0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στο μπλε ειναι όμορφο
Διαθέσιμο μόνο από μπουτίκ τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα,δε ξέρω σίγουρα αν άλλαξε αυτό,άρα και χωρίς έκπτωση όπως τα αλλα δυο χρώματα.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Εσπειρες ανέμους Χαρίλαε...
Το ξέρω Βίκτωρα!!!!!Κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο αλλά και σε αυτό το forum πρέπει να δούμε και να πούμε τα πράγματα με το ονομά τους και να τους αποδόσουμε την αξία που τους αρμόζει!!!!
Συγνώμη αλλα την ΑΡ για ποιο λόγο δεν την έχεις στην τριάδα?Εγω ειχα VC έχει απιστευτη ποιότητα κατασκευής αλλα και η AP σαν φινιρισμα και ποιότητα είναι απίστευτη Εμένα η δική μου τριάδα θα περιελάμβανε 1.JLC2.breguet 3.pp-ap και ίσως VC αλλα όχι την σειρά overseas
Συμφωνω άπολυτα!!!!Την αξια που τους αρμοζει ομως,οχι αυτη που εχουμε εμεις στο δικο μας το μυαλο!!!Και δυστυχως εκει ειναι η δυσκολια για ολους μας ,my friend! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Και βέβαια η αξία αντικατοπτρίζεται σε βάθος χρόνου αλλά και συνέχειας και συνέπειας στην ΥΩ.Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα μάρκετινγκ, μόδας και προσωπικής οπτικής!
Λόγω ιστορικότητας αλλά και προσφοράς συνολικά στην ΥΩ.Για εμένα δεν μετράνε φινίρισμα και εμφάνιση τόσο όσο ποιότητα κατασκευής αλλά κυριότερα μηχανής και αξιοπιστίας σε ΒΑΘΟΣ χρόνου!
την οποια προσωπικη οπτικη,την χρησιμοποιουμε ολοι μας
Ακριβώς Σπύρο η προσωπική οπτική δεν μπορεί να συγκριθεί με την εις βάθος χρόνου συνέχεια και συνέπεια στην ΥΩ.Και αυτό είναι μέγεθος που χτίζεται με τα χρόνια και με τις επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.