτική...
ευχαριστώ, καλό ΣΚ!

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 25, 2014, 09:28:20 πμ »
Οσο πιο πολυπλοκη γινει η διαδικασια της αγγελιας ,οσο πιο πολλους κανονες εχει τοσο απαξιωνεται ,πιο τιμιο ειναι να απαγορευτουν εντελως εαν αυτο ενοχλει τον ιδιοκτητη του forum .
Προσωπικα δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα .
Το μονο που καταλαβαινω ειναι να μην μπαινουν ασχετα αντικειμενα με τα ρολογια για να μην γινει γιουσουρουμ.

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 01:24:06 μμ »
Χαίρετε,
να ενημερώσω ότι στο http://financeyournextwatch.forumgreek.com/
υπάρχουν ήδη αγγελίες μέλους.
Όποιος ενδιαφέρεται για διάφορα αντικείμενα από μέλη του φόρουμ λοιπόν, μπορεί να απευθύνεται εκεί.

Για την εγγραφή εκεί παρακαλώ διαβάστε
http://financeyournextwatch.forumgreek.com/t2-topic

σχόλια κλπ, ευπρόσδεκτα!
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 02:37:37 μμ »
ωραια κινηση.

μιας και αναφερεται ομως το mywatch.gr, εχετε ερθει σε συνεννοηση με καποιον admin απο εδω?
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 03:09:38 μμ »
χαίρετε,
όχι, δεν έγινε κάποια συνεννόηση, σαν ιδέα ξεκίνησε. Δεν ξέρω σε πιο επίπεδο υπάρχει κάποιο θέμα, φυσικά ο σκοπός είναι τελείως καλοπροαίρετος, μία διευκόλυνση, οπότε δεκτά όλα τα σχόλια.
Ένα ξεχωριστό φόρουμ με αγγελίες εκτός ρολογιών, ώστε να μην ασχολούνται οι εδώ admins (μιας που -καλώς- δεν το επιθυμούν), αλλά και οι χρήστες να μπορούν λόγω εμπιστοσύνης να διαθέσουν κι άλλα αντικείμενα...(με στόχο να πάρουν ρολόγια :) )
Αν πιστεύει οποιοσδήποτε ότι πρέπει να αλλάξει κάτι (πχ. να μην αναφέρεται το όνομα mywatch ή να μπει κάποιος όρος που να διαχωρίζει τα 2 fora - αυτό μου φαίνεται πρέπει να γίνει), παρακαλώ για τις προτάσεις!
φιλικά
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 03:13:51 μμ »
Βαγγελη εμενα δεν μου πεφτει λογος.

Απλα επειδη επισκεφθηκα αυτο το ξεχωριστο φορουμ και ειδα στους κανονισμους να γινεται αναφορα, ειπα να ρωτησω.

Νομιζω οτι καποιος mod η admin θα τοποθετηθει σχετικα και θα το διευκρινισει.

Οπως και να εχει, ειναι θετικη κινηση και μπραβο για την πρωτοβουλια ;D
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 03:19:35 μμ »
Φίλε Στράτο,

κατάλαβα πως το είπες και σε ευχαριστώ και για την επισήμανση, είναι σωστή! Αλλά φυσικά και σου "πέφτει λόγος", ως μέλος της παρέας!
Ευχαριστώ και για τα καλά λόγια. Κατανοώ απόλυτα την ανάγκη των μελών να θέλουν να...μετατρέψουν άλλα αντικείμενα σε ρολόγια :)
φιλικά
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 03:35:23 μμ »
εγω δεν συμφωνω με αυτο... καλυτερα να υπαρξει υποκατηγορια μεσα στο φορουμ το υπαρχων... αν και εφοσον γινει δεκτο που και σε αυτο και παλι ειμαι αρνητικος... υπαρχουν 15000000 αλλα φορουμ για πωλησεις... εδω ειναι μονο ρολογια και το mywatch ειναι το πιο γνωστο...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 03:56:33 μμ »
Μία υποκατηγορία εδώ, θα ήταν πράγματι πιο βολικό. Αλλά το διαχειριστικό κόστος δεν είναι αποδεκτό.
Άρα είτε ένα άλλο φόρουμ (για να είναι ίδια μέλη κλπ κλπ) είτε στα άλλα sites των πωλήσεων...
Μεταξύ των δύο, διαλέγει ο καθένας..

Σίγουρα πάντως χρειάζονται όροι και διευκρινήσεις στο φόρουμ των αγγελιών..

φιλικά,
Βαγγέλης