0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ηθελες καιρο νομιζω..Καλοριζικο να ειναι με υγεια και μακαρι ολοι να καναμε τετοια unboxing!
Γιάννη είναι πανέμορφο!!!!! Μόνο καλές ώρες να δείχνει!Γιώργο παρουσίαση φοβερή!!!!! Εύχομαι να επαναληφθούν σύντομα τέτοια γεγονότα στα μέρη σου!Να πω ότι δεν ζηλεύω θα ήταν ψέμα!!!!!!!!Θα πω όμως σίγουρα πως μακάρι να ήμουν παρών!!!!!!!!!!!!!!Sent from my iPad using Tapatalk HD
Απολαυστικό ρολόι και παρουσίαση.Καλοφόρετο!
Γιάννη το ρολόι είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Να είσαι πάντα καλά και να εκπληρώνεις όπως επιθυμείς τους πόθους σου. Καλοφόρετο Θέλουμε κάποια στιγμή ένα εκτενέστερο φωτορεπορτάζ του Breguet.Γιώργο μοναδική η παρουσίαση. Είσαι πρώτος. Όταν πάρω κι εγώ το πιο high ρολόι μου θα έρθω στην Κέρκυρα να μου το παρουσιάσεις εσύ
φοβερη παρουσιαση....... καταπληκτικο το ρολοι....... Καλοφορετο με υγεια πανω απο ολα......
Παιδες τα καλυτερα και απο μενα!! φοβερες φωτογραφιες!! μπραβο σας!!
Kαλορίζικο και καλοφόρετο και από μένα με υγεία πάνω απ όλα!!!
Γιάννηκαλοφόρετο Πάντα καλές ώρες να δείχνει. Το ρολόι είναι πολύ ωραίο και το unboxing αν και βασανιστικό, πολύ απολαυστικό ;-)Πόντιεευχαριστουμε για την παρουσίασηΝα στε πάντα καλά και να χαίρεστε τα ρολόγια σαςStrifteros
Θεϊκή παρουσίαση από τον απίστευτο πάντα Γιώργο και εννοείται και το ρολόι κομψοτέχνημα.!!!Καλοφόρετο να είναι με υγεία.!!!
Μπράβο ρε παιδιάΠάντα τέτοιαΚαλοφόρετο το πολύ ιδιαίτερο brequet
Αλλα κολπα λεμε...Γιαννη πολυ ομορφο. Να το χαρεις με υγεια φιλαρακι. Να εισαι γερος να εκπληρωνεις στοχους ονειρα!!!Γιωρικα ρισπεκτ για ακομα μια φορα για τον γραπτο σου λογο και την ολη παρουσιαση. Εισαι μοναδικοεκπληκτικοφανταστικομερακλοτσιφτης.Να εισαι γερος να μοιραζεις χαμογελα και να μας φτιαχνεις τη μερα!!!Φιλικα Γιωργος
To ρολόι απλά πανέμορφο, καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Η δε παρουσίαση??? Για όσκαρ!Απολαυστικό ρολόι με τέλεια παρουσίαση, άψογος συνδυασμός.Παναγιώτης
Καταπληκτικό ρολόι, μαγική παρουσίαση. Να το χαίρεσαι Γιάννη, και εις αλλά με υγεία.Γιωργη
Πολυ δυνατη πενα, στην προκειμενη περιπτωση πληκτρολογιο, οπως παντα ο Γιωρικας.Καταπληκτικη η παρουσιαση, μοναδικο το συναπαντημα.Παντα τετοια παιδια.Καλοφορετο το ρολογι.Sent from my LG G2 using tapatalk