Αποστολέας Θέμα: G-Shock  (Αναγνώστηκε 326228 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: G-Shock
« Απάντηση #900 στις: Φεβρουάριος 25, 2017, 02:21:09 μμ »
Είναι η κεντρική αντιπροσωπεία, ή ένα κατάστημα ;
Η κεντρική αντιπροσωπεία!!!!!!
Με φυσικο κατάστημα στην πρόσοψη!!!!
Και το service στην πίσω είσοδο του ισογείου!!!!!!!!
Στην πλαινή είσοδο είναι οι άλλες υπηρεσίες της εταιρίας!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Φεβρουάριος 25, 2017, 08:16:39 μμ »
Ευχαριστώ :)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Φεβρουάριος 25, 2017, 08:19:23 μμ »

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά, αλλά... πολύ ''πλαστικό'' για την κατηγορία και την τιμή του. Θα μπορούσε να διαθέτει λίγο μέταλλο στην ''πρόσοψη'' όπως και άλλα G και μάλιστα φθηνότερα.

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Μάρτιος 13, 2017, 11:19:42 μμ »
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κατάστημα στο εξωτερικο η στην Ελλάδα για αγορά gw-9400;

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Μάρτιος 14, 2017, 12:44:48 πμ »
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κατάστημα στο εξωτερικο η στην Ελλάδα για αγορά gw-9400;

Αφοβα από το παρακάτω link (η και μέσα από το site τους επιλέγοντας απλό ταχυδρομείο), η καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο την παρούσα... ;)

http://www.ebay.com/itm/Casio-Rangeman-G-Shock-Triple-Sensor-Atomic-GW-9400-1-Mens-Watch-/272574528221?hash=item3f76b53add:g:dIoAAOSwuhhXVTbJ
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Μάρτιος 14, 2017, 08:12:25 πμ »
Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω !!

Αποσυνδεδεμένος KostasB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Μάρτιος 17, 2017, 05:50:12 μμ »
Αφοβα από το παρακάτω link (η και μέσα από το site τους επιλέγοντας απλό ταχυδρομείο), η καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο την παρούσα... ;)

[url]http://www.ebay.com/itm/Casio-Rangeman-G-Shock-Triple-Sensor-Atomic-GW-9400-1-Mens-Watch-/272574528221?hash=item3f76b53add:g:dIoAAOSwuhhXVTbJ[/url]

άλλος καημός από εδώ...<3

Cupra73 ή όποιος άλλος μπορεί να ξέρει, για μεταλλικά keepers έχεις καμιά πρόταση;

(για τα bull bars που λέγαμε, η αντιπροσωπεία δεν τα διαθέτει ξεχωριστά ως ανταλλακτικά)

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Μάρτιος 17, 2017, 08:48:00 μμ »
άλλος καημός από εδώ...<3

Cupra73 ή όποιος άλλος μπορεί να ξέρει, για μεταλλικά keepers έχεις καμιά πρόταση;

(για τα bull bars που λέγαμε, η αντιπροσωπεία δεν τα διαθέτει ξεχωριστά ως ανταλλακτικά)

Έχει στο ebay Κώστα....όπως και σε πολλά ξένα site, από όποιο έχει pay pal ψώνισε άφοβα.
''Γιώργος''

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Μάρτιος 24, 2017, 01:32:39 μμ »
Μερικές φωτογραφίες από τα "δίδυμα" μου!!!!!
Το ένα με καινούργια πλαστικά (όπως ακριβώς στα 80's!!!!!!!!!!!). Το άλλο με πλαστικό από το νεότερο μοντέλο αλλά και λουράκι από Jay & Kas!!!!!!!!

Και τα δύο με ατσάλινη κάσα και βιδωτό καπάκι! Με την θρυλική καλίμπρα 901!!!!!!!!!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Απρίλιος 24, 2017, 02:56:31 μμ »
Ξέρει κανένας πως λειτουργεί η φόρτιση με τον ήλιο?
Παρέλαβα ένα rangeman και η ένδειξη της
 Μπαταρίας ήταν στο medium , μετά από κάποια ώρα στον ήλιο πήγε στο  high αλλά δεν το κρατάει μετα από λιγο εκτός ηλίου ξανά πέφτει, αρκεί πολύ λίγο μετά να ξανά εκτεθεί
Και να ανέβει πολυ γρήγορα.
Αυτό που με μπερδεύει είναι γιατί πέφτει αφού υποτίθεται μετά από το high κρατάει 7 μήνες χωρίς ήλιο.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #910 στις: Απρίλιος 24, 2017, 04:57:21 μμ »
Ξέρει κανένας πως λειτουργεί η φόρτιση με τον ήλιο?
Παρέλαβα ένα rangeman και η ένδειξη της
 Μπαταρίας ήταν στο medium , μετά από κάποια ώρα στον ήλιο πήγε στο  high αλλά δεν το κρατάει μετα από λιγο εκτός ηλίου ξανά πέφτει, αρκεί πολύ λίγο μετά να ξανά εκτεθεί
Και να ανέβει πολυ γρήγορα.
Αυτό που με μπερδεύει είναι γιατί πέφτει αφού υποτίθεται μετά από το high κρατάει 7 μήνες χωρίς ήλιο.

Φίλτατε ας σου δείχνει γεμάτο στιγμιαία, δεν είναι όμως και γιαυτό πέφτει και είναι φυσιολογικότατο (είναι στην αρχή του γεμάτου...αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) και για να πάρεις πλήρη φόρτιση θέλει ΠΟΛΛΕΣ ωρες την πρώτη φορά σε καλό φως, ημερήσιο (όχι λαμπας)...φόρεσέ το για κάμποσες ηλιόλουστες ημέρες στο χέρι σου η άσε το σε παράθυρο για τουλαχιστον 5 ωρες (για 4 συνεχόμενες ημέρες), από εκεί και μετά και εφόσον εχεις ενεργοποιημένο και το power save mode (που σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο απόλυτο σκοτάδι η οθόνη θα κλείσει) θα έχεις αυτονομία η οποία είναι πάνω από 12 μήνες στο σκοτάδι στην πράξη και όχι μόνον 7.

Αν και τώρα λόγω ανοιξης και στα πρόθυρα καλοκαιριού (λόγω μεγαλύτερης ηλιοφάνειας) φορώντας το έξω τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα, σταδιακά θα φουλάρει (πιο αργά αλλά θα φουλάρει) και θα ειναι μόνιμα στο high.

Από εκεί και πέρα καλό θα είναι μιας και μιλάμε για μπαταρία λιθίου να την διατηρείς όσο μπορείς πιο πλήρως φορτισμένη, δηλαδή αν το ρολόι σου προτίθεται να το τρώει αρκετά το συρτάρι μην αμελείς τουλάχιστον 2 φορές το μήνα να το αφήνεις δίπλα στο παράθυρο μια ολόκληρη μέρα για να ξαναπαίρνει τα πάνω του.

Όχι σε παρπρίζ κλειστού αυτοκινήτου (λόγω αυξημένων θερμοκρασιών) και όχι πάνω από 4 με 5 ώρες πίσω από το παράθυρο τώρα το καλοκαίρι για να μην κάνεις ζημιά στην οθόνη...τα ρολόγια αυτα κανονικά είναι φτιαγμένα για να φορτίζουν σε χέρι το οποίο κινείται και δεν είναι σταθερό προς την πηγή του φωτός για πολύ ώρα, το χειμώνα που ο ήλιος είναι υπο γωνία και παίζει και συννεφιά δεν εχεις θέμα, από εδώ και πέρα όμως λίγο προσοχή.
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: Απρίλιος 24, 2017, 06:03:18 μμ »
Με κάλυψες πλήρως με τις οδηγίες σου.
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #912 στις: Μάιος 10, 2017, 11:48:04 μμ »

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #913 στις: Μάιος 10, 2017, 11:50:13 μμ »
Ποσο αδικο να μη φερνει η αντιπροσωπεια τα baby g! Παρα ελαχιστα αναλογικα μοντελα

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #914 στις: Μάιος 11, 2017, 12:05:56 πμ »
Ποσο αδικο να μη φερνει η αντιπροσωπεια τα baby g! Παρα ελαχιστα αναλογικα μοντελα

Δε πειράζει το μεγάλο ρολόι σε μικρό καρπό ειδικά σε κοπέλα αρέσει!! Δες τα οοζοο όποτε αν σ'αρέσει κανένα βουρ απλά για μένα αν έχει και χρώμα θα είναι πιο αρμονικό στο χέρι σου!

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #915 στις: Μάιος 11, 2017, 10:01:15 πμ »
Τι σχεση εχει βρε το οozoo μ αυτα; εχω ενα παντως με μαυρη κασα και πρασινο λουρακι, δωρο πριν λιγα χρονια.

Τα gshock δε μου καθονται καθολου καλα στο χερι με τα default λουρια :(

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: Μάιος 11, 2017, 10:14:04 πμ »
Υπάρχουν και end links για G-Shock που σου επιτρέπουν να τους φοράς ιμάντες!
Δες πχ το δικό μου vintage δίπλα δίπλα με το (άλλο!!!) δικό μου vintage με το OEM λουράκι:

Και μια φορεμένο να δεις και πως κάθεται:

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #917 στις: Μάιος 11, 2017, 10:18:37 πμ »
Χαριλαε υπαρχουν για ολα τα μοντελα end links;

• Tourbillion
    • Προφίλ
G-Shock
« Απάντηση #918 στις: Μάιος 11, 2017, 10:48:07 πμ »
Δεν έχω ψάξει Άρη για άλλο μοντέλο μιας και αυτά μόνο είχα (και έχω!!!) αλλά νομίζω πως υπάρχουν για πολλά δημοφιλή μοντέλα G-Shock ακόμα!
Θα κοιτάξω και θα επανέλθω.

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: Μάιος 11, 2017, 10:54:33 πμ »
Ευχαριστω για την απαντηση Χαριλαε.