Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για TISSOT COUTURIER quartz  (Αναγνώστηκε 1805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VestMan

• Just Registered
    • Προφίλ
Ερώτηση για TISSOT COUTURIER quartz
« στις: Μάιος 23, 2014, 03:02:30 πμ »
Αγαπητά μέλη του forum θα ήθελα να με βοηθήσετε καθώς είμαι νέος στο χώρο..
Μόλις πριν από λίγο καιρό απέκτησα το tissot couturier Chronografer (quartz).
Ήθελα να μου πείτε τι θεωρείται φυσιολογικό στην ακρίβεια της ώρας. Το δικό μου θεωρώ ότι χάνει δευτερόλεπτα πέραν του φυσιολογικού.
Υπολογίζω ότι χάνει 7 με 8 δευτερόλεπτα την ημέρα..
Πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να χάνει πάνω κάτω ένα με δυο λεπτά τον μήνα..
Μου άλλαξαν παρόλα αυτά μπαταρία, αλλά πάλι το ίδιο συμβαίνει..
Υπολογίζω ότι με αυτό το ρυθμό θα χάνει τον μήνα 3 με 4 λεπτά..
Είναι ελαττωματικό το ρολόι; Μήπως πρέπει να το στείλω για sevice; Και αν το στείλω θα το κάνουν κάτι;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση για TISSOT COUTURIER quartz
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 23, 2014, 10:38:52 μμ »
7-8 δευτερόλεπτα για κουαρτζ είναι πάρα πολλά...ενα καλό κουάρτζ χάνει 15 δευτερόλεπτα τον μήνα
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος VestMan

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 23, 2014, 11:28:33 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα πρέπει από δευτέρα να επικοινωνήσω με το service της tissot.. Και να φανταστείς ότι προτίμησα το κουάρτζ για να μη χάνει χρόνο!

Αποσυνδεδεμένος hellogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 09, 2014, 06:45:57 μμ »
7-8 δευτερόλεπτα για κουαρτζ είναι πάρα πολλά...ενα καλό κουάρτζ χάνει 15 δευτερόλεπτα τον μήνα

Καλησπέρα κι από εμένα! Έχω ρολόι quartz αυτής της σειράς και δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική απόκλιση στο χρόνο, 8 μήνες που το έχω. Καλύτερα να το πας να το ελέγξει η αντιπροσωπεία. :-)
Κωνσταντίνος