Αποστολέας Θέμα: AP και αλλα..  (Αναγνώστηκε 2203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
AP και αλλα..
« στις: Ιούλιος 09, 2008, 05:25:47 μμ »
Μα το μαρκετιγκ ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την ωρολογοποιια.Βλεπε τι γινεται στην F1,στο τεννις,στην ιππασια,ακομη και σε στιβο,ποδοσφαιρο,η Breitling πχ. μας τα χει πρηξει με τα ρολογια για πιλοτους και καλα-λες και τα καταφερνει καλυτερα πλεον σ αυτο τον τομεα απο ενα Citizen Skyhawk(για να μη παρεξηγηθω,εχω και το μεν και το δε) και ποσα αλλα παραδειγματα.Ολα αυτα δεν ειναι κακα,ετσι δουλευει η αγορα,ειναι κακα μονο για την τσεπη μας,γιατι ο καταναλωτης θα πληρωσει στο τελος τα εξοδα του μαρκετιγκ... :(

γι'αυτό χτύπα ένα ROYAL OAK της ΑP  να τα βλέπεις όλα από διαφορετική σκοπιά,καλώς ή κακώς αρέσει ή δεν αρέσει ήταν το 1ο ΑΤΣΑΛΙΝΟ ρολόι από εταιρία υψηλής Ωρολογοποιίας,κανείς δεν πρόκειται να σου πει τίποτα ειδικά το απλό automatic με το in-house caliber με 6 χιλιάρικα κάνεις την δουλειά σου (τα έχει ΟΛΑ αδιάβροχο,open back,all time classic παίρνει και λουράκι άμα το βαρεθείς )κι άσε εμάς να φοράμε τα "κατσαρολάκια"μας, όπως και να το κάνουμε ειδικά στο εξωτερικό η AP μετράει! και μετράει πολύ το RO kai φυσικά το κατσαρολάκι τους το RO Off Shore,oi πρωτοπορείες-κινησεις μετράνε και θα μετρούν πάντα και σε σύγκριση με το overseas της V.C. απλά δεν υπάρχει σύγκριση(λεπτομέριες όποιος θέλει με πμ και εφόσον ξέρει και ενδιαφέρεται πραγματικά να "μάθει").Είχα όπως γνωρίζεται ορισμένοι το ROYAL OAK CHRONO για 2 έτη,δεν το κρύβω ότι ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ πραγματικά ,άλλου επιπέδου ρολόι σε κάθε τομέα!φινίρισμα,χειροποίητη εργασία,ΟΝΟΜΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ,όπως λένε και τα Αμερικανάκια.............εταιρία για "connoisseurs"(ψαγμένους ,για γνώστες) "We will always remain a brand for a small circle of connoisseurs".....................άχχχχχχχχχ    τί αγάπες θυμήθηκα πάλι,ΟΤΑΝ θα έρθει η ώρα θα "χτυπήσω" πάλι ένα AP να τελειώνει η υπόθεση "ρολόι",πάντα είχα κάποια υψηλά στανταρτς τα οποία τώρα τελευταία τα έχω "ψιλοπαραμελήσει" με τα "ρολεξόκατσαρολάκια" μου ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 10, 2009, 01:12:13 μμ από konakis »
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
AP και αλλα..
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 09, 2008, 05:32:26 μμ »
άχχχχχχχχχ    τί αγάπες θυμήθηκα πάλι,ΟΤΑΝ θα έρθει η ώρα θα "χτυπήσω" πάλι ένα AP na τελειώνει η υπόθεση "ρολόι",πάντα είχα κάποια υψηλά στανταρτς τα οποία τώρα τελευταία τα έχω "ψιλοπαραμελήσει" με τα "ρολεξόκατσαρολάκια" μου ;D

Ωπα konakis,μη μας το αλλαζεις παλι,σταθεροποιησου καπου παιδακι μου :lol:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 09, 2008, 10:07:28 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: space automatic watches 1-2-3
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 09, 2008, 05:57:21 μμ »
Ωπα konakis,μη μας το αλλαζεις παλι,σταθεροποιησου καπου παιδακι μου :lol:

έτσι είναι αυτά.........μία έτσι μία αλλιώς,είναι αγάπες περίεργες αυτές,όταν τα'χεις "βαρεθεί" όλα γύρω σου προτιμάς κάτι πραγματικά γουστόζικο που να τα συνδυάζει όσο το δυνατόν καλύτερα ΟΛΑ, του χρόνου μπορεί να λέω κι άλλα που ξέρεις;  :D είδωμεν ποτέ μην λές ποτέ!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 09, 2008, 07:22:42 μμ »
έτσι είναι αυτά.........μία έτσι μία αλλιώς,είναι αγάπες περίεργες αυτές,όταν τα'χεις "βαρεθεί" όλα γύρω σου προτιμάς κάτι πραγματικά γουστόζικο που να τα συνδυάζει όσο το δυνατόν καλύτερα ΟΛΑ, του χρόνου μπορεί να λέω κι άλλα που ξέρεις;  :D είδωμεν ποτέ μην λές ποτέ!

Σωστη και ακομπλεξαριστη κυριως αποψη,ετσι μπορεις να εχεις σφαιρικη και αντικειμενικη αποψη γυρω απ το θεμα ρολοι. :up:

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 09, 2008, 07:46:04 μμ »
ακριβώς τα "μουλαρώματα" δεν οδηγούν σε σφαιρικές αντιλήψεις παρά μόνον σε δένουν με τις προκαταλήψεις  :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 09, 2008, 09:55:40 μμ »
off topic >:(

εκανα νεο θεμα,διαλεξτε τον τιτλο ,ο γιωργος εχει το πρωτο ποστ.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: AP και αλλα..
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 10, 2008, 06:42:52 πμ »
off topic >:(

....
Σπάνιο φαινόμενο ... ;D

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 11, 2008, 06:44:50 πμ »
γι'αυτό χτύπα ένα ROYAL OAK της ΑP  να τα βλέπεις όλα από διαφορετική σκοπιά,καλώς ή κακώς αρέσει ή δεν αρέσει ήταν το 1ο ΑΤΣΑΛΙΝΟ ρολόι από εταιρία υψηλής Ωρολογοποιίας,κανείς δεν πρόκειται να σου πει τίποτα ειδικά το απλό automatic με το in-house caliber με 6 χιλιάρικα κάνεις την δουλειά σου (τα έχει ΟΛΑ αδιάβροχο,open back,all time classic παίρνει και λουράκι άμα το βαρεθείς )κι άσε εμάς να φοράμε τα "κατσαρολάκια"μας, όπως και να το κάνουμε ειδικά στο εξωτερικό η AP μετράει! και μετράει πολύ το RO kai φυσικά το κατσαρολάκι τους το RO Off Shore,oi πρωτοπορείες-κινησεις μετράνε και θα μετρούν πάντα και σε σύγκριση με το overseas της V.C. απλά δεν υπάρχει σύγκριση(λεπτομέριες όποιος θέλει με πμ και εφόσον ξέρει και ενδιαφέρεται πραγματικά να "μάθει").Είχα όπως γνωρίζεται ορισμένοι το ROYAL OAK CHRONO για 2 έτη,δεν το κρύβω ότι ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ πραγματικά ,άλλου επιπέδου ρολόι σε κάθε τομέα!φινίρισμα,χειροπείητη εργασία,ΟΝΟΜΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ,όπως λένε και τα Αμερικανάκια.............εταιρία για "connoisseurs"(ψαγμένους ,για γνώστες) "We will always remain a brand for a small circle of connoisseurs".....................άχχχχχχχχχ    τί αγάπες θυμήθηκα πάλι,ΟΤΑΝ θα έρθει η ώρα θα "χτυπήσω" πάλι ένα AP na τελειώνει η υπόθεση "ρολόι",πάντα είχα κάποια υψηλά στανταρτς τα οποία τώρα τελευταία τα έχω "ψιλοπαραμελήσει" με τα "ρολεξόκατσαρολάκια" μου ;D

καλημερα φιλε γιωργο.
εγω αρχισα να μαζευω τις παλιες μου αγαπες!!! σειρα σου ........!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 11, 2008, 08:34:25 πμ »
δημητράκη φαίνεται ότι παίζεις με την "κάψα" μου,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ  =D>  :-* να'σαι καλά και να τα χαίρεσαι!
konakis.