Αποστολέας Θέμα: G-Shock  (Αναγνώστηκε 326073 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: G-Shock
« Απάντηση #700 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 08:34:03 μμ »
Δεν ειναι ροζ ...φούξια ειναι δεν πιστεύω να σε πειράζει ; Λολολολ

Sent from my iPhone using Tapatalk

όχι ρε..θα το φορέσω!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 10:01:34 μμ »
Νεα σειρά ......τρέξτε οποίος προλάβει ..!!!!! Θα γίνουν ανάρπαστα !!!

Έλεος !!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόνο το αριστερό είναι casio.....τα άλλα είναι φάσιον κινεζιές (wize & ope) που μιμούνται τις βιντατζ επανεκδόσεις f91 της casio. ;)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος KostasB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Νοέμβριος 22, 2015, 11:52:41 πμ »
Μετά την επιτυχία της αναστήλωσης του 5900, πήραν σειρά αυτά

6000 και 6900
https://www.dropbox.com/s/2pmd4qi8w8u1lc6/20151109_130751.jpg?dl=0

τα καθάρισα και περιμένω τα "κουστούμια" τους

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Νοέμβριος 27, 2015, 07:39:24 μμ »
Συντροφοι κάμια πηγή για λουριά ποιοτικές μαϊμούδες έχουμε ? Προς το παρόν έχω βάλει ίμαντα με κάτι ανταπτορές αλλά δεν περπατάει η φάση και θέλω να γυρίσω σε λουράκι αλλά τα 16-18 μου κάθονται κάμποσα για αλλαγή λουριου κάθε 12-18 το πολύ μήνες .  Έχω και το Gw 9200 riseman που δεν έχει τον κλασσικό πύρο αλλά χρησιμοποιεί βίδες και δεν ξέρω αν διαφέρει με τα υπόλοιπα .

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Νοέμβριος 27, 2015, 09:15:10 μμ »
Συντροφοι κάμια πηγή για λουριά ποιοτικές μαϊμούδες έχουμε ? Προς το παρόν έχω βάλει ίμαντα με κάτι ανταπτορές αλλά δεν περπατάει η φάση και θέλω να γυρίσω σε λουράκι αλλά τα 16-18 μου κάθονται κάμποσα για αλλαγή λουριου κάθε 12-18 το πολύ μήνες .  Έχω και το Gw 9200 riseman που δεν έχει τον κλασσικό πύρο αλλά χρησιμοποιεί βίδες και δεν ξέρω αν διαφέρει με τα υπόλοιπα .

Καλησπέρα, δυστυχώς σε aftermarket δεν θα βρεις κάτι να ταιριάζει στο συγκεκριμένο ρολόι μιας και η διάσταση του λουριού στο μέρος που εφάπτεται με την κάσα είναι 16mm (φώτο από κάτω), μόνο αν πάρεις κάποιο άλλο καουτσούκ και το ''σφάξεις'' επιμελώς στο σημείο που κουμπώνει στα lugs θα ταιριάξει σαν μέγεθος αλλά δεν θα δένει αισθητικά με το υπόλοιπο ρολόι (κυρίως βλέπoντάς το από μπροστά) πράγμα το οποίο θα σε χαλάσει απίστευτα.....άσε που οι συγκεκριμένες βιδωτές μπαρέτες θέλουν πολύ καλή εξάσκηση στην αφαίρεσή τους μιας και πολύ εύκολα μπορεί να τραυματίσεις κάσα ρολογιού και χάραξη μπαρετών εκεί που μπαίνουν τα κατσαβίδια (θέλει 2 κατσαβίδια, ένα για κόντρα από την μια μεριά και άλλο ένα για ξεβίδωμα από την άλλη), οπότε τα δικά του λουριά είναι μονόδρομος.

Αν έχεις αρκετά όξινο ιδρώτα η το ρολόι μπαίνει αρκετά σε θαλασσινό νερό (αυτοί είναι οι παράγοντες που μειώνουν την ζωή των πλαστικών και καουτσούκ μερών ενός ρολογιού) αυτό που θα πρέπει να κάνεις από δώ και πέρα θα είναι το ρολόι εφόσον φοριέται σε καθημερινή βάση μια φορά την εβδομάδα (η αμέσω μετά την επαφή με τη θάλασσα) να πλένεται σχολαστικά με έμφαση στα επίμαχα σημεία με σαπουνάδα χρησιμοποιώντας μια παλιά οδοντόβουρτσα και ξεπλένωντας μετά καλά, θα δεις ότι θα αυξήσεις την ζωή του λουριού σου πάρααααα πολύ. ;)

(βέβαια και οι αντάπτορες που ήδη έχεις είναι η καλύτερη λύση για ιμάντες αν δεν σου κάθεται το παραπάνω)

''Γιώργος''

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Νοέμβριος 28, 2015, 01:43:32 μμ »
Ευχαριστώ Γιώργο .

Και εγώ όσο και να ασχολήθηκα δεν βρήκα κάτι . Οι πλαστικοί αντάπτορες , εκτός απο το ότι και  αυτοι αργα η γρήγορα θα παραδώσουν πλέον για να φωλιάσουν  και να μπορεί  να περάσει η βίδα μπαίνουν σχεδόν κάθετα με αποτέλεσμα αν σηκώνεται το ρολόι και μονίμως να φεύγει απο την θέση του . Αυτό εδώ νομίζω θα ήταν ότι καλύτερο έστω και για 35 δολάρια αλλά με 40 δολάρια μεταφορικά δεν το σκέφτομαι καθόλου εκτός και υπάρχει κάποιος  συνφορουμίτης απο αμερική που εχει την καλοσύνη να μου τα στείλει με απλό ταχυδρομείο  . Εχει και φωτό απο riseman

http://www.suppaparts.com/suppagint.php

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Νοέμβριος 28, 2015, 06:21:44 μμ »
ως γνωστον εχω στην κατοχη μου πλεον το Casio G-Shock GW-9400J-1JF aka Rangeman λοιπον λογω οτι τρεχω με την σχολη κτλ και λογω οτι ειμαι σχολη γυμναστηριο σχολη γυμναστηριο ειμαι συνηθως με φορμες... οποτε το rangeman δεν βγαινει απο τον καρπο... αυτες τις μερες εχει αρκετη συννεφια το ρολοι απο full μπαταρια σημερα μου εδειξε M και ανησυχησα λιγακι να πω οτι το εχω ρυθμισει full το ρολοι... εχω μονιμως ανοιχτα το LT που ειναι για να πιανει την κινηση του χεριου οταν διαβαζεις την ωρα σε χαμηλο φωτισμο να ανοιγει το auto-led του που το εχω στα 3secs εχω το SIG που ειναι για να κανει μπιμπ οταν παει ακριβως σε καθε ωρα δεν το εχω mute... το ραδιο ειναι στο auto... βεβαια ποτε δεν πιανει αλλα το εχω ετσι οι αισθητιρες του εχουν καλιμπραριστει απο την αρχη για μεγαλυτερη ακριβεια... γενικως το ρολοι ειναι φανταστικο... και εγω το εχω φουλ ρυθμισμενο... του εχω ανοιχτο και το PS για το βραδυ οταν το βγαζω και μενει ακινητο να κλεινει η οθονη του ειναι και ρυθμισμενα τα AL-1 Al-2 το 1 για τις καθημερινες για την σχολη και το 2 για την δουλεια το σουκου... τοποθετημενες συντεταγμενες απο google maps για Αθηνα - Περιστερι... τα παντα ολα!! απλα με την μπαταρια που επεσε level ξαφνιαστηκα και εκανα μια αναζητηση οποτε βρηκα μερικα καλα σχολια και τα γραφω πιο κατω για καποιον που ισως τα χρειαστει...

All current digital solar G-Shocks use the CTL1616. Ana-digis and analog solar models use the CTL920.

According to the manual, the Rangeman should last for about eight months of what Casio calls "normal use" to go from "Full" to "Level 4

να σημειωσω οτι για καθημερινο ρολοι (σχολη δραστηριοτητες μεσημεριανες απογευματινες βολτες) ειναι οτι καλυτερο για ηλικιες εως 35... και για τις καλες βολτουλες σου θες και ενα ωραιο ρολογακι(α)...  :dielaughing: :dielaughing:

παντως το συνιστω σαν αγορα!! ειναι απιστευτο και επιβλητικο στο χερι...

Γεια σου Μπατμαν

Απο το 2010 Αυγουστο που πήρα το riseman  δεν έχω δει ποτέ M στην μπαταρία .Και κατά περιόδους έχει μείνει στο συρτάρι για μήνες .  Και θα μου έκανε εντύπωση  αν δεν διάβαζα για τα ξυπνητήρια , τα μπιπ για την ώρα και κυρίως για τον αυτόματο φωτισμό . Και γω στην αρχή το είχα βρει παιχνίδι αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για κάθε ενεργοποίηση  ισοδυναμεί σε ένα αρκετά μεγάλο χρόνο φόρτισης (νομίζω 20 με 30 λεπτα)  και το σταμάτησα . Φανταζομαι και στο γυμναστήριο με τόσες κινήσεις θα ανάβει τσάμπα και άδικα  . Αυτο που είπες για συντεταγμένες δεν το πολύ καταλαβα . Εχει και gps ?!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Δεκέμβριος 03, 2015, 10:53:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 11:53:06 πμ »
GW-A1000RAF
για όποιον ενδιαφέρεται.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 01:31:57 μμ »
Γεια σου Μπατμαν

Απο το 2010 Αυγουστο που πήρα το riseman  δεν έχω δει ποτέ M στην μπαταρία .Και κατά περιόδους έχει μείνει στο συρτάρι για μήνες .  Και θα μου έκανε εντύπωση  αν δεν διάβαζα για τα ξυπνητήρια , τα μπιπ για την ώρα και κυρίως για τον αυτόματο φωτισμό . Και γω στην αρχή το είχα βρει παιχνίδι αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για κάθε ενεργοποίηση  ισοδυναμεί σε ένα αρκετά μεγάλο χρόνο φόρτισης (νομίζω 20 με 30 λεπτα)  και το σταμάτησα . Φανταζομαι και στο γυμναστήριο με τόσες κινήσεις θα ανάβει τσάμπα και άδικα  . Αυτο που είπες για συντεταγμένες δεν το πολύ καταλαβα . Εχει και gps ?!

ελα τωρα το ειδα το μηνυμα σου! οχι δεν εχει gps αλλα οταν φτιαχνεις την ωρα μετα απο μερικα βηματα σου λεει σε ποια πολη εισαι βαζεις Αθηνα αλλα μετα εχει για πιο ακριβεια τις συντατεγμενες τις πολης που εισαι... λογικα το διαβαζει οταν συγχρονιζει! κοιτα σε αυτο το ρολοι η ενεργεια ειναι τσαμπα και ΑΠΕ... χαχαχα οποτε θα ειναι ολα ενεργοποιημενα στο φουλ... δεν βλεπω τον λογο για οικονομια...  ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:01:38 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:17:34 μμ από batman1345 »

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:04:35 μμ »

Φαντάζεσαι να το έβγαζε σε gshock πόσο πιο τέρας θα ηταν;
''Γιώργος''

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:05:29 μμ »
χαχαχααχαχα ε δεν εχουμε θεμα casio και το εβαλα εδω  ;D

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:08:26 μμ »
χαχαχααχαχα ε δεν εχουμε θεμα casio και το εβαλα εδω  ;D

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,443.0.html

Φιλικά Γιώργος

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:17:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 11:18:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος KostasB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Δεκέμβριος 10, 2015, 02:57:10 μμ »
Φίλοι πείτε καμιά ιδέα γιατί εγώ στέρεψα. Ψάχνω από τη Δευτέρα να εντοπίσω ιντερνετικό μαγαζί που να έχει bezel για το DW6700 Skyforce και δε βρίσκω τίποτα...

παίζει να υπάρχει κανένα ανταλλακτικό στην Ελλάδα; και πως θα μπορούσα να το ψάξω;
στην αντιπροσωπεία λένε πως δεν έχουν τίποτα για αυτό (και όχι μόνο γι αυτό αλλά λέμε τώρα...)

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Δεκέμβριος 10, 2015, 06:53:22 μμ »
Φίλοι πείτε καμιά ιδέα γιατί εγώ στέρεψα. Ψάχνω από τη Δευτέρα να εντοπίσω ιντερνετικό μαγαζί που να έχει bezel για το DW6700 Skyforce και δε βρίσκω τίποτα...

παίζει να υπάρχει κανένα ανταλλακτικό στην Ελλάδα; και πως θα μπορούσα να το ψάξω;
στην αντιπροσωπεία λένε πως δεν έχουν τίποτα για αυτό (και όχι μόνο γι αυτό αλλά λέμε τώρα...)

Πολύ δύσκολο μοντέλο ακόμη και από όταν είχε κυκλοφορήσει καθώς δεν είχε βγάλει πολλά κομμάτια, πόσο μάλλον τώρα.....δεν νομίζω να βρεις κάτι, παρόλαυτά στείλε ένα email στο παρακάτω μαγαζί δεν χάνεις τίποτε, ίσως να έχουν άκρες και να σε βοηθήσουν.

http://www.tiktox.com/casio-straps-and-spares.html
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος KostasB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Δεκέμβριος 12, 2015, 08:20:31 πμ »
Σε ευχαριστώ!

πάω να στείλω να δω τι θα μου πουν
με έχει συνεπάρει η ιδέα να το ξαναφτιάξω και να το φορέσω, οπότε θα το κυνηγήσω λίγο ακόμα
προς το παρόν το έδωσα για να επανέλθει σε λειτουργία, αφού καθόταν πάααααρα πολλά χρόνια σε συρτάρι

Αποσυνδεδεμένος kon_fil

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Δεκέμβριος 13, 2015, 03:11:40 μμ »
Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την αγορα ενος Gulfmaster. Προσπαθησα να βρω ετοιμοπαραδοτο αυτο με μπλε κορωνα αλλα βρισκω μονο το μαυρο  GWN-1000B-1A.  Το  βρηκε ο φιλος μου στην Ντοχα 320€ σε καταστημα και θα δει εαν το εχουν τα dutyfree φθηνοτερα. Το mywatcheshub το εχει 289$ χωρις κουτι για να αποφυγω τελωνειο. Η διαφορα ειναι περιπου 50€ . Ποια η γνωμη σας? Εχετε καποιο αλλο καταστημα να προτεινετε?

Sent from my SM-P605 using Tapatalk