Είπαμε, η Steinhart τα έχει όλα και συμφέρει.... 
Όλα όμορφα είναι, type-A, type-B ή small seconds. Το πρώτο με "καθαρό" καντράν, το δεύτερο με πιο "πλούσιο", αν και θα ήθελα να εχουν λουμινοβα όλα τα λεπτά στον εξωτερικό δακτύλιο. Στο τελευταίο, αν και ιστορικά ανακριβές, η διακοσμημένη unitas κανει τη διαφορά...
Ηλία όπως ανέφερα και παραπάνω μου αρέσουν και τα δύο για διαφορετικους λόγους...
όπως είπες και εσύ η διακοσμημένη unitas είναι πολύ ωραία και μπορεί να κάνει την διαφορά, τα δευτερόλεπτα της δεν με ενδιαφέρει που γυρίζουν (στο 9, στο 6 η στο κέντρο)...
το συγκεκριμένο καντράν είναι πιο ασφαλή και σίγουρη επιλογή με την έννοια φοριέται και πάει με όλα...
το δεύτερο όμως είναι πιο ψαγμενη επιλογή, είναι κάτι διαφορετικό όχι το συνηθισμένο ... και το μεγάλο του συν είναι ...
ότι σαν όργανο ναυσιπλοΐας που είναι ταιριάζει και με το γραφείο μου...

στην δουλειά μου τα λεπτά είναι πιο σημαντικά από τις ώρες και αυτό το ρολόι βοηθάει πολύ...!!!
επίσης κάτι πολύ σημαντικό που θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Steinhart... από φωτεινότητα στο σκοτάδι πως πάνε ...; είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα ! και θα μετρήσει στην απόφαση μου...
ξέρω ότι η Laco είναι κορυφαία σε αυτόν τον τομέα!!!!