Αποστολέας Θέμα: Αγορά καινούργιου ρολογιού απο Κρήτη ή να περιμένω να ανέβω Αθήνα;  (Αναγνώστηκε 1039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Christopherzaha

  • Just Registered
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Καλησπέρα και από μένα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ρολόι μεχρι 1000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν εχω αγοράσει κάποιο με μπρασελέ αλλά δεν θα με χάλαγε η ιδέα αυτή, αν και το σκέφτομαι λιγο ως προς το βάρος. Απο μια έρευνα που έκανα κατέληξα μάλλον στο Longines Conquest GMT με την λευκή πλάκα.

Οι γνώμες που ακούω απο τον κύκλο μου ειναι ποικίλες, γιατι αλλου μου λενε όχι μπραςελέ, άλλοι ότι μπορώ να αγοράσω λουράκι και να το εναλλάσω με το μπρασελέ. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι, ή αν έχετε να προτείνετα κάτι αλλο.

Είδα επίσης ένα άλλο της Longines στα ίδια χρηματα σχεδόν, το οποίο όμως ήταν quartz χρονογράφος. (Θεωρω ότι εφόσον θα δωσω υα δρηματα αξίζει εννοείται ενα αυτόματο οπότε και το απέκλεισα.) και είδα επίσης ενα της Tissot κοντά στα 800 αυτόματο χρονογράφο. Και πάλι όμως νομίζω το πρωτο ειναι η καλύτερη επιλογή.

Εσείς τι λέτε, και επίσης: αξίζει να το αγοράσω από Κρητη όπου και διαμένω, ή να περιμενω που θα ανεβω Αθήνα για να δω μήπως βρω καλύτερες τιμές στο ιδιο ρολόι, ή ακόμη και μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτο το εύρος τιμών. Και κατι τελευταίο:  θα αξιζε η αγορά ενός μεταχειρισμένου μεγαλύτερης αξιας που θα το παρω σε αυτα τα χρηματα;

Ευχαριστώ και συγγνώμη εαν κούρασα.

Χριστόφορος Ζ.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

  • Tourbillion
  • Μηνύματα: 8550
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
στα 1000€ η longines που κοιτας ειναι ποιοτικοτατη... προχωρα! αλλιως μετα κοιτα tissot hamilton seiko... εδω ειμαστε παλι...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος chris5

  • Tourbillion
  • Μηνύματα: 7046
    • Προφίλ
Να ανεβεις Αθηνα αν θελεις καινουριο γιατι θα το παρεις απο την αρχικη τιμη του, τουλαχιστον 25% φτηνοτερα.Μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση,ναι αξιζει να το παρεις.Ειδικα απο εδω απο καποιο παιδι μεσα απο το φορουμ. Καλωσορισες στο φορουμ και καλα ποσταρισματα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Christopherzaha

  • Just Registered
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Αγορά καινούργιου ρολογιού απο Κρήτη ή να περιμένω να ανέβω Αθήνα;
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 29, 2014, 08:03:51 μμ »
(y) Tissot εχω το V8 (ενα παλιο μοντέλο της). Hamilton εχω το jazzmaster quartz chrono. Ελεγα να πάω Longines για τν ποιοτητα και διαχρονικότητα.. Μεταχειρισμένα ρε παιδιά απο που λετε;

Αποσυνδεδεμένος timeseeker

  • 38mm case
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Πολύ καλο το Longines Conquest GMT, αλλα μου την σπάει ότι είναι αδιάβροχο μονο έως τα 50 μετρα ενώ παλιότερα ήταν στα 300
Αλέξανδρος