Παιδιά καλησπέρα,
Χαίρομαι που μετά απο αρκετά χρόνια γράφω στο mywatch.gr! Παλιότερα είχα γράψει αναζήτώντας γνώμες για αγορά "καλού" ρολογιού. Τελικά αγόρασα ένα Rolex GMT Master 2, το ceramic, απλό ατσάλι (όχι το two-tone ή το χρυσό). Όλα καλά εδώ και 4 χρόνια με το Rolex (αν και τα έβγαλε 1-2 θεματάκια που δεν είναι της παρούσης...). Το θέμα είναι το εξής: με ανχώνει λίγο το Rolex σε καθημερινή βάση, και κυρίως τώρα που είναι καλοκαίρι και θέλω ένα ρολόι για "κακομεταχείριση". Δηλαδή για παραλία, διακοπές, κλπ, κλπ και η αλήθεια είναι οτι το GMT το λυπάμαι λίγο... Θέλω ένα φτηνό diver, χωρίς να δώσω παραπάνω απο 200-300 ευρώ.
Το πρόβλημα είναι οτι λατρεύω τόσο πολύ το κλασσικό look των Rolex, που θέλω κάτι πολύ παρόμοιο. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα των replicas οπότε κοιτάω κάτι σε "homage" άλλά με τη δική του ταυτότητα.
Το μάτι μου έπεσε στα pro diver της Invicta και διάβασα διάσπαρτα καλά σχόλια...
Συγκεκριμένα έχω σταμπάρει το 8962 αλλά και το ακόλουθo:
http://www.e-men.gr/invicta-automatic-pro-diver-9403-c_66-p_2758Το τελευταίο με χαλάει λίγο που έχει το "omega style' bezel αλλά με πεθαίνει ο συνδυασμός μαύρο-κόκκινο (τεράστιο απωθημένο απο το παλιό GMT Master...).
Για πείτε γνώμες! Επίσης είδα και τα Steinhart (αν και λίγο πιο ακριβά και δεν ξέρω αν θα ήθελα να δώσω κοντά στο 400αρι). Για πείτε και για τα Steinhart σε σχέση με Invicta, η οποιαδήποτε άλλη μάρκα την οποία ενδεχομένως αγνοώ. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό:πού μπορώ να βρώ τις μάρκες αυτές στην Αθήνα, γιατί άλλο το internet, άλλο το να τα δοκιμάσεις απο κοντά!
Σας ευχαριστώ θερμά