Αποστολέας Θέμα: Steinhart Ocean Vintage Military  (Αναγνώστηκε 2531 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Steinhart Ocean Vintage Military
« στις: Ιούλιος 23, 2014, 02:29:33 μμ »
Παιδες καλησπερα και απο μενα θα ηθελα την βοηθεια σας! Μονο και μονο επειδη δεν εχω δει απο κοντα ρολοι της συγκεκριμενης εταιριας... λοιπον θα ηθελα ενα καθημερινο ρολοι στυλ vintage καταδυτικο παντα το ιδανικο για μενα θα ηταν το tudor black bay το κοκκινο οχι το μπλε αλλα ειναι λιγο νωρις για αυτον τον στοχο... οποτε μεχρι να μαζεψω τα λεφτα ειπα να σκοτωσω μερικα απο τα χρηματα απο τον στοχο  για καποιο αλλο ρολοι... τα 350€ που ζηταει η εταιρια ειναι ταβανι φυσικα για μενα δεν θελω να απομακρυνομαι πολυ απο τον στοχο μου οποτε οχι παραπανω χρηματα διαθεσιμα... εχω λετε αλλες αξιολογες επιλογες vintage diver; τι λετε για το συγκεκριμενο αξιζει; ολα τα review που εχω διαβασει το θεωρουν υπερβολικα τιμιο και καλο για τα λεφτα που ζηταει... ειναι και ολοιδιο ενος ρολογιου με τεραστια ιστορια... του rolex 5517 που μου αρεσει σαν σχεδιο... το λεω γιατι μερικους τους ενοχλει που δεν εχει ημερομηνια εμενα οχι... μιλησα και με μερικα μελοι απο το wus και ολοι μου ειπαν τα καλυτερα αρα ειναι σχεδον ετοιμος να κανω το βημα... απο εσας θελω αν καποιος εχει ρολοι της ιδιας εταιριας να μου πει εντυπωσεις... και φυσικα αμα εχω αλλες επιλογες στα ιδια χρηματα  οχι πιο πανω... αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα και αν τυχον εχω μερικα λαθοι στο κειμενο ειμαι στη δουλεια και στα μουλοχτα το γραφω αλλα καιγομαι για καινουργιο ρολογακι (αρρωστος...) δε μπορω να περιμενω μεχρι τα Χριστουγγενα...  α ξεχασα ειμαι 26χρ οποτε προσοχη στα vintage diver που θα προτεινετε :P :P

παραθετω ενα review http://wornandwound.com/2012/03/21/review-steinhart-ocean-vintage-military/
παραθετω την μικρη μου συλλογη με σειρα αγορας και για να πω οτι δεν θελω αλλο seiko εκτος αμα με 350€ μπορω να εχω το ΜΜ300 :P

1. Seiko SNZG15J1
2. Vostok Amphibia 710634
3. Seiko SRP309J1
4. Omega Speedmaster Moonwatch 35705000

*και ας ελπισω το επομενο ρολοι μου να ειναι το tudor black bay...

Φιλικά
Δημητρης
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Steinhart Ocean Vintage Military
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 23, 2014, 02:58:16 μμ »
Το steinhart το είχε σόγουρα ο Στράτος ο spacer. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμη ή το πούλησε.
Όταν το είχα δει μου είχε φανεί πολύ ποιοτικό και με υψηλό value for money ρολόι.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 23, 2014, 03:16:21 μμ »
ok ευχαριστω koubilaihan... ολο και πλησιαζω πιο κοντα στο deal... :P φυσικα θα περιμενω και αλλες γνωμες μεχρι το βραδυ... και αυριο πρωι πρωι μαλλον θα την κανω... αν δεν υπαρχει αλλο ρολοι ανταγωνιστης ωστε να με μπερδεψει :P

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 23, 2014, 03:24:17 μμ »
παρτο οσο ειναι διαθεσιμο γιατι θα γινει παλι sold out

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 23, 2014, 04:15:07 μμ »
seamasterchrono εισαι ο 5 η 6 που μου το λεει...  ???

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 23, 2014, 04:36:26 μμ »
εαν το παρεις και δεν σου αρεσει το κανεις τραμπα ευκολα με εμενα η καποιον αλλο

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 23, 2014, 06:07:32 μμ »
Για τα χρήματά του το OVM αξίζει και με το παραπάνω.

Είναι ποιοτικό και καλοφτιαγμένο.

Μία πιθανότητα μικρού 'ελαττώματος' είναι να σου πέσει κάποιο που δεν κεντράρει το κεντρικό σημείο της στεφάνης με το 12 του dial (μιλάμε για ελάχιστη απόκλιση, όπως φαίνεται και στις φωτό του δείγματος στο review που παραθέτεις).
Οπωσδήποτε, δεν πρόκειται για κάτι που θα μπορούσε να αποτρέψει από την αγορά του ρολογιού, αλλά ας το έχεις υπόψη.

Αν σου αρέσουν τα μαύρα ρολόγια, δες και αυτό, που σπάει την εντύπωση του homage που χαρακτηρίζει ως ένα βαθμό το OVM: http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-BLACK-DLC,259.html

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 23, 2014, 07:48:25 μμ »
εαν το παρεις και δεν σου αρεσει το κανεις τραμπα ευκολα με εμενα η καποιον αλλο

Αυτο να λεγεται... :)

Για τα χρήματά του το OVM αξίζει και με το παραπάνω.

Είναι ποιοτικό και καλοφτιαγμένο.

Μία πιθανότητα μικρού 'ελαττώματος' είναι να σου πέσει κάποιο που δεν κεντράρει το κεντρικό σημείο της στεφάνης με το 12 του dial (μιλάμε για ελάχιστη απόκλιση, όπως φαίνεται και στις φωτό του δείγματος στο review που παραθέτεις).
Οπωσδήποτε, δεν πρόκειται για κάτι που θα μπορούσε να αποτρέψει από την αγορά του ρολογιού, αλλά ας το έχεις υπόψη.

Αν σου αρέσουν τα μαύρα ρολόγια, δες και αυτό, που σπάει την εντύπωση του homage που χαρακτηρίζει ως ένα βαθμό το OVM: http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-BLACK-DLC,259.html

Σε ευχαριστω για αυτο το tip svl ειλικρινα δε το προσεξα καθολου... γι αυτο η αγορα θα γινει κατευθειαν απο το official site και οχι απο εμπορο οπως ο gnomon παρολο που το εχει 20 με 30 ευρω φτηνοτερο για οτιδηποτε χρειαστει να μιλησω κατευθειαν με τον ιδιο... ετσι ωστε να γινει αμεση αντικατασταση αν χρειαστει! Ευχαριστω! το μαυρο δε μου πολυ αρεσει να σου πω ειλικρινα και γενικα αν θα παρω ρολοι με "μερσεντες" δεικτη θα ειναι μονο το αυθεντικο rolex sub... απλα ακομα ειναι νωρις για τετοιο ονειρο :) ηδη εκανα ενα τεραστιο βημα για μενα με την αγορα ενος omega... :) αλλα ευτυχως που ανοιξα το θεμα πριν την αγορα του... ωστε να εχω καλυτερη ενημερωση!