Φίλοι, καλησπέρα.
Στο ζουμί κατευθείαν! Ενώ έχω πάθει σοκαμόκ χαζεύοντας τις ρολογάρες στο φόρουμ και ενώ έχω αποφασίσει να αρχίσω οικονομίες για να "επενδύσω" και εγώ, δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την επιθυμία να κάνω ένα δώρο στον πατέρα μου... Ο άνθρωπος αυτός στερήθηκε τα πάντα και θαλασσοπνίγηκε για χρόνια ώστε να με μεγαλώσει σωστά και να μην μου λείψει τίποτα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που αγόρασε κάτι για τον εαυτό του. Παιδάκι ακόμη τον θυμάμαι -σε καιρούς που τα οικονομικά μας ήταν "μαύρα", σε στυλ βράζαμε νερό γιατί δεν είχαμε λεφτά να φτιάξουμε το θερμοσίφωνα- να ξενυχτάει με ένα μπλοκάκι και να κάνει υπολογισμούς κόβωντας-ράβοντας από εδώ και από εκεί ώστε να μπορέσει στο τέλος του μήνα να μου πάρει εκείνο το ποδήλατο που είχε κάνει τα σάλια μου να τρέχουν. Ή με ένα κατοστάρικο στην τσέπη να με πηγαίνει στα παλαιοβιβλιοπωλεία στο Μοναστηράκι "γιατί αν θέλεις βιβλία, δεν θα με ρωτάς αν έχουμε λεφτά".
Στο ζουμί κατευθείαν είπα στην αρχή, αλλά ξεφυγα... Πάμε λοιπόν: Ψάχνουμε ρολόι στα 1500-2000 (ΜΑΧ) ευρώ. Αυτόματο ή όχι δεν κάνει διαφορά, πιστεύω κιόλας πως το αυτόματο δεν θα τον βόλευε. Όχι καταδυτικά, όχι μεγάλες κάσες, δεν του αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια αν και έχει χοντρό καρπό (Το Carrera που φοράω εγώ του φαίνεται γκουμούτσα...).
Το ρολόι θα το φοράει συνέχεια (ελπίζω...) και το ντύσιμο του είναι βασικά γραφείου, οπότε ψάχνουμε κάτι πιο dress, classy και λεπτό. Από τότε που τον θυμάμαι φοραάει ένα μικρό Πάρσιφαλ RW τα Σαββατοκύριακα και ένα τετράγωνο χρυσαφί με μπρασελέ (που μου διαφεύγει ο κατασκευαστής).
Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα!!!