Αποστολέας Θέμα: Seiko SKX399K  (Αναγνώστηκε 37424 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Απ: Seiko SKX399K
« Απάντηση #100 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 09:03:05 μμ »
Γύρισε πίσω; Χμ αθάνατα ΕΛΤΑ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι Πάνο έλεος με δικαιολογία ελλιπής στοιχεία... Και αυτές οι αναμονές με τρελενουν... :(

Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko SKX399K
« Απάντηση #101 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 09:26:24 μμ »
Υπομονή φίλε, το στείλε ο Γερμανός παλι ;

nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 09:34:47 μμ »
Υπομονή φίλε, το στείλε ο Γερμανός παλι ;

Σήμερα έφυγε δεν έχει φτάσει ακόμα... :( αύριο πάω σεικο για μπαρετες service και αλλαγή bezel... Ελπίζω να μην με γδαρουν... Και ίσως παραγγείλω και τον jubilee είναι 25€ αλλά 3 μήνες αναμονή... Πολύ αναμονή πέφτει... :(

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Seiko SKX399K
« Απάντηση #103 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 12:15:24 μμ »
θα του κανεις γενικο service? χρειαζεται? απο χρονομετρια πως παει? στεφανη θα αλλαξεις ολοκληρη? ρε συ δεν ξερω αν συμφερει, κοιταξε μονο για αλλαγη επιθεματος αν εχει γρατζουνιες.
Επισης αν ειναι να πας για jubilee δεν υπαρχει λογος να περιμενεις την αντιπροσωπεια να κανει 3 μηνες! παιρνεις και απο το ιντερνετ ΟΕΜ jubilee γρηγοροτερα.
nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 12:28:14 μμ »
θα του κανεις γενικο service? χρειαζεται? απο χρονομετρια πως παει? στεφανη θα αλλαξεις ολοκληρη? ρε συ δεν ξερω αν συμφερει, κοιταξε μονο για αλλαγη επιθεματος αν εχει γρατζουνιες.
Επισης αν ειναι να πας για jubilee δεν υπαρχει λογος να περιμενεις την αντιπροσωπεια να κανει 3 μηνες! παιρνεις και απο το ιντερνετ ΟΕΜ jubilee γρηγοροτερα.
Πήγα 40€ γενικό service 40€ αλλαγή bezel 40€ jubilee... 120€ με σκισαν... Αλλαγή bezel θέλω μου τι δίνουν τα σημάδακια τώρα service δε ξερω όσο καιρό το δουλεύω είναι στο +1 λεπτό... :D απλά ήθελα να το κάνω γιατί μ'αρέσει πολύ το ρολόι... Για δώσε link Πάνο να δω και τιμή... Πάντως και το bezel 3 μήνες αναμονή...

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 01:42:57 μμ »
σερβις μπορεις να κανεις να ξερεις που πατας (λιπανση, στεγανοποιησεις κτλ) αλλα στεφανη 40 ευρω ρε συ πολλα ειναι, αφου οι γρατζουνιες μονο στο επιθεμα ειναι, αλλαξε αυτο μονο.
Δες τον πωλητη αυτον εδω απο Αγγλια, κανει μοντες με SKX και πουλαει και ανταλακτικα απο αυτα γνησια.Ρωτα τον για επιθεμα στεφανης, ισως εχει να σου στειλει.

http://www.ebay.de/usr/sausagedogseiko
nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 02:41:09 μμ »
σερβις μπορεις να κανεις να ξερεις που πατας (λιπανση, στεγανοποιησεις κτλ) αλλα στεφανη 40 ευρω ρε συ πολλα ειναι, αφου οι γρατζουνιες μονο στο επιθεμα ειναι, αλλαξε αυτο μονο.
Δες τον πωλητη αυτον εδω απο Αγγλια, κανει μοντες με SKX και πουλαει και ανταλακτικα απο αυτα γνησια.Ρωτα τον για επιθεμα στεφανης, ισως εχει να σου στειλει.

http://www.ebay.de/usr/sausagedogseiko

Πανό το ξέρω δε πειράζει θέλω να βάλω γνήσιο ολόκληρο γιατί το ρολόι αξίζει και ένα service κομπλέ με τσιμουχες δε πάει χαμένο απλά μάλλον θα αφήσω τον μπρασελε αυτό ηταν υπερβολή αφού θα μου έρθει και ο άλλος... Οπότε 80€ απλά η αναμονή για το bezel με σκοτώνει... 3 μήνες και αυτοί... Δε μπορούν να έχουν ένα δύο κομμάτια στοκ... >:(

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 02:53:48 μμ »
Αφού το insert έχει τα χτυπήματα, το bezel γιατί να το αλλάξεις ?

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 03:08:50 μμ »
Αφού το insert έχει τα χτυπήματα, το bezel γιατί να το αλλάξεις ?
+1
αυτο του λεω
nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 03:56:41 μμ »

ναι σωστο και αυτο... δε μου ειπαν οτι μπορεις να αλλαξεις μονο insert... οπως και μου ειχαν πει στο τηλεφωνο 25€ τον μπρασελε και απο κοντα μου ειπαν 40... και οτι κανανε λαθος... και χαλαστηκα ειστε σιγουροι οτι αλλαζει μονο το insert; δεν εχω ιδεα απο μοντες τεχνικα κτλ... νομιζα οτι αλλαζε ολο το bezel και αυτο ζητησα... αλλα και ο τεχνικος δε μου ειπε κατι...  ???
και το service καλο ειναι τι τωρα τι σε λιγο καιρο...

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko SKX399K
« Απάντηση #110 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 04:10:35 μμ »
Δεν είναι δύσκολο, βγάζεις εσύ η αν δεν μπορείς, ένας τεχνίτης το bezel και στη συνέχεια ξεκολλάς απο πάνω το επίθεμα! Δεν στο είπαν γιατί όντως το πουλάνε μόνο ολόκληρο το bezel και όχι σκέτο το επίθεμα, ρωτά τον Άγγλο που σου είπα, ίσως έχει απο καινούργια SKX007

nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 04:41:20 μμ »
Δεν είναι δύσκολο, βγάζεις εσύ η αν δεν μπορείς, ένας τεχνίτης το bezel και στη συνέχεια ξεκολλάς απο πάνω το επίθεμα! Δεν στο είπαν γιατί όντως το πουλάνε μόνο ολόκληρο το bezel και όχι σκέτο το επίθεμα, ρωτά τον Άγγλο που σου είπα, ίσως έχει απο καινούργια SKX007

Πανό αξίζει για 40€ όλο αυτό; Εξάλλου το ρολόι σαν dial είναι 100% καινούργιο το τζαμακι πάλι δεν έχει τίποτα απλά βρωμιζει εύκολα και μου τι σπάει και η κάσα είναι αρκετά καλή μόνο αυτό είναι το μαύρο πρόβατο απλά θα κανω και ένα service μην το βάλω θάλασσα και τρέχω... :P

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko SKX399K
« Απάντηση #112 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 04:49:25 μμ »
Με την προϋπόθεση πως βρίσκεις inlay θεωρώ  πως ναι.Αλλωστε δεν είναι μόνο τα 40 ευρώ είναι και η τρίμηνη αναμονή αλλα εσύ αποφασίζεις, το έκανα στο παλιό 173 μόνος μου

nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 06:30:17 μμ »
Με την προϋπόθεση πως βρίσκεις inlay θεωρώ  πως ναι.Αλλωστε δεν είναι μόνο τα 40 ευρώ είναι και η τρίμηνη αναμονή αλλα εσύ αποφασίζεις, το έκανα στο παλιό 173 μόνος μου

Αυτοί θα βρουν inlay εγω γιατί; Inlay λες τον μηχανισμό του bezel ; αυτή η αναμονή όντως είναι πρόβλημα... :'( μπα δεν θέλω να ασχοληθώ και με ρολόγια...

Αποσυνδεδεμένος StavrosChatz

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 06:54:02 μμ »
Ναι Πάνο έλεος με δικαιολογία ελλιπής στοιχεία... Και αυτές οι αναμονές με τρελενουν... :(

Αν γυρισε πισω το φταιξιμο ειναι του αποστολεα 100%

Παραγγελια δικη μου πριν 10 μερες απο Αγγλια 300 ευρω με express αποστολη, ειδα απο το tracking οτι το δεμα πηγε Γερμανια ενημερωσα το μαγαζι οτι GR ειναι Ελλαδα και οχι Γερμανια, και μου ειπανε μην μασας man τα δεματα πολλες φορες ταξιδευουνε απο χωρα σε χωρα.
Μετα απο 2 μερες το δεμα γυρισε Αγγλια.

Παραγγελια απο ebay απο Αμερικανο πωλητη....το δεμα δεν ηρθε ποτε, το paypal μου εδωσε τα λεφτα πισω μετα απο 45 μερες
Ο πωλητης επικοινωνησε μαζι μου στο τελος του 2ου μηνα και μου ειπε οτι το δεμα επεστρεψε σε αυτον και μου ζητησε συγνωμη γιατι ηταν 100% δικο του λαθος το ειχε στειλει Γεωργια To GR το εκανε GE προφανως

Πριν 2 μηνες εστειλα δεμα Αμερικη στο τελωνειακο εγγραφο συμπληρωσα τι εχει μεσα το δεμα αλλα ξεχασα να βαλω την αξια...το δεμα στο Αμερικανικο τελωνειο δεν εγινε δεκτο και επιστραφηκε με την δικαιολογια '' δεν συμπληρωθηκαν σωστα ολα τα στοιχεια''

Σε ολες τις περιπτωσεις εφταιγε ο αποστολεας.

Η καραμελα τα ελτα φταινε δεν εχει λιωσει ακομη?2014 εχουμε.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko SKX399K
« Απάντηση #115 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 07:26:16 μμ »

Αυτοί θα βρουν inlay εγω γιατί; Inlay λες τον μηχανισμό του bezel ; αυτή η αναμονή όντως είναι πρόβλημα... :'( μπα δεν θέλω να ασχοληθώ και με ρολόγια...

inlay είναι το μαύρο δισκάκι ρε συ πάνω στο bezel  που αναγράφονται οι αριθμοί, καμμιά σχέση με το μηχανισμό !

nafokieS

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 08:30:42 μμ »
inlay είναι το μαύρο δισκάκι ρε συ πάνω στο bezel  που αναγράφονται οι αριθμοί, καμμιά σχέση με το μηχανισμό !

ok τεσπα δε το βιαζομαι δεν ειναι κατι που θα με αγχωσει... οταν με το καλο ερθει αλλαγη ολο με καινουργιο αυθεντικο και service και θα εχει ερθει και ο μπρασελες μεχρι τοτε και ολα καλα... 80 ... 80... τι να κανουμε...

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 08:39:44 μμ »
οι γνωστες που ξερουν αυτο ειναι president; πραγματικο η με μπανανα;

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 08:46:32 μμ »
Αν γυρισε πισω το φταιξιμο ειναι του αποστολεα 100%

Παραγγελια δικη μου πριν 10 μερες απο Αγγλια 300 ευρω με express αποστολη, ειδα απο το tracking οτι το δεμα πηγε Γερμανια ενημερωσα το μαγαζι οτι GR ειναι Ελλαδα και οχι Γερμανια, και μου ειπανε μην μασας man τα δεματα πολλες φορες ταξιδευουνε απο χωρα σε χωρα.
Μετα απο 2 μερες το δεμα γυρισε Αγγλια.

Παραγγελια απο ebay απο Αμερικανο πωλητη....το δεμα δεν ηρθε ποτε, το paypal μου εδωσε τα λεφτα πισω μετα απο 45 μερες
Ο πωλητης επικοινωνησε μαζι μου στο τελος του 2ου μηνα και μου ειπε οτι το δεμα επεστρεψε σε αυτον και μου ζητησε συγνωμη γιατι ηταν 100% δικο του λαθος το ειχε στειλει Γεωργια To GR το εκανε GE προφανως

Πριν 2 μηνες εστειλα δεμα Αμερικη στο τελωνειακο εγγραφο συμπληρωσα τι εχει μεσα το δεμα αλλα ξεχασα να βαλω την αξια...το δεμα στο Αμερικανικο τελωνειο δεν εγινε δεκτο και επιστραφηκε με την δικαιολογια '' δεν συμπληρωθηκαν σωστα ολα τα στοιχεια''

Σε ολες τις περιπτωσεις εφταιγε ο αποστολεας.

Η καραμελα τα ελτα φταινε δεν εχει λιωσει ακομη?2014 εχουμε.

Σωστός! :up:

Τα ελτα, συγκριτικά, λειτουργούν άψογα!
Ας διαβάσει κανείς τι γίνεται σε άλλες χώρες..

@ Δημήτρη (batman) σπαστικό αυτό που συνέβη με την παραγγελία σου.
Τουλάχιστον έχεις το 3570.50.00 της υπογραφής σου για παρηγοριά..
(τι θα γίνει; θα ανεβάσεις καμιά φωτό να πούμε "με γειά"; )

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko SKX399K
« Απάντηση #119 στις: Οκτώβριος 15, 2014, 09:16:30 μμ »
Το clasp δεν είναι president Δημήτρη

nafokieS